Uppsala

2011-06-30 - 22:52:27
Försöker slappna av. Försöker andas, äta och leva lite.

Åkte med Kristoffer (kusin) och Sara hem till Alunda idag. Äntligen hemma, känns skönt att kunna stanna på obestämd tid.

Överlevnad

2011-06-29 - 22:28:50
Varje dag är överlevnad.

Jag har städat varenda millimeter av min lägnehet idag. Städat ur dig från mig, gjort mig ren från dig.

Jag kommer aldrig kunna säga att jag aldrig mer vill se dig - för det vill jag.
Jag kommer heller aldrig kunna säga att jag hatar dig - för då skulle jag ljuga.

Försöker överleva.
Försöker glömma.
Försöker att INTE tänka på dig hela jävla tiden.

Det är svårt att inte nå fram.

I fall without my wings.

2011-06-28 - 22:29:16




No one ever said it would be this hard.

Badkar.

2011-06-27 - 22:31:25
Vad är det för mening med att ligga ensam i mitt stora, fula badkar och tycka synd om mig själv? Förra gången jag låg i det här jävla badkaret låg jag här med honom.

Kanske är det därför jag ligger här nu. För att få känna lite närhet, för att inbilla mig att han är nära igen. Högt ska jag upprepa allt han sa till mig, alla dom sakerna som jag aldrig kommer glömma, alla dom sakerna jag trodde han menade. Han kommer aldrig ligga där igen. Han kommer aldrig mer säga dom där fina sakerna som kanske inte ens var sanna.

Jag stirrar på mina fötter, där hans kropp egentligen skulle varit. Där hans fina leende skulle vara, där hans underbara ögon skulle titta in i mina. Där, i mitt badkar, låg något jag kallar perfektion en gång för några månader sedan. Det svider till, en tår gör ett tyst plums när den träffar vattenytan. Undrar varför egentligen, det är ju bara ett bara ett par fötter där. Ett par fötter istället för den mest perfekta människan jag någonsin träffat.



/ The truth. The sadness. The reality.

Men baby, om det ändå var så enkelt.

2011-06-27 - 22:15:30

Slut på det som aldrig hann börja

2011-06-26 - 23:42:45

Heart fucking broken

2011-06-26 - 20:52:35
Haft en fin midsommar, mått bra, allt har varit bra.
Det är äckligt hur allt kan vända så fort. Det är ingen idé, det är inte meningen... Meningen att jag ska vara lycklig. Jag orkar inte. Ge mig nått som inte gör så förbannad ont. Det här gjorde ont.




Jag har sett kärlek från båda sidor nu,
från och ge och ta och ändå ser jag bara kärleksillusioner.
Och nu minns jag jag förstår inte kärlek, inte det minsta.




I will never come back.

Trött!

2011-06-23 - 22:31:51
Hur kan man vara så trött när man har sovit typ halva dagen? Somnar snart sittandes, och jag känner absolut ingen motivation till att gå och duscha.

Är hos min faster, ska sova här inatt och så drar vi iväg till Dalarna okristligt tidigt imorgon. Men det är det värt, längtar som bara den! Men nu måste jag ta tag i mitt liv, duscha och sen sova!

dan före dopparedan!

2011-06-23 - 16:17:07
Är hos farmor och farfar nu. Men ingen farmor och farfar är hemma, dom har redan åkt till Dalarna, jag, faster, kusin Tobias + hans tjej kommer efter imorgon.

Pappa kom hit igår, han skulle hjälpa till med morfars flytt till demensboendet, och så blev han kvar en natt, så sov vi här (jag och Simon). Dom åkte för en halvtimme sen ungefär, så nu är jag ensam i det här enorma huset. Väntar på att Tobias ska komma och hämta mig.

Längtar såååå till imorgon. Saknar Dalarna hur mycket som helst ♥

Besök

2011-06-21 - 14:00:26
Har fått besök i form av min lillebror ifrån Uppsala så jag har inte haft tid till bloggen.

I söndags var vi på gladiatorerna finalen, Alex var med också, och det tog typ hela dagen. Vid åtta var vi hemma i lägenheten med pizza. Igår åkte vi till farmor och farfar och stannade över natten, så nu har vi precis kommit hem där ifrån. Bokat biljetter till nya Pirates filmen ikväll, fram tills dess blir det chill, vi är båda dyng trötta.

Nattstädning!

2011-06-19 - 00:04:06
Sitter och klipper ihop/redigerar en film, som jag egentligen skulle gjort för två år sedan. Det är spexet ifrån högstadiet + massa gamla goa minnen som äntligen ska bli en film!

Men nu måste jag racer-städa lägenheten. Imorgon kommer lille broriii ifrån Uppsala hit, 07:09 går tåget ifrån Uppsala, sen följer han med mig och Alexandra på Gladiatorerna finalen i LLA. BÄST!

Lördag?

2011-06-18 - 13:18:34
Har tappat tidsuppfattningen totalt nu när jag fått sommarlov. Idag är det alltså lördag, och det ser ut som att det blir lika lungt ikväll som alla andra kvällar hittils på det här lovet.

Funderar dock på att ta mig en tur inåt stan och titta lite. Haken är att jag måste gå eftersom mitt busskort slutat gälla, och är man lat så är man...

Jag vill vara fru Wikegård!

2011-06-17 - 20:11:59
Idag gick jag, Bodil och Maria på tv-inspelningen av Gladiatorerna här i Karlstad. Grym upplevelse, lite drygt att det tog fyra timmar, man blev lite seg och trött i händerna mot slutet, även om vi hade en bra coach! Vi har nu även chansen att gå på semifinalerna och finalen (gratis) som spelas in under helgen, gött sugen på det!

Vi satt precis brevid kommentatorshyllan där Niklas och Jesper stod. Fick väääääärsta ögonkontakten med Niklas Wikegård. Åh, det är inte ofta man önskar att man vore 40 år, men nu önskar jag det. Jag vill vara fru Wikegård! Han bjöd även på godis, och snackade med folk, och skrev autografer... Vilken reko-kille alltså! Tittade nog mer på honom än på tävlingarna.


Taggade tjejer!






Jesper & Niklas


Fina Niklas Wikegård bjuder barnen (och mig) på godis.


Damer och


herrar! (i bar överkropp och med måååånga stora muskler)


Wikegård!


Den helt klart snyggaste Gladiatorn, Wolf.

Ber om ursäkt för dom otroligt kassa mobilbilderna. Om jag kommer iväg på semifinalerna eller finalen i helgen ska jag ta med min systemkameran och ta några RIKTIGA bilder.

Enarmad

2011-06-16 - 22:22:32
Var på Bergvik idag och skulle bara köpa mat. Men så blev det inte.. Hur jävla lätt är det att INTE gå i affärer när det är rea precis överallt? Dom liksom suger in mig i butikerna, haha.

Blev en enarmad klänning ifrån H&M.





Ett gammalt dagboksutdrag

2011-06-15 - 20:34:07
Slutet av 2010 och början på 2011 var nog den jobbigaste tiden någonsin i mitt liv. Under den tiden skrev jag allt jag kände i en bok (kalla det dagbok ifall ni vill). Hittade den idag, långt ner i en låda. Började läsa den, alla gånger jag skrivit har jag mest skrivit om honom. Här är ett utdrag som drog mig tillbaka i tiden, läskigt och obehagligt:

"Lördag  20/11 - 10.
M har ett förhållande med någon annan på Facebook. Jag har gråtit så mycket så jag inte fått luft"


Det här inlägget fick plats på tre rader i min bok. Tre rader på ett A4 papper. Alla andra inlägg är över ett A4 långt. Sanningen behöver inte alltid så många och komplicerade ord. Det var bara sanningen.

Kil (igen)

2011-06-15 - 19:31:59
Gårdagen spenderades hos Therese med grillad mat och jordgubbar. Livet är inte så illa ändå.

Idag har det varit en rätt seg dag. Blev väckt halv åtta av Theo, åkte på kusin Hannahs skolavslutning halv nio, tog bussen hem till Karlstad vid tolv. Känns som att den här dagen aldrig kommer ta slut, jag äääär inte van att gå upp så tidigt!

Tvättat är väl det enda jag har hunnit göra den här långa dagen. Det regnar och åskar så idag tänker jag inte gå och handla. Det gäller att planera väl och noga när man har såhär mycket tid som jag har...

är det nu, nu som det tar slut?

2011-06-14 - 11:38:41





Du tar bort min hand ifrån din arm och flyttar bort,
ingenting jag säger spelar längre någon roll.
Ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt,
får jag ens ha kvar dig som min vän?
Knyter mina skor och går tillbaka in igen,
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem.
Letar efter nått att säga som kan ändra allt,
nått mer än det jag redan sagt...



Tack för allt du gjorde. Tack för att du gjorde mig hel när ingen annan kunde. Tack för att jag fick träffa dig, och förlåt för att jag var feg. Det kommer göra ont, andas andas andas, ödet ödet ödet. Att aldrig någonsin ge upp.

Sommaaaaar

2011-06-13 - 18:39:00
Härliga sommarvärme! Underbart verkligen.

Idag har jag hämtat ut min telefon på Expert efter en reparation, dom hade typ bytt ut hela telefonen. Nu ska jag dra till sjukhuset och hälsa på Patrik!

Midsommarklänning

2011-06-12 - 22:49:24
Hämtade ut paketet idag, innehållande min beräknade skolavslutningsklänning (men som blev min midsommarklänning) och bikini + solisar.





tung dag

2011-06-11 - 23:58:03
Blev väckt klockan nio imorse av kusinen som kom och petade på mig och sa "Det är morgon nu!", nähä? Det är precis det som är felet, jag är inte van att gå upp på morgonen när jag är ledig, snarare på eftermiddagen. Fick masa mig upp och göra frukost och kolla på det obligatoriska morgonbarnprogrammet. Sedan smet jag upp och sov en stund till.

Men det räckte inte... Låg och kollade på en film på femman idag på eftermiddagen/kvällen (Stockholm boogie, jättekonstig film ju Nikko) och somnade mitt i... Men jag är lika trött för det. Sedan kollade vi på friidrott och petade i oss massa god mat och jordgubbar. Mår rätt gött nu, ska gå och lägga mig i dräglig tid för att orka gå upp imorgon när Hannah vaknar.

Sitter i Kil och ugglar...

2011-06-10 - 22:03:37
Är hemma hos min faster i Kil över helgen. Ska vara barnvakt åt kusinen imorgon och på söndag, känns ganska chill att kunna spendera helgen här och åka hem på söndag med vetskapen om att jag inte behöver gå upp på måndag morgon. Sommarlov ♥

Väntar fortfarande på mitt jävla paket från H&M som inte har kommit än, skulle kommit den här veckan... Men får hoppas på måndag, jag är såååå otålig!

Ska återgå till Wallanderfilmen nu. Hejs svejs!

Ny tunnel införskaffad

2011-06-09 - 20:22:02
Kostade på mig en ny tunnel till öööörat idag. Silver med rosa "diamanter", inte min stil riktigt kanske, men ville inte köpa en likadan som jag redan har (svart med silvriga diamanter, fast några diamanter har lossnat). 

Vad hände?

2011-06-09 - 16:32:52
När jag vaknade i morse så visste jag att jag hade gjort ett blogg-inlägg precis innan jag lagt mig. Hade dock glömt vad jag skrev, hahaha.. Vill be om ursäkt för det, men lite roligt var det. Och bilden liksom, varför?

Nu är jag nykter men påstår fortfarande att det blev en sjukt lyckad fest igår. Inga klagomål, ingen som spydde, ingen som grät... Alla verkade ganska glada, och då är jag också glad.

Vid ett idag så drog jag och bakis-Maria in till skolan och kollade på studenterna, och så träffade vi en gammal lärare som numera bor i Skövde. Sedan drog vi till McDonalds och åt mat och kollade på lite fler studenter, hela stan' blir verkligen lycklig en dag som denna. Men jag och Maria ville mest bara gråta, vi gick omkring där och hade ångest - nästa gång är det vår tur. Jag både vill och vill absolut inte.

Nu ska jag börja röjja undan i lägenheten, sen ska jag skicka in det sista jävla skolarbetet.

fylle-inlägg

2011-06-09 - 01:07:45
Fattar inte varför jag loggar in på bloggen i detta tillstånd. Men jag har i alla fall haft världens bästa (och första) hemmafest i lägenheten. Inga klagomål från grannar, inga securitas... Jag mår SJUKT bra och nu ska jag sova jättemycket. Nu har jag äntligen sommarlov och IG i två ämnen men jag bryr mig fan inte ett jävla dugg, jag är bara människa.

hettaaa!

2011-06-06 - 17:43:45
Så var man äntligen hemma i lägenheten igen efter en kort "semester" hemma hos mamma och pappa. Eller semester, kanske är överdrivet.. Har aldrig gjort så mycket skolarbete på en enda helg förut, och jag är inte klar än. Måste bli klar idag, sen är det kört.

Det var en jobbig tågresa idag. Fullt med folk och gnälliga småbarn, plus hettan.. Var säkert 30+ inne i tåget, luften stod HELT stilla, trodde jag skulle avlida.



Hade med mig min kusin Andreas också, han var trötter, eller så höll han på att kvävas.

Beställt från H&M

2011-06-05 - 20:03:46

Blir så jävla irriterad på att det inte finns bikinis att få tag på i min storlek från H&M. Men nu hittade jag en, den får duga, men givetvis fanns ingen matchande underdel i min storlek så det fick bli en svart underdel.
Dock ska det bli väääldigt intressant och se om klänningen är så fin på riktigt som den är på bilden!

Jag dör, vad söt!

2011-06-05 - 19:50:06

jävlahelvetteskukskitessä

2011-06-05 - 01:45:23
Sitter uppe och skriver på essän.

Känns som att jag aldrig kommer bli klar... Det här är nog den svåraste uppgiften i svenska jag någonsin har fått. Har lyckats skriva två sidor hittils, och har inte ens tagit mig igenom en tredjedel utav det uppgiften består av. Det innebär att detta kommer bli det längsta, och kanske sämsta, arbetet någonsin. Stackars min svenskalärare.

Och jag VILL så HIMLA mycket bli klar med denna jävla uppgift innan jag går och lägger mig, skulle vara en sådan befrielse. Hejsan, sitta-uppe-hela-natten-och-plugga?

25 grader vaaaarmt!

2011-06-04 - 16:41:25
Åh vad jag gillar värmen och solen. Har varit ute hela dagen och hela dagen igår, lite bränna på det och jag är hur nöjd som helst!

Varit en tur till Thuns idag med mamma. Hittade massa fina kläder men det var väldigt urplockat på storlekar, fanns nästan inte ett klädesplagg som var mindre är Large. Men fick jag mig ett linne hem i alla fall.

Men nu har jag inget val längre... Dags för skolarbete. Jävla essä att vara svår att skriva!

Det gör ont att festa i Munkfors

2011-06-03 - 23:53:06

galen kväll i Munkfors

2011-06-02 - 22:56:47
Igår var det dags för Alexandras inflyttnings/utflyttnings/18-års fest i Munkfors (6 mil ifrån Karlstad). Var sjukt trött eftersom jag natten innan bara sovit tre timmar, men det blev en sjukt bra kväll. Vi var ute och härjade och jag snubblade på ett trottoarkant eller något och drog mig i så in i helvette! Flög säkert flera meter, strumpbyxorna gick sönder och knät såg hemskt ut. Idag upptäckte jag att jag i fallet även förstört min jacka och högerskon. Blev jättebesviken på mig själv, åhåå var jag verkligen tvungen att springa sådär okontrollerat snabbt i klackskor mitt i natten?

Efter 3-4 timmar sömn tog vi bussen ifrån Munkfors 09:35 imorse, var hemma i lägenheten i Karlstad ca 1½ timme senare och jag fick inte tid att vila bort min lilla bakfylla eftersom Therese och Theo skulle komma och hälsa på. Vi gick ner och käkade mat på pizzerian och så packade jag min väska. Tog fyra-tåget hem till Uppsala, äntligen är jag hemma igen. Längtat ihjäl mig.

Det har varit en sjukt lång dag, med två nätter i rad utav för lite sömn. Jag har tusen skolarbeten som måste vara klart innan måndag, jag har ont i mitt knä och handflatan. Jag vill sova men jag har inte tid med det.

Bilder ifrån festen igår kommer nästa vecka. Hade faktiskt med mig kameran, fotade lite och ställde den i bokhyllan. Sen försvann den, hittade den senare på toaletten, bläddrar igenom bilderna och hittar bilder när två killar tagit kort på sig själva och en av dom har tagit kort på sin ni-vet-vad. Det blev festens höjdpunkt typ...


Att åka tåg bakis är nog det bästa som finns. (nej)
RSS 2.0