Aldrig glömma.

2012-10-23 - 00:14:19
Måste säga att mina egna problem känns så små och obetydliga när jag tittat på serien och läst första delen av boken "Torka aldrig tårar utan handskar". Får inte ner mina känslor i en text, det blir bara rörigt. Försöker förmedla ett budskap men det är svårt. Men vi måste göra vad vi kan, för framtiden.
 
http://josefinjansson.devote.se/blogs/22758343/torka-aldrig-taarar-utan-handskar.htm
 
Läs mitt inlägg. Läs böckerna. Titta på serien.
Så kanske ni också förstår, och känner min frustration.

Sorg.

2012-10-18 - 21:59:30

Sorg är kanske något som vi alla har gemensamt men den ser olika ut för oss alla. Det är inte bara döden vi måste sörja. Det är livet. Det är förlusten. Det är förändringarna. Och när vi undrar varför det suger så mycket ibland, och varför det måste göra så ont, då måste vi komma ihåg att det snabbt kan ändras. Det är så man överlever. När det gör så ont att man inte kan andas, det är så man överlever. Genom att komma ihåg att en dag, på något osannolikt sätt, så kommer man att må bättre. Det kommer inte göra lika ont längre.

Sorgen kommer när den kommer, för alla. På sitt eget sätt. Så det bästa vi kan göra, det bästa som vem som helst kan göra, det är att försöka vara ärliga.

Det värsta med sorg är att den inte går att kontrollera. Det bästa vi kan göra är att tillåta oss att känna den när den kommer. Och att släppa taget när vi kan. Det absolut värsta är att när man tror att man har kommit över det, då börjar det om på nytt. Och varje gång tappar man andan.

Sorg har fem olika stadier. De ser olika ut för oss alla. Men det är alltid fem. Förnekelse, ilska, förhandlande, depression, accepterande.

Längtar!

2012-10-02 - 00:25:22
 

En blogg till i familjen!

2012-10-01 - 23:38:25
Japp, då har jag fixat mig en ny blogg på Devote. Är fortfarande inte riktigt kompis med den eftersom det ligger så sjukt mycket reklam inne på bloggen, känns så fult.
 
Kommer att ha kvar den här bloggen också. Sundaancekid och Devote-bloggen kommer vara två helt skilda världar. Det här är mer som min dagbok med ett fåtal läsare, medans min Devote-blogg kommer vara med öppen och allmän. Enjoy!
 
http://www.josefinjansson.devote.se
RSS 2.0