Valborg?

2010-04-30 - 07:37:49
Vad är det med valborg egentligen? Det har blivit en ursäkt för alla ungdomar att supa sönder sig känns det som, men vad går det ut på egentligen? Jag frågar för att jag inte vet, och inte för att vara ironisk. Själv vet jag typ inte vad jag ska göra, ska och hälsa på farmor och farfar när jag kommer hem från skolan, men bara för att jag inte har varit där på länge. Sen går jag väl ner till Fryken och majbrasan med Markus, Henrik och Hanna, men jag vet inte än...

Ska gå och föna mitt hår nu, packa ner datorn och sen dra till skolan. Fysik (som har bytts ut till matte B) och biologi väntar mig. Helt ok en fredag tycker jag.


Ta det lung ikväll!

Säg ingenting till mig, jag ser allting ändå.

2010-04-28 - 18:59:33
Oh my LORD vad ont jag har i min rygg.

Var hemma vid fem idag, hade sällskap med Gustav hela vägen ifrån tåget i ösregn, trevligt trevligt. Försökte ringa min sommarjobb-arbetsgivare Joakim Bååth när jag kom hem, men fick inte tag i honom idag heller. Står i pappret att jag ska ringa honom snarast, men vafan...

Ska äta mat nu, sen tar jag cykeln i regnet hem till Markus och ser på AA. Kan inte bli bättre tror jag, eller jo om det var sol istället för regn, och om min rygg inte gjorde så förbannat ont.


Sånt som inte får hända.

2010-04-28 - 11:20:22
Tänkte bara säga att lördagen var rolig. Men att söndagen var desto sämre, trodde nog att min sista stund var kommen.


Och anledningen att jag inte har bloggat stavas Markus, och att min faster fyllde år igår så vi var där och åt tårta och mat. Men när jag kom hem ifrån det firandet fick jag även dra mig iväg på cykeln hem till Markus, mest för att jag fick näst intill panikångest över att vara själv hemma efter att jag fått ett telefonsamtal från Anette angående min morfar. Så jag cyklade och pratade med mamma i telefon samtidigt (avancerat) och sen låg jag raklång i Markus säng till halv elva, då jag åkte hem och la mig raklång i min egen säng. Det måste ha varit en konstig natt också, och i morse vaknade jag före väckarklockan och kände mig jättekonstig. Inte "sjuk" utan bara jätteskum. Jaja, det blev väl lite för mycket för mig igår antar jag.

Ska väl bry mig lite om mitt arbete i Arbetssätt och lärande nu, om grupprocesser. Har varit med om roligare.

Helg är mitt liv.

2010-04-24 - 14:07:52
Kom hem hyffsat tidigt igår, strax efter tolv. Oscar var gårdagens stjärna, kan inte annat än skratta när han öppnar munnen.

Idag har det varit sol (fram tills nu). Har legat ute och stekt och läst Ett ufo gör entré och fått årets första bränna. Det känns tryggt, sommaren måste bara va här snart.

Vid fem tar jag tåget in till stan, hem till Maria och Bodil på lite parteypartey. Markus är hos släktingar och jag behöver utanför Kils gränser ett tag. RÖJ?
Sover i alla fall kvar där inatt, och träffar Markus imorgon kväll. Låter bra, jatack.

Vi hörs väl inget mer ikväll, kanske inget mer denna helg. Ha de gött. ♥

Love me like you used to

2010-04-23 - 15:15:51
En låt ni kanske känner igen från filmen Patrik 1,5 ?



Idag har vi varit på studiebesök på ett reningsverk. Det ska jag aldrig göra om. Skit-lukten har satt sig i kläder och hår så det är bara att dusha och tvätta. Ovärt att jag gick upp tidigare imorse enbart för att duscha... Men jag trodde inte på allvar att lukten skulle sätta sig så förbannat.

Annars då, jo vi (jag, Carro, Maria och Bodil) gick och köpte pizza och satte oss i Maria och Bodils lägenhet efter studiebesöket, vi slutade ju tolv också så det fick bli vår lunch. Halv två tog vi bussen till stan och till tåget, kom till Kil för typ en timme sen.

Finns inte mycket annat att säga just nu, minns inte när jag bloggade sist men veckan har sett ut ungefär såhär:
Måndag - Träffade Markus.
Tisdag - Hemma från skolan pga migrän/huvudvärk. Sen träffade jag Markus på kvällen.
Onsdag - Gymmade med Maria för första gången på typ tre veckor.
Torsdag - Kollade på typ en tredjedel av den sista curlingmatchen i turneringen emot John Bauer (som vi visserligen förlorade) tillsammans med Alex. Sen träffade jag Markus.
Idag - Ska chilla järnet och typ tvätta kläderna som är förstörda pga reningsverket. Ni kan ju själva räkna ut vad jag ska göra ikväll..

Din vän pessimisten.

2010-04-17 - 20:25:24
Legat och degat hos Markus nästan hela dagen. Eller nej, vi har byggt lego också, med hans lillebror (lilla och lilla, 18 år gammal) och tittat på hockey. Annars bara degat, otroligt skönt det också en lördag. Kom hem för en timme sedan ungefär, hjälpt till med maten samt ätit maten. Mycket annat har jag inte hunnit med idag.

(Har skrivit en ny låt också, nostalgikänsla på det. Synd att jag inte kan sätta musik)

Jag måste ta tag i livet nu

2010-04-15 - 19:27:36
Man kan inte må bra jämt, det vet jag. Jag har fått lära mig att leva med det, precis som alla andra. Men jag är nog den sortens människa som inte orkar stå när det blåser för hårt, jag är kanske svagare än alla andra och kan inte slåss med dom dåliga tankarna.



Vad har hänt sedan sist då? Jo jag har kommit in i en curling period. Har curlat fyra dagar i rad, det började med att vi spelade på idrotten i måndags, så gjorde vi ett lag med skolan som skulle vara med i en cup bland andra skolor i Karlstad. Spelade faktiskt min första match idag, mot Hammarö och vi vann med 4-2! Ganska otippat, faktiskt. Curling är inte lika tråkigt som det ser ut, men MYCKET svårare än vad man kan tro!
Har träffat M en hel del, igår var han här och såg på AA med mig.

Idag hämtade jag ut min kamera på Expert också. Lämnade in den för tre veckor sen för att objektivet krånglat, det stog i papprena att dom hade bytt ut någon motor. Har dock inte testat än men det kan ju inte va värre än innan.

Ska gå upp och lägga mig i sängen och plugga vidare med mitt och Miriams arbete i Biologi/Naturkunskap om typ massa äckliga bakterier, djur, svampar osv. Ha de! ♥

-

2010-04-10 - 20:05:53
Skrämt mig själv på riktigt för första gången tror jag,
jag har gjort jävligt mycket dumma grejer i mitt liv.
Men sånt här ska bara inte hända.

-

2010-04-10 - 16:13:27
Just nu känner jag inte alls för att blogga längre.

Jag mår inte bra på insidan

Perfect

2010-04-09 - 12:00:38
Den här dagen började sådär. Pappa väckte mig tjugo i åtta, skulle egentligen gå upp klockan sju då jag hade ställt alarm, visste också att M skulle ringa FÖRE sju. Men min mobil har på något konstigt sätt laddat ur under natten. Så var det med det, och när jag sedan ska ladda telefonen så fattar den inte att laddaren är i och jag får ju lagom mycket panik, väldigt feltajmat att mobilen ska gå sönder HÄR OCH NU. Men tillslut gick det, och jag hann inte mer än få igång helvettet innan M ringer, och är lagom fundersam.

Men till tåget hann vi. När vi kom till Uppsala, och visserligen när jag kom till Stockholm också, så tappade jag fort räkningen på det otaliga antal människor som köade till musikens hus/kom från Stockholmspendeln/skulle med Uppsalapendeln i Stockholm med Pokémon väskor och blå peruker och lustiga kläder och stora jävla svärd i wellpapp. Det är helt klart vad det är för tema, Japan/anime eller vad det heter, hur kan det vara så vansinnigt intressant?

Nej, nu måste jag äta något, mår jätteilla. Va ironiskt att dom nu ropar ut att dom ska stänga kiosken för personalbyte i Hallsberg. Hoppas vi är där snart då.. Bara 1½ timme kvar innan jag är i Karlstad också!


Smsa?

Så håll ditt huvud högt. För jag älskar allt du gör. Håll ditt huvud högt. Det är allt man kan begära

2010-04-08 - 20:12:49
Blev väkt kvart över sju imorse, av att M ringde. Minns knappt vad vi pratade om.

Legat och degat i princip hela dagen, bara packat ihop alla saker. Vid fem fick jag något ryck att åka in till stan snabbt för att köpa ny fundation och present till Therese. Det blev ingen ID-Bare Minerals den här gången i alla fall, hade ingen lust att lägga ner över 400 kronor på det denna månad.
Köpte ett träd till Tess, ett smycketräd på Åhléns. Hon får någon roligare present när hon har sitt stoora kalas i sommar. När jag var på Åhléns sprutade jag ner mig med Carolina Gynnings äckliga parfym också, luktar tant eller något, enligt mig själv.

Precis när jag klivit av bussen hemma i Alunda igen ringde M, pratade med han hela vägen hem. Fick sms av Mattsson förut också, kanske får träffa honom en snabbis med, trevligt trevligt.

Får se om det blir någon mer blogg ikväll, kanske ska plocka ihop det sista och sen bara ligga och se på film eller något. Vi får se. Ska göra ett försök att fixa mitt mobila bredband så jag kan surfta på tåget imorgon, ber till gud eller något om att det finns eluttag på Intercity tåg. 09:09 åker jag i alla fall från Uppsala till Stockholm, konstigt det känns att åka åt det hållet på en fredag, det har jag nog inte gjort sen jag bodde här hemma på riktigt.

Rysningar,

2010-04-07 - 22:29:56

Hemma efter en heldag på vift

2010-04-07 - 20:45:18
Nu är det lungt och stilla. Jag har helt sjukt trött efter denna dag, det var som sagt några dagar sedan jag faktiskt gjorde någonting (dvs vara utanför dörren) och eftersom jag inte sover speciellt många timmar per natt numera så blir jag trött otroligt fort.

Helt underbart att träffa Clara i alla fall, vandra omkring i hela typ Vilan eller vart hon nu bor, prata om allt. Verkligen allt. Dricka te och titta på bilder från förr, bli nostalgiska och inse hur bra vi faktiskt hade det. Tog halv fem bussen hem. Då det bara va att hoppa in i duschen när jag väl var hemma, slänga i sig mat och åka hem till Jennifer. Hon klippte mitt stackars hår. Så otroligt skönt att bli av med mina äckligt slitna toppar. Tur att man har vänner som är så flitiga! ♥

Så hamnade jag här, i sängen med datorn på magen. Kollar lite tågbiljetter till Karlstad på fredag osv.
Och imorgon måste jag åka till stan igen, för att köpa present till min 30-åring till kusin!

I'm ready to go!

2010-04-07 - 10:46:39
M ringde och väckte mig imorse, han fick det. Plus att jag tycker väldigt mycket om att prata med honom, även fast det är helt tyst i telefonluren då och då. Nu är det bara fem timmar kvar tills han slutar jobba.


Är numera startklar för att gå till bussen och åka till Clara. Ovärt att jag är klar 40 minuter innan bussen går, men men. Bättre det än att jag skulle haft för lite tid på mig, faktiskt.
Bloggar väl när jag kommer hem igen, om jag inte pratar med M. Och om jag inte får bråttom hem till Jennifer eftersom jag måste duscha innan.




Jag har dessutom bestämt mig, för att åka hem redan på fredag.

Brinn pengar brinn, jag vet att du är värd någonting. Du är hoppet i ett IQ-fritt land. Du är drömmarna jag drömmer ibland

2010-04-06 - 21:59:49
Ligger och väntar på att M ska ringa, det är nu 6 timmar sen vi pratade senast.



Imorgon ska jag till Claui med 11:20 bussen. Träffa henne och äta lunch, ska bli chiiilll om man säger så. Även om det blir ett kort besök så får jag i alla fall se henne! Man försöker ju träffa så många som möjligt, eftersom det kanske kommer dröja ända till sommarlovet innan vi ses igen.

Och imorgon kväll ska Jennifer äntligen klippa mig. Jag dör snart, ligger och drar isär mina kluvna toppar nu när jag har varit så rastlös, och jag svär, nyss drog jag isär en topp typ en decimeter innan den gick av!

Har börjat ändra lite hemrese-planer, fast än så länge bara i min hjärna. Funderar nämligen på att åka till Kil redan på fredag, eftersom Therese fyller 30.

Iskallt och menlöst. Plasten gör vacker, är du glad? En livslögn att dö för.

2010-04-06 - 16:32:37
Suttit ute och glassat hela dagen, har ju varit helt sjukt varmt! Med all rätt, vi förtjänar det faktiskt. Å andra sidan så är det faktiskt vår! Så när man sitter på altanen, där det inte blåser en sekundmeter, och man blundar så kan man faktiskt tro att det är sommar. Får försöka tänka så eftersom min lyckost till morfar är påväg till Thailand i detta nu.

Inte blivit mycket gjort idag heller. Men imorgon ska jag till Uppsala, hem till Clara på lunch! Och till kvällen drar jag nog hem till Jennifer så hon får klippa mig - I neeeeeeeed it!

Dör av tristesssss

2010-04-05 - 19:44:44
Blev så otroligt rastlös så jag har nu varit ute på en iskall promenad, en väldigt kort promenad. Men jag hann ringa M, och så träffade jag Pelle, som jag känt sedan begynnelsen typ! Gått i samma klass i alla år, och som jag inte träffat sedan skolavslutningen, dvs nästan ett år. Åh vad jag blev på gott humör när han körde upp brevid mig med sin gamla flakmoppe och ba "MEN TJEEEEENA BRUUDEN!". Jag har så otroligt mycket roliga minnen och det är först nu man på riktigt uppskattar dem.

Lite mys

2010-04-05 - 18:21:12
Gjort en Spotify-lista till er, lite snabbt ihopslängd med lite utav det jag lyssnar mest på just nu! Har försökt att globalisera lite, inte bara tagit med Kent dvs.

Ett hån mot sunt förnuft

2010-04-05 - 17:52:34
2000 <3


Jag har aldrig upplevt en dag gå såhär långsamt förut tror jag. Kan ju ha något med att göra att jag somnade runt halv tre i morse, och vaknade kvart över fem, helt klarvaken. Det är fan inte okej att vakna såhär okristligt tidigt TVÅ gånger på ett och samma lov. Men jag började då kolla på en Wallander film i hopp om att kunna somna om, vilket jag gjorde runt sju och sov ända till nio. Tack för det i alla fall.

Som ni har märkt på uppdateringen så har jag inte varit helt nere på jorden på några dagar. I början av förra veckan var det på grund av dåliga saker, vilket resulterade i noll aptit och sömnlösa nätter. Nu svävar jag bland moln på grund av underbara saker, visserligen resulterar det i sömlösa nätter det också, men igår kunde jag inte sluta le.

Ja det finns så mycket att berätta, men så lite tid, och alldeles för lite intresse bland mina läsare. Ni vill ändå inte läsa ett fnitter-inlägg om hur nära jag är livet som jag längtat efter.


.

2010-04-05 - 00:14:18
Kär och galen?
Nu ska jag försöka sova
med tolv tusen fjärilar i magen.

It's true, I was made for you.

2010-04-03 - 20:10:10
Kanske vänder allt till någonting gott.
Försöker att deala med problemen som knappt finns, som jag knappt vet vilka dom är egentligen.

Igår började väl påsken mer eller mindre. Först var jag hemma hos M, fikade och tittade på en gammal Johan Falk film. Vid fyra gick jag där ifrån till farmor och farfar (ganska nära, och i det fina vädret kunde man ju inte annat än njuta). Träffade i stort sett hela släkten på pappas sida, käkade påskmat och hade trevligt.

Imorse klockan nio började vi på våran 4 timmars bilresa till Alunda också, vi var här runt halv två. Hunnit få påskägg och ännu mera påskmat.



Men aptiten finns fortfarande inte där,
och jag vet inte varför.

Simon får stå för underhållningen

2010-04-01 - 20:26:09
Skrev till min bror: - Har du hört att birdie kanske inte blir? (Birdie är ett stort lan i Uppsala, om inte alla visste) Fick svaret: - WHAAAAAAAAT? :O Sedan:

RSS 2.0