När tofflorna säger allt

2009-02-27 - 21:13:53

Hej vänner.

Ett tag sen jag skrev här nu, yess. Jag har knappt startat datorn på hela veckan, bara kommit åt internet ett par tillfällen, och sen har jag haft sjukt mycket att göra i veckan:

♦ Måndag: Rep i Gottsunda i tre timmar.
♦ Tisdag: Fan, va gjorde jag i tisdags? Nån som minns?
♦ Onsdag: NO prov (om jag minns rätt) som jag fick G på hur som hellst. Sen Gränby med Jennifer mellan 19-22 på invigning + shopping, ett par jeansleggings, smycken och skor.
♦ Torsdag: Geografiprov som jag ägde på, alla rätt på Sveriges landskap (resten av världen gick också super). Sen rep i två timmar i stan igen, på Tunet, + träffa Gustav, en trevlig liten (smal som få) människa.
♦ Fredag (idag): Snabb sväng hem till Anton (Daniels kompis) och repa lite till i ca en timme.

♦ Imorgon: Sova ut liiite kanske, sen städa eftersom Clara, Ida och Daniel kommer hit.
♦ Söndag: MUSIK DIREKT på Joar blå i Enköping! Gud jag tror jag dör, åååångest.

Bara denna vecka (hittils) har jag varit i stan tre gånger, jag har åkt buss sex gånger och stadsbuss lika många. På söndag blir det förmodligen en bussresa mellan Uppsala-Enköping (om pappa är snäll och kör oss till stan) annars blir det en extra resa mellan Alunda-Uppsala, men det är ju så sjukt myyyysigt. Inte.

Drömmer sjuka drömmar, om att han nyper mig i fingertopparna.
Jag blir kallsvettig av att äta en apelsin lite för fort.
Och jag går på moln numera, känner mig tusen gånger lättare än i början av veckan, tror jag vet varför.

Ursäkta att jag är aningen hyper och osammanhängande, kan ha med min prestationsångest och scenskräck för Musik Direkt att göra, kommer bli så sjukt skönt att få det gjort, en sån lättnad.

Får bli en bild på ett annat gulligt band som avslut. På bilden har vi Daniel-Gustav-Jakob.
Och bilden har jag snott från Ida :)

Ena-Håbo tidningen gottfolk!

2009-02-21 - 12:08:19
Hej vänner..

Idag är det den 21 februari som betyder att Indie Crackers är med i tidningen! Vet inte om jag har berättat det, men när vi va i Järvsö i början på februari så ringde en journalist från Ena-Håbo tidningen till mig (från Enköping alltså) och hon skulle göra en artikel där hon intervjuvade två band som skulle vara med i Musik Direkt i Enköping, då ringde hon till mig. Sjukt coolt eller vad ? Hahah ;p
Jag är alldeles hyper, HÄR har ni pdf:en, det är ganska långt ner, läs och njuuuuuuuuuuuuuuuuuut!

Snyggaste hooden ever?

2009-02-20 - 21:00:50
Slänger in en dagens outfit medans jag ändå är i farten..

Den bestog idag av mina jeansleggings från Gina Tricot som jag älskar, hittade liknande inne på Vero Moda fast mörkare, dom ska inhandlas inom en snar framtid! Och så åkte min I ♥ Karlstad tröjja på, jag är kär i den. Har fått ganska många blickar när jag gick runt på Gränby, typ "Öh? Trodde inte att Karlstadbor såg ut som oss" jovisst, som om vi vore från en annan kontinent, haha, ganska kul ändå. 





Tack för ikväll.
Puss på er.

Gräääänby

2009-02-20 - 20:55:58
Hej världen.

Följde med pappa till Gränby, inte för att jag kände för att shoppa precis pga väääärldens huvudvärk som jag har haft precis hela dagen. Men den trotsade jag!
Köpte en stickad kofta på Vero Moda, en sån som du har Clara :) Fast jag köpte en svart, och min har fortfarande tre knappar (Clara har tappat en, mohahah).
Sen blev det en snabb fika på Barista, åh, morotskakan <3




Happyface!

2009-02-19 - 19:06:20
Tänkte bara meddela att min Karlstad tröjja kom idag! Lycka!!!
Mindre lycka är att Therese har haft magsjuka, visserligen har hon inte kräkts sen igår. Jag hade ju tänkt åka till henne imorgon, men hon sa att hon förmodligen inte skulle orka göra så mycket, vilket jag förstår! Men om jag inte åker så kommer jag ändå inte göra nånting, bara sitta hemma.. Och Therese har ju Wii, och Wii fit som jag inte har hunnit prova än, så jag tror nog jag åker i alla fall.. Och pysslar om henne och spelar Wii :D



Har precis läst Madeleine Deckert's blogg, en helt otroligt vacker 20-åring som i höstas dog i cancer, eller "Den jävla idioten" som hon själv valt att kalla sin sjukdom. Otroligt hoppgivande blogg när man läser hennes inlägg om att hon blir starkare och starkare och att hon VILL leva! HÄR har ni hennes blogg, läs säger jag bara.
Även hennes pojkvän David, och mamma Anne har bloggar, där dom i dessa dagar skriver om saknaden av "sin lilla kolibri". Otroligt rörande, att livet ska få vara så svårt mot vissa människor.

 Vila i frid Madde.



Update typ 4 minuter senare:
Therese har gjort klart att hon inte kommer orka besök i helgen, fanfanfanfanfan.

..

2009-02-19 - 13:08:56
Detta känns ju förjävla gött!


Blev helt hyper när jag läste att Rickard hade skrivit på för fyra år till i Färjestad, det var ju fasiken såååå nära att han lämnade klubben för tidigt, hans nuvarande kontrakt skulle väl gälla säsongen ut. Men nu blir han kvar till 2013, gött!
Och inte så dåligt heller av Färjestad att gå upp i serieledning efteratt ha vunnit mot Linköping med 6-3. Konkuransen där uppe  toppen må va stenhård, men dom förtjänar att vara i topp nu.
Ikväll möter Färjestad Djurgården och ett fullsatt Hovet, tagga!

Shopaholic ?

2009-02-19 - 00:18:19
Hej vänner...

Idag begav vi oss till Uppsala, jag, Ida, Clara och Daniel. Eftersom Clara och jag inte hade något randigt som funkade till Musik Direkt spelningen (första mars) så skulle vi skaffa oss en varsin randig tröjja. Det hittade vi också, us <3 H&M's herravdelning säger jag bara, grymma ju!
Sedan hittade Ida även ett par stensvätttade herr-chinos (tror vi) på Weekday, och då ville Clara och jag också haaaaaa, så det blev ett par sånna med. Så ja, idag har jag endast inhandlat herrkläder, till mig själv. Plus en mockaruta och cola på Storken med :)




Ja här har ni skapelsen, outfiten som vi har knåpat ihop. Dock inte så sexigt utan strumpor där, hahha.

Fuskis

2009-02-17 - 17:22:05


Han är i Thailand
Det är inte jag
:(

TV-1000 kärlek

2009-02-17 - 13:17:46
Hej vänner,

Jag har kommit på hur bra det kan va att ha TV-1000 kanalerna ibland, även om jag förbannar mig ganska ofta över att dom alltid visar samma filmer, men nu ni:

Klockan 19.00 är det Notting Hill på TV1000 family. Sett den tusen och åter tusen gånger. Söt film!
Klockan 20.00 visas Ett öga rött på TV1000. Jag har inte sett hela den filmen än, antingen har jag missat första kvarten, eller den sista, men nu blir det maraton, om inget annat börjar klockan åtta det vill säga.

Lite mindre trevligt är det att vi inte har CANAL+ kanalerna här (dom finns nämligen i mitt kommande hem, hos min moster). Där visar bland annat två Irene Huss filmer idag, och The golden age.



Det har kommit ett brev till mamma idag också som kan vara en post-avi och då är det troligen mi Karlstad tröjja som har kommit!!!

Over and out.

Jag vet inte hur du gjorde, men du fick mig att leva igen

2009-02-17 - 00:11:33
Awww, har sett på min favoritfilm (ja, jag skulle nog kunna kalla det min favoritfilm) P.S I love you.. Som jag har sett hela två gånger (vill verkligen inte se den för många gånger, då kommer jag trötta på den). Den gick på TV1000 så jag offrade mig att se den i alla fall, och självklart grinade jag lika mycket som första gången jag såg den. Kan inte riktigt betsämma mig för om det liksom är sorligt på ett vackert eller tragiskt sätt.. Så jävla vackert när hon sjunger karaoke för hans skull, när han är död, och i slutet, herregud i slutet gå grinar jag järnet, shitshit. SE DEN säger jag bara! Alla utom Ida Anna Gille (känn dig träffad) som är heeelt känslokall och inte ens tycker filmen är bra, fy, usch!

I <3 Karlstad

2009-02-14 - 23:18:08
Just det:

Beställde även min I <3 Karlstad hood idag, hoppas på att den ska hinna komma till veckan så jag kan ha med den när jag åker dit på fredag, jag dö längtar!





Ja, nu har nog Anette, Lennart, Andreas, Markus, Maria och Ludde nog landat i Thailand, klockan bör väl vara runt sju på morgonen där nu. Kändes jättekonstigt att dom är så långt borta nu, och jag tycker så synd om Anette som fick flyga så länge, det är tydligen bland det värsta hon vet.
Men alla åker ju till Thailand numera, Beccis har varit där i snart två veckor, hon kommer hem på tisdag, och idag åkte min moster & co och den 20 feburari sticker Idas mamma med 40% av resten av familjen, stackars Ida och Fanny lämnar dom hemma, tycker synd om dom. Jag skulle kunna döda för att få åka till Thailand.

Min tid kommer, synd att det ska ta så lång tid bara.
Happy valentine på er föresten!

Bättre än Gud

2009-02-14 - 23:10:51
Hej!

Jag är ganska nöjd med min lördagkväll om jag får säga det själv. Pappa och jag checkade Färjestad-Frölunda, och självklart spelade Färjesta bra men detta gjorde dom ovanligt bra, och mot Frölunda, som alltid har varit något av ett derby lag att möta. Färjesta dängde skiten ur dom med 8-1, vilken härlig match, dom fullkomligen lekte in målen! Härlig stil pojkar, såhär vill vi se er i slutspelet med.
Och självklart lite cred till Frölunda som inte tappade livslusten helt och som i sista perioden spräckte Gustavssons nolla, lite trist, men det va dom värda!

Något avis på min farbror och kusin som fick vara på plats och se underverket, dom var smarta och bokade biljetterna i julas, och det var väl ungefär där alla sittplatser tog slut.

Foto: Lars Hedelin

Vackert, otroligt & oemotståndligt. Där hade jag inte haft något emot att stå under matchen, vilket otroligt tryck det måste varit.
Stort hjärta
Hårt arbete

 ♥

Vi var aldrig svartvita, utan vi levde på nyanserna där emellan.

2009-02-04 - 17:46:26
Hej vänner,

Jag är sjukt trött på att jag aldrig får "tummen ur" och börjar plugga när jag tar hem skolarbeten. Direkt när jag kommer hem brukar jag typ lägga mig framför tvn och "vila lite". Sen skjuter jag bara upp det mer och mer och det slutar med att jag går och lägger mig utan att ha gjort ett skit. Usch.. Det är därför det blir såhär..

Detta har jag nu att göra:
  • Fysik, kraft & rörelse (skulle vart inne för en vecka sen) men har jag inte lämnat in instuderingsfrågorna på fredag riskerar jag ig.
  • Teknik, nått om råttfällor som vi ska designa, skulle vart inne idag.. Haha, får försöka ta tag i det.
  • Mera teknik, instuderingfrågor om elektrinik som också skulle vart inne idag, men där har jag inte så mycket kvar och det är inte så himla komplicerat.
  • STOORT historieprov nu på fredag om första världskriget, ryska revolutionen, mellankrigstiden och andra världskriget.
  • Individuell fördjupning på något under krigstiden som ska va inne på måndag (jag har inte börjat) men jag ska skriva om förintelseförnekelse.
  • Grupparbete om Hitler med Anton, går väl sådär, och ska vara redovisat senast v. 7.
  • Läsa en krigsskildring, jag började med min igår, och NU har Ingrid kommit på att den ska vara färdigläst v. 7.
  • NO-arbete (som ska vara inlämnat om en vecka) om hjärna och nervsystem, ska skriva om alzheimers. 
  • Plus en massa nationella prov, bland annat ett imorgon, svenska del C, uppsattsen, 160 minuter, jippi.
Ja, när jag sitter här och skriver ner allt jag verkligen har att göra får jag lite smått panik på mig själv, jag MÅSTE ta tag i detta nu...
Gosh jag längtar till gymnasiet, få börja om på nytt och inte låta gamla arbeten bli liggnas.

Nu ska jag plugga världskrig.

Puss.

Dö skolarbete

2009-02-01 - 16:18:17

Hejsan,

Eftersom min gulliga, och osmarta bror har formaterat om hårddisken på sin dator har ALLA mina skolarbeten försvunnit, typ tre engelska dokument och en renskrivning från SOn.. Så det är bara att skriva om skiten.
Nu fråger ni er säkert "varför jag har skrivit det på hans dator".. Men det är bara han som har Microsoft word 2007 på sin dator (och jag har så mycket som Word pad på min), vilket han verkligen ändå inte har någon nytta av, jag kunde lika gärna ha fått det.

Sitter här och grubblar över mina gymnasieval.. Som för övrigt ser ut såhär:

* Natur med inriktning Människa och beteende på InfoKomp Gymnasiet
* Sam med samma inriktning som ovanstående på InfoKomp Gymnasiet
* Sam inriktning Sam på Åsfjärdens utbildningscenter
* Sam global på Åsjfärdens utbildningscenter
* Natur med inriktning Miljö på Älvkullen
* NVSP med inriktning Sam på Älvkullen
* Sam med inriktning Sam på Sundsta

Dessa skolor är alla i Karlstad/Grums, som jag VILL in på. Men jag har även tagit med två friskolor i Uppsala, för säkerhets skull..
* Natur med inriktning Natur på Kunskapsgymnasiet
* Sam med inriktning Sam på Jensen

Alltså samtliga gymnasieval, hoppas såklart på dom sju första, och allra hellst på någon av dom två första, får jag bestämma vill jag såklart in på mitt förstahandsval.
Jaja, den som lever får se, hoppas mina särskilda skäl var skäl nog för att få samma prioritering.

Skolarbeten kallar...
Tjo.

RSS 2.0