kvällens inköp

2010-09-30 - 21:30:31

Ett efterlängtat halsband con la cruz. Har letat efter ett sånt här ganska länge, och så bara hängde det där, på en så oväntat affär som Lindex, och till ett pris som jag aldrig vågat drömma om!


Hittade även detta halsband med Eifeltornet, en duva och något mer som det står "peace" och "love" på. Kunde inte motstå, otroligt gulligt!
Köpte även den svarta, långärmade spetströjan på Gina Tricot.




Stickad tröja, också den ifrån Gina Tricot, ungefär alla tjejer på min skola har redan en sån här känns det som. Men den var väldigt skön.

Tyckte att jag lyckades ganska bra med tröjorna i alla fall. Eftersom jag inte orkade stå i den otroligt långa kön till provhytten lyckades jag ändå få sakerna i rätt storlek!

jobbig eftermiddag!

2010-09-30 - 20:39:56
Slutade skolan klockan fyra, så då åkte jag, Maria och Miriam ner på stan och åt mat sen gick vi på den årliga Tjejkvällen i Karlstad city. Vilket jag aldrig kommer göra om. Äckligt mycket folk. Men jag lyckades shoppa lite, och fick mig även en goodiebag.
Fick bland annat tag i en ny sportbh (som jag var i stort behov av). En tjej som var specialist på just sportbhar hjälpte mig och lyckades få på mig en storlek som knappt gick att få på eller av. Men så skulle det tydligen vara, och bekväm var den också! Men smakar det så kostar det. Över fyra hundra spänn på något som jag knappt får på mig. Hm, tur att man inte köper sportbhar varje dag i alla fall.

Har sovmorgon imorgon, plus att jag ska springa 3 km första timmen. Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta eftersom jag typ får kramp i lungorna efter 1 km.

Ska fortsätta se på hockey nu.

skate.

2010-09-29 - 20:14:46




In the rain, in the sun
Everybody needs someone
They can dream of all night long
All the pain and the ways
That you're driving me insane
It's no mystery
Why you're ruling me

Tatuering

2010-09-29 - 18:31:49
Här ska nog min tatuering sitta. Per aspera ad astra, "Till stjärnorna genom svårigheter", dvs. "genom kamp till seger". Den ska symbolisera livet såhär långt, men den ska även vara ett minne av min mormor, så jag vill göra en blomma på sidan av texten också, förmodligen en liljekonvalj, mormor tyckte mycket om den blomman.



waho.

2010-09-29 - 18:00:48
Kort skoldag, älskar onsdagar. Speciellt eftersom jag slutade ännu tidigare än vi skulle pga en sjuk lärare, även om jag fick sitta kvar till den "vanliga" tiden ändå och vänta på Alexandra. Vid två drog jag och Alex då in till stan, följde med när hon piercade tragus. Sen gick jag och cashade in 700 spänn, och så avslutade vi dagen med glass. Tog samma tåg hem, 15:34, och när jag gick av i Kil hände det som jag typ aldrig trodde skulle hända. Hade antagligen börjat inse att det förmodligen aldrig skulle hända, och vant mig vid den tanken.

Drog ut och sprang typ direkt när jag kom hem, så nu tänkte jag duscha sen steka pannkakor eller något.



Hejhej tragus. Fyfan vilken värdelös bild, vet inte vad det har tagit åt min mobilkamera.

Will you tell me once again how, we're gonna be just friends? If you're for real and not pretend... Then I guess you can hang with me.

2010-09-28 - 20:58:35




hemhemhem!

2010-09-28 - 15:06:20
Äntligen. Äntligen har tisdagen tagit slut, fyfan vilken lång dag. Ska bara återsamlas lite snabbt med klassen, sen blir det tåget till Kil. Ska GÅ ända hem ifrån stationen sen, vilket är ganska långt och inte speciellt skönt i nya Converse som gett mig skavsår.

Kanske drar ut och springer lite när jag kommer hem. Ska hur som hellst försöka undvika att åka hem och lägga mig och sova idag. Bättre att hålla mig till rutinerna. Men till helgen, då jävlar. Då ska det sovas, sova igen alla timmar jag missade förra veckan. Plus att jag har studiedag på måndag. YES!

säkert.

2010-09-27 - 20:55:16






Får jag hoppa över orden om hur vädret kan förändras
Får jag kliva indirekt på delen om hur allt skulle kunna ändras
Dom kanske tror att vi är typ kära
Får jag gå precis så nära

Blogawards 2010

2010-09-26 - 21:04:11
Jag misstänker att ni redan läst storbloggarna. Och hur mycket dom dissar blogawards pga värdelösa goodiebags och att dom påstår att VR har fuskat med rösterna eftersom det inte var en enda storblogg som vann något pris.
Men jag säger såhär: Att den här chansen vi "vanliga" människor fick, att komma ut och se folk, träffa våra förebilder och bli inspirerad, det är inte ofta man får den chansen. Och inte för två hundra spänn, och ni ska veta att dom flesta större bloggarna som var där hade också betalat för sin biljett, men jag har inte koll på vilka, och vågar inte säga att ALLA betalade. För Kenza kom ju inte utav en anledning, och jag tror ni vet varför.

Jag, som den amatörbloggare jag är, är nöjd med blogawards 2010. Visst innehöll goodiebagsen en hel del reklam, men hela kvällen + goodiebags och annat som vi fick under bla Afternoon teapartyt gjorde det helt värt mer än två hundra.

Upplägget var detta: Afternoon teaparty mellan 13-16 med massa olika aktiviteter. Sedan mingel + gala mellan 18:30-21.

Men här har ni min blogawards i bilder, blev inte så många bilder. Plus att jag inte tog med mig min riktiga kamera.


I väntan på insläpp till Afternoon teapartyt på Café opera.


Wayne's bjöd på fika.


En makeup artist ifrån Maybelline visar olika sminktrix.


Jennifer och jag lyckades också få bli gala-sminkade av en makeup artist ifrån Maybelline. Skönt att slippa göra det själv med tanke på vad lite tid vi hade på oss mellan teapartyt och galan.


Jennifer på tuben, mitt absoluta hatobjekt (inte Jennifer, tunnelbanan, uäh).




Två snabba och suddiga outfits bilder innan galan.


Söta Foki.






Okej, här har ni det sämsta på hela arrangemanget. Att vi fick stå upp under galan (som pågick i en timme ungefär). Varken skönt för fötter eller rygg.


Jennifer påvägen hem. Trött efter en galen dag och en hårt natt kvällen innan.


Nu till goodiebagsen. Som bland annat innehöll:

  • Lindt chocklad
  • Schwartzkopfs OSiS soft n' straight
  • Schwartzkoåfs OSiS shine duster
  • Vitamin well dryck
  • Maybellines nya mascara Black drama
  • 500:- rabatt på synoptik (ja tänkt för att jag har synfel)
  • Neccessär
  • T-shirt
  • Thigts
Och en HEL HÖG med andra grejer.

Jennifer och jag lyckades också bli plåtade för ett VR omslag framöver. Haha, skämt åsido.




Genom att svara på tre barnsligt lätta frågor "vann" vi också ett varsitt Color sensational läppglans från Maybelline.



Vi fick också en liiten "goodiebag" av Wayne's coffee som innehöll Wayne's water, chocklad, en penna + ett presentkort. Lyckades få med mig två veckorevyn och påbörjade säkert 3-4 olika Vitamin Well drycker.

Så jag tycker inte att galan var så jävla dålig. Jag skulle absolut göra det igen om jag fick chansen.

m

2010-09-26 - 17:05:51
Det är inte du. Det är dom minnen som finns efter dig som är en belastning.

Minnst du det allra sista Andra Avenyn avsnittet? Vi såg det tillsammans. Satt som fågelholkar och sa "kan det verkligen ta slut såhär?" och "Ja, nu blir det ALDRIG mer AA".
Jag minns Tusenbröder, serien vi streck-tittade under ett par veckor. Jag sa att jag hatade den, bara för att jag visste att du älskade den. Men jag tittade på den, för den var ju så jävla bra. Villkoret var ju trots allt att du skulle se på Skärgårdsdoktorn med mig som kompensation. ETT avsnitt såg vi.

Lika mycket som jag hatade Tusenbröder inför dig, hatade jag fotboll, och framför allt Superettan, som du älskade. Du och ditt jävla Degerfors. Det är ditt fel att jag började intressera mig för en skitserie som Superettan.

Jag blev som en liten unge. Ungefär allt du tyckte, tyckte inte jag. Alltid tvärt emot, alltid ifrågasätta och aldrig vara intresserad av samma saker.

I tell you this, that it takes a fool to remain sane

2010-09-24 - 23:25:52
Nu ska jag ta och försöka sova. Ska upp tidigt som aset imorgon och börja med håret, usch. Men jag är taggad som tusan nu, på Blogawards 2010. Nu hoppas vi bara på att vi får träffa Stina, så är allt perfekt!

Tummen upp på Per-Johan "Pebben" Axelsson

2010-09-24 - 21:15:22
Färjestads forward Marcus Paulsson fick en rejäl knätackling igår utav Frölundas "Pebben" Axelsson. Speakern varnar för känsliga bilder i klippet.
Det fina i allt detta elände är att Pebben i egen hög person ringer Marcus Paulsson dagen efter och ber om ursäkt. För han menade att det verkligen inte var meningen. Och vad är grejen med att alltid hata varandra, både på och utanför isen? Visst, man kan få grina till lite då och då, det är bara så de flesta människor funkar. Men att sedan låta det rinna av, vilket det inte alltid gör. Tycker det är otroligt sportsligt av Pebben att ringa och be om ursäkt, det är nog inte många som skulle göra den grejen även om det inte var meningen att skada någon.
Det är såhär det ska vara, det ska vara hårt att spela hockey, det ska göra ont. Men det ska vara shysst.

weheartit

2010-09-24 - 16:55:53
Jensshorts.





Jag blir deprimerad av shopping.

2010-09-24 - 16:16:19
Usch, nu har jag shoppat så det räcker ett tag. Köpte ju en jacka igår för 2000, och idag har jag lyckats shoppa upp ytterligare 900. Jag blir alltid liiite deprimerad när jag tänker på hur mycket pengar som har gått åt på en enda tur på stan.

Fick i alla fall tag på kängor, fast inte dom jag ville ha från skopunkten. Blev dessa ifrån Dinsko istället. Supersköna! Ska ha dessa på mig på theapartyt imorgon.




Och så hittade jag en väska på Åhléns som jag inte heller kunde motstå.




Fick även med mig ett par strumpbyxor med små svarta prickar på som jag också ska ha imorgon på theapartyt. Örhänge med fjädrar ifrån Gina till galan, nagellack och hårnålar. Väldigt nöjd med dagen i alla fall.

Alunda nu då...

2010-09-23 - 22:49:27
Åh, ångest, facebook funkar inte.



Alunda nu, här är allt som vanligt. Lungt.
Idag blev jag också två tusen kronor fattigare, men en jacka ifrån MQ rikare. Kunde inte hålla mig. Imorgon ska jag nog in till Uppsala och kolla om kängorna jag har tittat på finns i min storlek, förmodligen inte. Men ändå. Måste även ha ett örhänge (gärna ett långt men fjäder på, gärna rosa fjäder), en kuvertväska eller liknande, prickiga strumpbyxor och kanske något halsband eller armband med rosa detaljer. Rosa ska vara min röda tråd i outfiten på galan på lördag.

Some people search forever for that one special kiss.

2010-09-23 - 13:37:25
Legat hemma idag, jävla migrän.

Har packat klart nu, ätit mat så jag ska nog dra mig mot stan snart. Vet fortfarande inte om jag ska köpa jackan idag eller på måndag. Känns vemodigt att lämna det till måndag, känslan att inte min storlek finns kvar är otääääck.
Ska hur som hellst blir hur skönt som hellst att komma hem till Alunda i några dagar. Lite miljöombyte är nyttigt, speciellt efter allt krångel som var i helgen.

Föresten ringde min fina kusin Kristoffer igår, som alltid tar handom mig när jag behöver honom. Han sa att jag skulle få en alldeles egen nyckel till hans hus, hur snällt? Det känns så gött att ha kusiner som bryr sig så mycket, som vill en väl. ♥




Just det, Alexandra kommer hem från chiiina idag. Klockan fem. Åh vad jag längtar tills jag får höra hennes röst på en vanlig telefon, utan fördröjningar.

Men det är okej. Kärlek är inte logiskt. Kärlek är kärlek.

2010-09-22 - 17:49:43
Usch fyfan vad jag hatar banan, verkligen bland det värsta jag vet. Därför har jag nu ätit TVÅ stycken.


Skippade gymmet idag, gick och fikade med Miriam, Bodil och Maria istället. Sprang en runda på riktigt istället när jag kom till Kil, tusen år sen jag var UTE och sprang FRIVILLIGT. Därav anledningen att jag äter banan, smygbantar lite också för att undvika att spräcka klänningen på lördag.

Jag berättade ju om den gudomliga jackan jag hittade igår, som jag visste att jag typ aldrig skulle kunna köpa. Detta är nu möjligt tack vare mina fina, underbara föräldrar. ♥
Imorgon ska jag åka till Alunda, eftersom vi fick ledigt på fredag så kan jag åka redan imorgon 17:12. Underbart att komma iväg tidigare, och jag behöver ju dessutom inte åka tillbaka föräns på måndag morgon.

Så nu ska jag och sola, sen ska jag packa lite. Sen ska jag ta det så jävla lungt som någon bara kan, med gott samvete. Inatt ska jag gråta av lycka, och inte av sorg.

Dress

2010-09-21 - 18:29:43
Jag och Jennifer ska på blogawards på Café opera på lördag. Detta har planerats sedan fem veckor tillbaka men jag är som vanligt ute i sista minuter och köper klänning. Hittade i alla fall denna idag.



Du har mitt hjärta din jävel.

2010-09-19 - 20:45:36
Jag hatar dig för allt du gör med mig.
Kan inte låta bli dig,
kan inte låta bli att förlåta dig, försvara dig.
Jag vill bara vara din, men ändå inte.
Du fattar inte hur illa du gör mig, hur illa du har gjort mig.
- Idag kom det.
Den fetaste smällen av dem alla.
Jag kommer aldrig resa mig igen. Det finns inget längre.
Det är borta,


jag är trasigare än någonsin.
jag hatar dig och älskar dig mer än någonsin Markus.

Håll i mig och släpp aldrig taget

2010-09-17 - 23:25:21
Nu börjar dagens födelsedagsfirande av min moster Anette trappas av. Bara en tapper firare kvar.
Anette fick en mascara av mig, för er som undrade. Eftersom hon hade önskat sig det! Jag fick mat och kladdkaka, som jag hade önskat mig. Min fredagkväll har varit awesome.

Imorgon har jag klipptid så tidigt som 10:45, sen ska jag till kusin Kristoffer och lämna lite saker. Sen får vi se vad som händer, hoppas ändå på en lugn helg efter en förjävlig vecka.





Jonas Linell.

Nya hål i öronen!

2010-09-17 - 18:20:28
Försov mig idag så jag missade idrotten. Tog då bussen in till stan när jag vaknade och utnyttjade mitt presentkort så jag kunde göra två nya hål i öronen. Var jättenervös, men jag vågade äntligen pierca tragus! Har velat det hur länge som hellst, men inte vågat. Men nu är det gjort, och det ser kanske lite knäppt ut eftersom pärlan är så himla stor. Tog ett "vanligt" hål i det andra örat också.



Och ja, jag har tvingast börja om med töjningen också..

Jonas Linell

2010-09-16 - 21:52:07


spränger hjärnan med tankar. och fyller hjärtat med annat

2010-09-15 - 22:43:19
Jag är ganska upptagen med mina tankar, men jag mår ganska bra.
men jag hatar att tänka
jag hatar att vara sentimental



Åh, jag har fyllt år. Jag älskar att fylla år, jag älskar att vara i centrum på det viset. Idag var jag hos farmor och farfar och fikade och det kom dit en massa folk för min skull, jag blir så glad då :) Fick pengar av farmor och farfar och min faster, en jättefin bild på Theo av Therese, en ljuslykta och grejer till min Mine serie av min andra faster och hennes barn + deras flickvänner. När jag kom hem (för en timme sen ungefär) fick jag present av Anette, Lennart och Andreas också, presentkort på hos en frisör där jag ska ta två hål till i mina öron.

Och igår tog mina fina vänner Maria och Bodil med mig ut på stan, dom bjöd mig på Subway och sedan på bio. Vi såg I rymden finns inga känslor, åh den var helt underbar! Helt underbara är dom, mina vänner. ♥

Imorgon får jag lite sovmorgon också, eftersom jag får skjuts till skolan. VardagsLYX.


Jag tycker inte om att vara utan dig.
Imorgon är det bara en vecka kvar tills du är i Sverige. Och imorgon är det bara tio dagar kvar tills vi ses.

Att minnas.

2010-09-11 - 21:07:55
9 år sedan.
Finner verkligen inga ord, känns inte ens på riktigt. Känns mer som vilken actionfilm som helst. Men det är inte det, långt ifrån film. Det är på riktigt. Tre tusen människor, oskyldiga människor, lever inte idag tack vare det som hände för 9 år sen.
Får fortfarande hur mycket gåshud som hellst när jag ser dokumentärer, bilder och videos ifrån händelsen, svårt att faktiskt fatta. Och så otroligt många berörda.

Lämnar livet som sexton. Börjar livet som sjutton.

2010-09-10 - 22:03:23
Snart lämnar jag den tragiska åldern 16, och byter ut den mot den kanske ännu mer tragiska åldern 17. Och vad ska jag säga? Kom till Alunda idag, min kusin ifrån Norge är här och jag har blivit dyng förkyld. Jag hoppas att morgondagen blir en bra dag, trots att det är 11 september..

 

Vi är förlorare, vi två, sen vi var 17 år

 

 

 

Det var 17 år,
17 år i staden där jag växte upp och så märker du hur fort det går?
Och jag var 17 år ville inte va den som blev kvar?

trött som ett as.

2010-09-07 - 09:39:49
Usch, svårare än vanligt att gå upp i morse. Kanske för att jag inte ser någon anledning till att gå upp längre.
Avklarat ett samtal med min nya mentor hittils, 10:40 börjar psykologin och efter det väntar en 2 ½ timmes lång lektion i Pedagogiskt Ledarskap.

Sover hemma hos Therese inatt. Göttgöttgött.

18 långa dagar.

2010-09-02 - 21:06:36
Imorgon åker min fina, vackra, underbara och bästabästa vän till Kina. I 18 långa dagar. Kommer vara mentalt död i 18 dagar. Tänk att inte få prata med henne, på arton långa dagar. Kommer göra ont.
Imorgon är det sista dagen, vi ska åka tidigare till stan bara för att gå och äta frukost buffé på Kaviar. Kommer kännas konstigt när hon inte är i skolan på måndag, och inte på måndagen efter det, och inte måndagen efter det heller.

Vet inte vad jag ska skriva. Känner mig helt speechless, you left me speechless. Känns så weird att jag inte kommer få SE dig, HÖRA dig...
Jag kommer väl sakna dig som bara faan, kort och gott. Har inte känt detta föräns nu, har liksom aldrig blivit verkligt för mig att du faktiskt ska åka. Och jag är så avundsjuk på dig.







För det är så jag säger det,
du är det finaste jag vet.

allt gör ont

2010-09-01 - 17:26:17
Jag tror inte jag vill längre



Jag hatar spanska skiten och att min idiotskola inte gav mig den läraren jag skulle haft, fattar inte ens varför jag går på lektionerna. Lång dryg matte c lektion och PL, och spanskan då, ungefär så har dagen varit.
Fikade med Alex, Olivia och Freja efter skolan, och såg Rickard Wallin och sprang efter honom men vågade inte prata med honom.
Åkte hem vid fyra, åkte longboard i solen och nu sitter jag här och vill bara skrikagråtaskrikagråta på allt.

RSS 2.0