oh it takes a fool to remain sane

2010-07-30 - 23:30:21
Psykisk terror,
eller?

Hemma i Alunda på snabb besök tillsammans med Anette och Andreas. Åter till Kil på söndag, på måndag väntar mera jobb. Hoppas att min 2,5 mm töjning kommer på måndag också, annars blir jag grovt deppig.

Jobbar, äter, sover.

2010-07-29 - 16:29:54
Ibland ställer man till med för mycket kassa grejer. Och även om det bara är ibland så måste man lära sig att leva med (och till och med acceptera) konsekvenserna. Det är lätt, det är svårt, det är lättnad och det tynger. Det är alltid allt det man önskar att det inte var.
Jag har ingen tid till att göra bra saker längre, jag har nästan bara tid för dom dåliga. Och det faktum att jag har börjat sommarjobba ger mig inte mer tid, ork eller tillräkligt med sömn på nätterna gör inte saken bättre, snarare värre. Att ligga och vrida sig i flera timmar varje natt är otroligt frustrerande och påfrestande. Att ligga och tänka på allt man kunde gjort annorlunda ger mig ångest.


I min ensamhet, på en stol på tomten i Kil. Ett helt okej ställe att tänka på när klockan passerar tio en sommarkväll, och man är själv hemma. Igår lyckades jag till och med vara riktigt stolt över hålet jag gjort på mig själv i örat, utan smärta, utan tårar, utan blod.
Jag vill bara röka bort mina bekymmer.

I keep dancing on my own

2010-07-24 - 22:09:20

Jag har redan gått vidare, saker förändras hela tiden och jag har vant mig vid det. Jag har inga problem med det.


Fina vän.

Då var det dags...

2010-07-23 - 14:22:45

living the dream

2010-07-12 - 11:45:13
Jag lever mitt liv, men inte på bloggen. Har saker att göra varje dag, och jag tycker att bloggning borde vara förbjudet när det är soligt och fint ute. Är i alla fall i Kil igen, kom hit i fredags.

Anledningen till att jag sitter här och skriver nu är för att jag snart ska gå till tågstationen, möta Maria och sen åka till Alex och Arvika och börja på Arvikafestivalen. Taggad? Nja.

Vila i frid.

2010-07-11 - 11:09:28

@Alunda

2010-07-06 - 21:59:59
Yääh, sitter i Alunda med min Alexandranyström. Vi ska se på gråtfilm och äta ihjäl oss nu, hejdå.


En favorit i repris. ♥

Lever livet

2010-07-05 - 16:37:53
Helt galen dag på Liseberg igår med det fina folket. Aldrig skrattat så mycket, har aldrig upplevt en sådan smärta när jag har skrattat förr. Otroligt oslagbart, kommer leva på gårdagen länge!

Imorgon åker jag och Alexandra till Alunda. Kommer bli awesome.

En bok om kärlek (för att det var ett tag sedan sist)

2010-07-02 - 23:02:04
Ledsen

Jag askar i den uppätna skålen med flingor. En flinga kvar och en skvätt mjölk. Vilken sorlig måndag. Min upprökta cigarett ligger och gungar i mjölken. Det är vitt överallt. Och jag är ledsen över alla de saker jag inte har någon anledning till att vara ledsen över. Tänker på alla sms som aldrig fått något svar. På alla missade samtal. På alla som hoppas att han ska komma och på han som aldrig kommer. Jag är ledsen över alla de jag någonsin varit kär i och för hur jag glömmer bort. Jag är ledsen över alla som vill ha något men inte vågar berätta det. Jag är ledsen över han som är för blyg för att våga ta första steget och jag är ledsen över henne som inte ser. Jag är ledsen över den som varit otrogen och jag är ledsen över den som blivit bedragen. Ibland blir man ledsen över saker som inte har med min sak att göra.

Två ynka mobilbilder

2010-07-02 - 20:50:30

Ingen blyg utsik ifrån badrummet i stugan i Skattungbyn. Handfatet sitter precis under detta fönster, och känslan när man lyfter huvudet och får syn på denna utsikt en tidig morgon är obeskrivlig och måste upplevas på riktigt. Denna bild är riktigt kass.

 

Vet inte om det är Orsamål eller om det kanske finns något som heter Skattungmål som står under det "riktiga" namnet på vägen.

Slappis daag <3

2010-07-02 - 18:45:12
Åkte med pappa till Gävle och besiktade bilen idag, mest för att jag skulle få något att göra och inte bara sitta hemma och glo. Vi skulle åka och hämta Simon i Uppsala också, han har varit i Dalarna sedan midsommarafton! Dock inte på samma ställe som vi var på, han var hos en kompis.

Vi var väl i Alunda runt halv fem, då började jag direkt att städa i mitt rum, har inte kommit så långt men det kommer bli bra, har redan fyllt en hel kasse med skit som ska BORT! Håller på att bestämma vilken tid jag vill åka hem imorgon, antingen åker jag runt ett eller runt sex. Åh, jag får ångest (no news).

Ska återgå till mitt röjjande. Hamnade här för att jag skulle starta upp datorn för att få Spotify, haha..

Magnus Wiedeskog

2010-07-01 - 22:27:44
Jag är vaken för sent, jag sover för länge
och jag stör dig ibland i din sömn.
Jag får dig att ligga vaken om natten
om jag inte sover med dig.
Jag har värdelös smak
när det gäller att välja vilket TV-program vi ska se.
Jag låter hunden dra upp massa grus i vår säng
när jag är för lat för att torka hans ben.

Jag vet att jag är svår att leva med...

Min finaste ääääägodeeel.

2010-07-01 - 17:55:10

Mitt fullproppade schema

2010-07-01 - 16:56:04
Detta har jag hunnit med sedan jag kom hem (ganska mycket enligt mig själv):

Förra onsdagen: Kom till Alunda runt fyra. Träffade Jennifer och Beccis på kvällen.
Torsdags: Åkte med pappa till stan, då hittade jag Kent skivan (en vecka för tidigt). Sen åkte vi ut till ett annat ställe och hämtade saker och sedan vidare ut till Österbybruk och hämtade en massa godis till Gärdebyns (golfbanan) fiskedamm till midsommarfirandet där. Sedan hjälpte jag till att packa dessa godispåsar, 250 stycken.
Fredags (midsommarafton): Åkte till Dalarna vid åtta på morgonen, firade midsommar i Skattungbyn tillsammans med farmor, farfar, kusin + hennes familj, Siri och min familj minus Simon.
Lördags: Först åkte vi till Skräddardjurberga och tittade på djur, och sedan till Orsa och kollade in midsommarfirandet där. Och sedan hem igen och grilla och ha mysig.
Söndag: Åkte hemåt till Alunda. Stannade till vid Falu koppargruva och kollade lite. Sen skulle vi äta i Hofors och det drog ut på tiden som bara den. Väntade säkert på mat i en timme. Detta gjorde att vi inte var hemma föräns vid fyra. På kvällen träffade jag Jakob och Martin och såg på Saw 6 och Ondskan!
Måndag: Åkte ut med Martin och Jakob till Martins sommarstuga vid Vällen. Supermysigt om man inte räknar med vattensnokarna, uhaaa. Badade, solade, åkte båt och hade allmänt mysigt! Vi drog hem vid fyra och på kvällen spelade vi + Lucas, Ludvig och Niklas fotboll.
Tisdag: Drog hem till Ida runt tolv och badade och solade och snackade en massa. Käkade färska, nyplockade jordgubbar med glass och hade myysigt! På kvällen vart det fotboll igen, denna gång med Jakob, Martin, Lucas, Ludvig, Niklas, Erik och Ida. Vid typ elva på kvällen (när jag sitter hemma och myser och ser på film) får jag ett sms av Ida där det står "Vi vill kasta sten på dig, kom ut!" så gick jag ut, och vilka kommer inte emot mig om inte Ida och Anton Mattsson som jag inte har träffat på superlänge! Kunde dock inte vara ute så länge eftersom det knappt går att gå ut efter nio pga alla mygg...
Onsdag: Åkte först till Thuns vid tolv med min fina mamma och fick nya skor och kläder. Sedan till Uppsala med min fina pappa och fick min nya mobil. Var hemma igen efter allt åkande typ halv sex, åt mat, duschade och drog till Ida och träffade hennes pojkvän Sam. Även Gabbe och Jakob var där. På kvällen (eh typ natten) blev det fotboll IGEN med alla som var med på tisdagskvällen minus Ida, och istället med Jocke den filuren!

Idag har jag nog tagit mig en liten vilodag. Håller på att lära mig mobilen och tänkte städa mitt rum, verkligen STÄDA, röjja ut allt som inte ska vara här inne osv. Men det blev inte så mycket utav det? Är dessutom hungrig, har inte ätit något sen frukost. Det var egentligen tänkt att pappa och jag skulle till Sollentuna ikväll och se på friidrott men vi får se hur det blir med den saken nu...
Imorgon har jag heller inget annat planerat tror jag, och på lördag åker jag till Karlstad OCH PÅ SÖNDAG TAGGAR VI LISEBERG!
RSS 2.0