Vad händer?

2010-03-30 - 19:40:59
Jag vet inte vad som händer med mig. Eller jo, jag tror jag vet. Det känns så otroligt konstigt, och löjligt. Usch, jag måste verkligen skaffa mig ett liv och få tillbaka matlusten.

Hejdå.

Min bror behöver hjälp.

2010-03-29 - 17:35:02

Hatar mitt liv!

2010-03-28 - 15:31:44
Jag har gjort världens finaste lilla film om IndieCrackers. Och så vill inte Windows Movie Maker det jag vill. Funderar på att filma hela filmen med kameran och lägga ut, eller blir det to much?

Earth Hour

2010-03-27 - 22:47:23
Lite väl kass nedsläkning av Tokyo, tycker jag.
Släckte ni?

Får mig att tänka på Dalarna.

2010-03-27 - 18:31:43
Dalarna ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Och är det någonting som kan få mig gråtfärdig så är det midsommar i Skattungbyn. Dalarna är dessutom väldigt fint på sommaren. Dialekten och människorna är helt underbara. Fan vad jag saknar den delen av Sverige. Förra året var jag ju i Taizé över midsommar, fyfan för det. Låg inne och tyckte synd om mig själv hela dagen.

Roligt att driva med skitkommuner

2010-03-26 - 22:06:13


Tyckte att Östhammar också skulle ha en sånhär liten grupp.

Hur kan du vara så iskall ren & klar.

2010-03-25 - 22:01:24
Imorgon är det fredag, igen. För er som inte visste.. Veckan har gått lagom fort och jag känner att jag förtjänar helg och fredagsmys imorgon i form av pizza och hockey.

Men innan fredagsmyset ska jag in till skolan och ha EN lektion (10:40-12:10). Efter den kommer Therese och hämtar mig, så åker vi och handlar sen hem och fixar lunch. Lite senare kanske vi åker till Deje och badar med Theo, och så kanske vi gör ett stopp hos farmor och farfar också!

MEN innan skoldagens enda lektion hade jag tänkt att jag skulle hinna lämna in min kamera på Expert. Är så jävla trött på att skiten laggar, vill bara kasta objektivet åt helvette. Åh vad jag skulle vilja ha Nikon D90, nio tusen någon? Kan ju alltid hoppas på att jag får sommarjobb. Jag och Bodil har sökt på KBAB som har MYCKET bättre timlön än alla jävla kommuner som knappt orkar hosta upp 50 spänn. Plus att man får jobba under en längre period på KBAB.


Klockan är nu tio, jag är trött som en gud och jag hoppas verkligen Anette kommer ihåg att köpa Niferex till mig imorgon. GE MIG JÄRN INNAN JAG DÖR!

Hahah..

2010-03-24 - 21:30:08


Varför skickar ni henne till Norge då, idioter?
Hur kunde hon gå vidare? Jag har inte träffat EN ENDA MÄNNISKA som på fullt allvar sagt att dom gillar låten och Anna. Hur fan gick det till?

Bloggar i periodpausen

2010-03-24 - 19:52:20

Jag har tränat idag! Verkligen t-r-ä-n-a-t. Maria drog på ett pass (jag tycker det är jobbigt rent psyiskt med pass) så jag körde på ensam i gymmet. Gick faktiskt bra, kunde koncentrera mig då och stog inte bara och babblade med Maria. Tog 18:10 bussen hem, hann knappt komma innanför dörren innan hockeyn börja. Så det blev att äta mat och kolla på hockey samtidigt, mycket svårt. Står 0-0 nu efter första perioden och jag hoppas verkligen inte att matchen blir lika lång som sist för jag är verkligen dötrött.

Imorgon ska jag till Therese, ska följa med dom och titta på hus i Kil. Brukar alltid vara med när dom gör det, av någon anledning. Jaja, kul att få lite erfarenhet av vad som trots allt är ett bra hus, och vad man ska titta efter.



Något så otroligt skönt att jag blev klar med spanskan idag. Gjorde klart min sista muntliga examination för Frasse, om en lägenhet. Så ställde han lite allmänna frågor och så fick han reda på att jag spelat i ett band som gjort egna låtar, han blev så jääävla imponerad. Typ bara gapade och tittade på mig. Men men, nu är det klart. No more spanska steg ett för min del! Behöver inte ens gå på dom sista två lektionerna.

Jag har fått läsa Andreas projektarbete idag med. Den första prototypen av hans kost-bok. Superbra jobb, (och mitt namn kommer för övrigt stå med i inledningen).

Nu fortsätter hockeyn, jag hatar att va nervös.

FBK-SAIK

2010-03-23 - 18:45:10

Ojojoj, gårdagen var gaaalen. Runt tre igår (en timme innan vi slutade) så bestämde vi (jag, Maria, Alex och Olivia) att vi skulle gå på hockeyn. Då blev det bråttom. Men Maria och jag hann hem till Kil och hämta kläder eftersom jag skulle sova kvar i Karlstad i hennes lägenhet. Sedan tillbaka till stan och hoppa av på Våxnäs och äta, sen missade vi bussen till Haga så vi fick vänta på nästa. När den kom var klockan 18:15, alltså 45 minuter kvar till match. Då skulle vi hinna upp till Haga, dit tar det ca 10 minuter. Sedan möta Alex och Olivia, sedan ta oss ut till Färjestad och köpa biljetter. Det sket sig, ganska ordentligt.
Vi var på färjestad typ fem över sju, det hade gått ca 6 minuter på matchen när vi kom in. Men jag tycker ändå vi lyckades bra eftersom vi fick såpass bra platser trots att vi var där EFTER matchstart.

I någon av periodpauserna hittade Alexandra tre killar hon kände, som dessutom bodde i Kil och det visade sig att en av dom var barndomskompis med min kusin! Haha, jag älskar den här lilla världen ibland.
Matchen höll på till typ 11 (!!) eftersom det blev förlägning i en period + fyra minuter. Men vinst i alla fall, och sång i bussen på vägen tillbaka. Maria och jag fick ändå gå en bra bit i regnet till Haga. Men så himla värt det, matchen och sällskapet var lika med underbart.

Så när vi kom hem kokade vi vatten (pga. en vattenläcka i stan så har vattnet blivit dåligt) så man måste koka skiten. Jaja, somnade runt tolv, snoooosade i 35 minuter imorse. Gööött.




Jag gjorde en video också. En skitbra video när Dragan lägger och sätter en straff. Men eftersom min mobil har stora och allvarliga problem så går den inte att spela upp/den finns inte över huvud taget.

Växtvärk så det skriker

2010-03-21 - 18:12:28

Åh, då är det söndag, igen. Fyfan vad jag hatar söndagar, får helt seriöst ångest. Fast söndagar kan vara underbara ibland, speciellt när man har lov och vet att man inte behöver gå upp dagen efter. Men nu har jag inte lov, det är hela veckan som kommer + fyra dagar till, sen är det lov.
Imorgon är det i och försig ganska soft eftersom vi har AL första lektionen = ganska roligt. Och idrott sista timmen = ganska avslappnande på något vis. Sen är det ju bara två lektioner där emellan, matte B och biologi.

Jag har en gudomlig växtvärk i min vrist också, otroligt frustrerande. Har behandlat mig själv med Voltaren men den hjälpte inte speciellt länge.


Jag längtar hem, jätte jätte jätte mycket.

Tv theme medley

2010-03-19 - 21:18:32

Hittade precis denna video på en annan blogg. Ett extremt begåvat tvillingpar som spelar upp 22 olika låtar tillhörande populära tv-serier på sju minuter i ett enda långt medley. Titta och njut. 

Buy it, use it, break it, fix it. Trash it, change it, mail - upgrade it

2010-03-18 - 18:01:42
Äntligen är vi ett steg närmare slutet på veckan! Bara två lektioner kvar på den här veckan sen är det helgen. Och så är vi ytterligare en vecka närmare påsklovet.

Idag har jag drabbats av hemsk huvudvärk, pågått hela dagen trots att jag knarkade ner mig totalt imorse innan jag gick. Tagit en Citodon nu också när jag kom hem. Och jag är faktiskt lite besviken, vart är solen och 9+ som dom lovade igår? Tog på min Conversen imorse vilket skulle visa sig vara en idiotisk idé, har varit grått hela dagen.




Ni får en gammal emo bild, eftersom jag har så sjukt lite bilder i denna blogg.

Trött som God himself

2010-03-17 - 20:56:33
Lång, seg, dryg, förjävlig onsdag har nu passerat. Den näst näst näst näst sista spanska lektionen avklarad och jag har nästan lärt mig moment i fysiken.
Min nacke har varit konstig idag med, den bråkade redan igårkväll när jag skulle sova. Då jag inte hittade något bra sätt att sova på pga min nacke inte ville ligga så som jag ville. Idag har det knastrat när jag vridit på huvudet, det har låtit som om man kliver på en marräng, ni vet? (Eftersom man gör det så ofta). Och så har jag haft ont såklart.

Tränade i alla fall efter skolan, med Maria. Gött eftersom vi inte gjort det på ett tag. Vi ska försöka ta tag i "träna två gånger i veckan" löftet igen. Får se hur det går denna gång.
Imorgon är det sovmorgon också, det är kärlek. Och på fredag är det på träning igen!


Jag har fått brev från Vårdcentralen också. Mina järnvärden har sjunkigt jättemycket, vilket jag kände på mig. Måste nu ta dessa helvettestabletter (som gör att min mage protesterar) regelbundet, eftersom mina järndepåer inte orkar hålla sig uppe utan hjälp av Niferex.

Nu ska jag gå och lägga mig och titta på Hasse Aro och sova ända till klockan 08:00 imorgon.

R.I.P

2010-03-15 - 18:45:20

Vilya föddes i vecka 23. 17 veckor för tidigt. Lilla Vilya blev bara 10 dagar gammal.
Läs Amandas blogg. En blogg som tidigare snabbt gick mellan hopp och förtvivlan och som snabbt förändrades och bara blev förtvivlan. En blogg om att bli mamma 17 veckor för tidigt.

 

Sorligt, men sant.
Vila i frid.

You're impossible to find

2010-03-15 - 17:33:04

Imorse ringde nog klockan en halvtimme innan jag vaknade. Helt sjukt va seg jag var.

Spinningen idag på idrotten tog nog den lilla energin jag hade kvar. Kan vara glad och tacksam över att idrottslektionen nu är lagd sist på måndagen, istället för först som den var förut.
Imorgon har vi vår älskade kort-dag. 14:00 och inte en minut längre. Får se om det blir gym efter skolan. Ska i alla fall vara barnvakt åt Theo för första gången en timme imorgon eftermiddag! Mys..


Andreas sitter på övervåningen och sjunger till Spotify låtar. Nej, ursäkta.. Just nu så skriker han texten på Unstoppable. Och det jobbiga är att jag har svårt att inte sjunga med.

Sega jävla lördag

2010-03-13 - 23:30:14

Blev en hyffsat tidig kväll igår, gick och la oss runt tolv. Blev en "myskväll" istället för fest eftersom många inte kunde komma.

Åkte hem till kil med 10:10 bussen, så gick jag direkt upp till morfars lägenhet när jag kom fram och började med att städa ur kyl och frosta av frys osv. Så lite nytta har jag faktiskt gjort idag. Vid halv tre kom Therese och hämtade upp mig så åkte vi upp till farmor och farfar och fikade. Klockan fyra åkte vi hem till vår kusin + hans sambo som hade ljusparty, blev att handla lite där. Vilket är livsfarligt eftersom det är så jävla dyrt.
Efter det så tog jag mig tillbaka till morfars lägenhet där bara Anette fanns kvar och gjorde det sista. Hjälpte henne att plocka med dom sista sakerna och låsa lägenheten för sista gången.

Imorgon är jag free hela förmiddagen! Så gött att inte behöva passa några tider föräns klockan fem då jag ska gå hem till Kristoffer och gratulera honom. Om jag orkar så ska jag plugga matte imorgon, om jag inte gör det så hamnar jag väl framför inomhus VM i friidrott. Inte helt fel det heller.

Ska gå och lägga mig snart, är dötrött eftersom jag typ aldrig kan sova längre än åtta när jag sover borta. Kan ju bero på att jag sov i en ljus etta med fönster som släppte in den underbara vårsolen så det blev jätteljust = min instingt är -GÅ UPP!
Jag älskar att jag kunde gå utan jacka (endast halsduk + tjocktröja) till stan i morse kl 10. Vårvårvårvårvårvår ♥

Marias födelsedagsfirande

2010-03-12 - 13:34:05


Bussluff a´la Karlstads stadstrafik.


Marias blomma. Yärd Jord Ramström.

Me and my homie

2010-03-11 - 21:27:46



Du & jag
Jag & du

Dagarna bara springer iväg

2010-03-11 - 18:25:29
Ojoj, nu var det ett tag sen jag var här.. Detta är anledningen:

I måndags hade jag grymmaste huvudvärken och orkade inte bry mig om något annat. Låg och sov/kollade på Wallander hela kvällen.
I tisdags firade jag, Bodil och Alexandra Marias födelsedag. Vi skulle ut och äta men kom först inte på vart, så bussen som tar oss till Stora Torget (ifrån skolan) har slutdestination Universitetet så vi satt kvar på bussen och tog oss en varv runt Karlstad. Först ända ut till Universitetet (35 minuter ifrån skolan) och sedan tog vi bussen ifrån Universitetet som åker ända ut till IKEA (där vi bestämde oss för att äta) så i slutändan hade vi åkt buss i totalt över en timme, och då endast stadsbuss. På IKEA köpte vi även en blomma till Maria. Sen åkte jag hem och packade mina väskor, sen kom pappa hit, kan skulle ha möten i Karlstad på onsdagen så då hämtade han mig här så följde jag med honom till farmor och farfar och sov där till onsdagen.
Igår efter skolan så tränade jag och Maria bodypump i 55 minuter. Sen åkte jag hem till Therese och Theo och hade mys, skulle sova kvar där. Therese lagade jättegod mat åt mig och så kollade vi på tv hela kvällen. Imorse gjorde hon världens mumsigaste frukost också, och Theo var så nöjd och glad och gosig hela tiden. Han är snart ett halvår, den lille sparven!

Imorgon är det lite party party hos Maria och Bodil i lägenheten. Sover där till lördagen. Sen hade jag tänkt att försöka komma till Kil tidigt eftersom jag har lovat att hjälpa till att städa ur morfars lägenhet. Och det ska göras på lördag. Är bjuden på ljusparty på lördag också kl fyra, som jag hade tänkt att försöka gå på.
På söndag fyller min kusin 21 år, så då är jag bjuden dit och fira honom, + antagligen träffa hela (eller stora delar) av släkten.

Ni ser, mitt liv är fullpackat den här veckan. Jag förstår inte varför allt måste ske på samma vecka också. Ibland finns det veckor och helger som jag inte gör en endaste dugg.
Nu ska jag äta godis eller något, för att det är förjävla gött.


Jag kommer lära mig att leva med besvikelse


Vart är hemma, egentligen?

2010-03-07 - 22:03:17
Jag tog mig hem. Hel och ren, endast en kvart försenad. Ganska bra gjort.

Känns alltid lika konstigt att komma "hem" såhär efter så lång tid i mitt "riktiga hem". Hela elva dagar har jag varit hemma hos mamma och pappa. Det är det längsta jag har varit hemma i sträck sen jag flyttade.
Något som är lite roligt är att jag ibland inte vet vart jag är. När man är och handlar någonstans i Uppsala/Alunda så hajjar man till ibland och tänker "shiiit vad hon pratar Uppländska!" men sedan kommer jag på att det faktiskt inte är så konstigt, eftersom jag är i Uppsala. Ibland kommer jag på mig själv att leta efter eller tycka mig känna igen folk ifrån Värmland när jag är hemma i Uppsala. Lite skum känsla kanske, för vart är hemma egentligen?

Nu ligger jag och kollar på Mastermind, eller just nu är det nyheter så jag tänkte passa på att göra mig i ordning inför kvällen nu.

På tåget

2010-03-07 - 17:44:56
Då var man påväg hem till vanligheten igen. Tågen har hittils lyckats hålla tiderna oförskämt bra, var i tid in till centralen och tåget som jag sitter på nu (mot Arvika) avgick prick 17:15. Jag är en mycket nöjd_tjej_97 än så länge. Men jag vet också hur fort det kan vända. En av gångerna jag har åkt hem med X2000 satt vi fast i vackraste Degerfors i typ 45 minuter. Men nu har jag mitt mobila bredband att underhålla mig med. Eller "Stickan" som Jennifer kallar det, från Comviq. Funkar mycket bra!

Imorgon börjar vi en ny kurs i skolan, Arbetssätt och lärande. Ska bli intressant och se vad den kan ge mig, eller ta av mig.


Hör väl av mig om det händer något efter vägen.

Cupcakes (denna gången med socker)

2010-03-06 - 22:15:30



Kamerasladden hittad!

2010-03-06 - 19:50:39

Åh, jag hittade min kamerasladd. Som inte allt var i Kil, utan kvar här hemma sen jag var här sist för två veckor sen. Så jag fotade mina nya kläder!




LCH-FBK

2010-03-06 - 17:14:30
Äntligen lyckades jag med mina cupcakes. Ni får bilder när jag kommer till Kil för jag har inte några kamerasladdar med mig.

Mamma och jag tog en snabb vända till Thun's idag också. Skulle egentligen köpa nya inneskor men jag hittade inga. Köpte ett par plysch leggings och en t-shirt istället. Så jag är mycket nöjd.
Får se om det blir något hos Jakob ikväll, vi verkar inte få ihop så mycket folk. Att dessa jävla lan ska förstöra så mycket jämt.. Crap.


Sitter och lyssnar (ja det suger att inte ha alla canal+ kanaler) på hockeyn mellan Linköping-Färjestad. 1-1 so far.

Min vanliga otur...

2010-03-05 - 22:48:07
Idag har det varit stan ungefär hela dagen. Åkte in 13:50, då gick jag till Åhléns och köpte min efterlängtade muffinsplåt. En bok från bokrean slank med också.
Sedan gick jag och mötte Clara så gick vi till mysiga Årummet och fikade, strax efter oss kom Ida också. Så satt vi där i solskenet genom glasrutan och bara pratade en massa som bara tjejer kan. Åt en gigantisk morotskaka.. Tog mig fan en halvtimme att ta mig igenom den (och ni som känner mig vet att det kan slinka ner ganska fort när det gäller godsaker).
17:30 tog jag snabb bussen hem. Som inte känns snabb för fem öre när det ändå tar över en halvtimme att ta sig hem.  Är van med en kvart-20 minuter mellan hemmet-skolan i Värmland, med buss.

Well. Idag skulle jag ju baka mina cupcakes. Och det gick ganska bra, förutom att jag tyckte att smeten smakade ovanligt illa. Jag tyckte att plåten fungerade superbra och muffinsarna (?) fick jättefin form. Allt var rätt så bra tills jag kom på att jag hade glömt 2,5 dl socker till smeten! Inte konstigt att smeten smakade illa, och att muffinsarna bara smakade kakao. Så imorgon ska jag göra ett nytt försök. MED socker.
Det här är typ bara sånt som händer mig, eller?



Imorgon ska jag (förutom att baka perfekta cupcakes) träffa Jakob och lite folk. Ska bli trevligt.

Vårdcentralen gjorde -och förstörde, min dag.

2010-03-04 - 22:14:57
Usch vad jag bara har glidit idag.
Gick faktiskt upp lite tidigare än vanligt för att vakta telefonen (man vet aldrig om jag sover super-djupt och så hör jag inte telefonen) eftersom vårdcentralen kanske skulle ringa idag. Så vid tio masar jag mig upp till soffan och börjar titta på Sprängaren på våran Telia boxer. Två timmar är den, och precis i slutet, när det typ bara är 20 minuter kvar och allt är jättespännande så ringer vårdcentralen (typ kvart i elva) och vi har det så konstigt här hemma, när nån ringer/vi ringer så blir det hack i internet och det lägger av en stund. Eftersom våran boxer är ihopkopplad med internet så stannade hela filmen, och eftersom jag hade valt att se den ur ett bibliotek med filmer som visats på Canal+ så stängdes hela filmen ner, jag kunde alltså inte fortsätta se där jag var eftersom uppkopplingen avbrutits. Då blev jag lagom irriterad eftersom jag redan hade tagit mig igenom över 1½ timme.
Jaja, jag hade tur att vårdcentralen ringde i alla fall. Så jag fick gå dit vid ett och lämna ett ynka rör med blod. Sendan vandrade jag hem igen.

Sen bestämde jag mig för att baka. Blev något så tråkigt som blåbärsmuffins. Men jag var så himla sugen på något så jag bara gjorde något som var snabbt och enkelt. Det blev ändå inte speciellt bra eftersom formarna va så svaga så var det blåbärsmuffins i princip över allt sen.

Men imorgon ska jag till stan och köpa en riktig muffinsplåt! Och stora muffinsformar. Då ska jag baka cupcakes, och dom ska jag fanimej lägga ner mig i.
Ska också träffa Clara och Ida för en snabbfika imorgon vid fyra.

Jennifers klänning

2010-03-03 - 22:01:53

Jennifers kläning som vi fotade igår. Ryggen i alla fall.

Och ja, vi regisserar slutet, tystnad, tagning.

2010-03-03 - 22:00:46
Ställde ut massa tidningar och skit för att folket som samlar upp och återvinner det skulle komma idag.
Vid tre så gick jag till Jennifer för att fotografera henne och Frida till deras blogg. När jag kom hem åt jag sen gjorde jag klart så mycket jag kunde och skickade in min klimat uppsats och kemi examination om batteri.

Imorgon blir det en lugn dag utan direkta planer. Förutom att dom kan ringa mig när som hellst från Vårdcentralen imorgon (eller på fredag) eftersom jag ska ta nya prover. I och med att dom hade så smockat med folk så skulle dom ringa så fort dom får en lucka. Så imorgon kan jag tvingas gå upp ruggigt tidigt, och inte ens hinna äta frukost eller fixa till morgonruffset i princip.


Den som lever får se.
Ska försöka lägga mig tidigt ikväll, kanske se på nya Wallander filmen.

020310

2010-03-02 - 22:16:09
Sådär ja. Då har jag tagit mig igenom ännu en dag, i stort sett ensam. Har varit riktigt aktiv idag, duschat och städat. Hunnit se Wallander-Tjuven och nu ser jag på Beck.

Vid sju gick jag till ICA och mötte upp Jennifer, vi shoppade lite och gick hem till mig och pratade. Så som vi brukar göra, alltid lika bra att man har Jennifer så man håller sig uppdaterad på allt som har hänt i byn under tiden jag har varit borta.
Jag fotade Jennifers klänning också, som hon har sytt, och så tog vi några andra snygga (och mindre snygga) bilder men dom får ni se här tidigast imorgon. Har ingen sladd till datorn med mig så jag använder min lillebrors dator imorgon när han är i skolan, då jag bara behöver sticka in minneskortet.

Planerna för morgondagen är lite oklara men jag kanske ska träffa Jennifer igen, även Frida. Ska hjälpa dom att ta lite bilder.
Men det är imorgon, nu ska jag bara mysa resten av kvällen. Göra lite te och titta om det är något mer bra på TV.

Ha en fin dag i skolan imorgon, (ni som ska dit). ♥

Dagen som varit

2010-03-02 - 00:08:44

Usch, jag blir verkligen en riktig no-lifer när jag är själv, ensam på dagarna. Det enda jag har gjort idag är: sett på Livet är en schager (igen, den började på TV1000 kl 11 i morse när jag gick upp), lagat mat åt mig, sett på Hata Göteborg (hur lågt får man sjunka?), nördat dator så det är äckligt, sett Saw V och nu sitter jag och ser på reprisen av Melodifestivalen. Ingen vet hur skadad man blir av att inte ha ett socialt liv på några timmar.

Imorgon ska jag i alla fall träffa Jennifer. Försöker klura ut något gott som jag kan bjuda henne på när hon kommer. Men det blir väl en simpel semla från ICA misstänker jag. Tänkte först göra mig till och baka, men sen insåg jag att jag 1: inte vet vad jag vill baka. 2: inte har alla ingredienser ens till en basic sockerkaka.


Hade nog tänkt att lägga mig och sova nu, drömma om alla fantastiska intryck jag fått under dagen.
Hoppas jag får sova mer inatt i alla fall, igår drömde jag massa hemska drömmar som höll mig ordentligt vaken, och som fick mig att rusa ner och känna så att dörren var låst när jag vaknade.

Saw V

2010-03-01 - 22:29:15

Sitter och kollar på Saw V i min ensamhet på TV1000 Action. Får massa flashbacks från tiden med det gamla gänget. Saw var våran specialite. Nu sitter jag ensam, jag påmins om hur fort tiden har gått, och hur fel det blev.


Veckans blogg

2010-03-01 - 20:04:16
Jag är en av tio finalister av Veckans blogg på emeliiejohanssons blogg. Klicka på länken så kommer du direkt till inlägget där du kan rösta :)

Sånt man inte fick höra

2010-03-01 - 13:35:34
Åh, sitter och tittar på videos från Kent's spelningar i Stockholm. Dom som jag INTE var på. Det sämsta med den här världen är att dom spelar olika låtar på varje konsert, så man missar alltid någon favorit. Det som nästan är ännu sämre är att jag inte är rik, för om jag vore det skulle jag köpa biljetter till alla fyra konserter i Stockholm. Eller nej, till alla spelningar i hela Skanidinavien.  
Men jag är ju bara människa, jag blir aldrig nöjd.
RSS 2.0