Hallå där, kött & blåbär

2010-02-28 - 22:09:12
Aotch va gött att slippa tänka på att man ska till skolan imorgon. Sportlov ♥


Idag har det inte hänt mycket. Har legat i fotöljen på övervåningen helt ensam idag och bara tittat på massa filmer på TV1000. High School musical 3, Fireflies in the garden och Livet är en schlager. Samtidigt har jag lyckats skriva och skickat in en book review i sista minuten i Engelska A.
Nu sitter jag och ser på Wallander-Afrikanen, eftersom mamma och pappa ska jobba imorgon, och mina bröder ska till skolan så är det redan tyst i huset.
Imorgon blir en ensam-dag, blir väl att rensa garderoben eller något annat roligt. På tisdag ska jag nog träffa Jennifer, kanske på onsdag också eftersom hon är ledig (?). 
Ha en trevlig dag i skolan imorgon!
Pusshäj

Åter träff

2010-02-28 - 13:07:36
Igår var det flott-fest hemma hos Ida. Även en liten åter träff för min del eftersom dom gamla godingarna bla. Martin och Gabriel var där. Trevligt att träffa dom igen, och att dom är som dom brukar vara, haha.
Vi tittade emot allas vilja (hmm..?) på Melodifestivalen, mest för att vi ville se Dolph och Lisbet Salander. Sen var det meningen att vi skulle se Wolfman men det blev nedröstat utav mig. Istället blev det en suuuper lång och djup film på sexan, Sleepers. Tror den började 21:30 och var slut 00:20. Nästan tre timmar inkl. reklam. Ganska drygt. Speciellt när filmen inte är speciellt bra heller.
Var hemma runt ett, somnade som en sten halv två. Lagom lördag!
Mest för att Martin blev så satans het på den här bilden.


Helt stört att JAG var där!

2010-02-26 - 22:30:02

Jocke & jag ska aldrig dö

2010-02-26 - 16:50:12
KENT igår var... Fantastiskt. Rent musikaliskt. Själva arrangemanget (som Annexet står för) ska vi tala tyst om.

När jag såg Kent för första gången, i Karlstad tillsammans med Ida 2008 var jag ny kär. Gårdagens spelning blev själva giftermålet. Nu går jag bara runt och oroar mig för själva skilsmässan, eftersom jag vet att den kommer en dag.
Kort och gott var min andra Kent konsert något helt extra. Inte bara för att jag fick se Jocke live på nära håll, utan för att jag den här gången kunde sjunga med i samtliga låtar och nästan gråta till Mannen i den vita hatten. Eftersom jag är förälskad i nya albumet så blev jag helt hyper när låtar som Hjärta, Taxmannen, Töntarna, Vals för satan och Krossa allt spelades.. Desto mer uppskattade jag dom gamla älsklingarna Musik Non stop, Dom andra, Sundancekid, OWC och allt. Det va såå bra. Allt var så jävla bra. Åt helvette med Expressens och Aftonbladets recensenter.
Eftersom jag inte hade med mig någon egen kamera förutom mobilen blev det inga bra bilder eller ljudupptag. Så jag har lånat bilder ifrån personer på Facebook (som jag har länkat till).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Nej du & jag ska aldrig dö.

Jag hatar snön, nu & föralltid.

2010-02-21 - 11:20:52
Idag åker vi till Kil igen. Vilket innebär att vi trots varningarna på tv ska ge oss ut på vägarna. Har en känsla av att det kommer bli en lång färd hem, rent tidsmässigt.
Hemma i Kil är det också magsjuka i huset, tvillingarna sov där igår eftersom Lennart var själv hemma. Då blev en av dom magsjuka och risken är ju stor att Lennart också får det. Jag kommer då överdosera i handsprit för det finns inte på världskartan att bli sjuk nu. Dels för att jag bara ska gå i skolan tre dagar, tre väldigt viktiga dagar. Och dels för att jag ska åka hem på onsdag och se Kent på torsdag. Så nej, att bli sjuk är verkligen aktuellt.

Nu ska jag packa min väska, eller stänga in mig i Spotify's värld en stund till.


Mitt hår är numera det renaste i Alunda då jag först tvättade det med tvål (biiig misstake), sen schampo och balsam. Undrar hur det blir?

Alunda by

2010-02-19 - 22:08:02
Är hemma på andra sidan Sverige nu. Vi var på mammas jobb för jag skulle fotografera en massa frukter och grönsaker till Andreas projektarbete, en bok om kost.
Var väl här vid sex, då åt vi pizza och nu har vi sett på hockey, nu blev det visst längdskidor istället. Men allt funkar när det är OS.

Imorgon vet jag inte vad som händer. Brukar väl alltid försöka "göra" något men jag känner egentligen aldrig för det, när jag är hemma vill jag verkligen bara vara hemma!



Bjuder på två bilder, som kan komma med i Andreas bok, han har inte riktigt bestämt sig eftersom jag till slut var uppe i 73 bilder:



Dra åt helvette jävla idiot-hôvve.

2010-02-18 - 18:05:52
Jag mår skit.. Det är inte huvudvärk, det måste fan vara nått annat. Man kan inte ha såhär ont jämt, har haft såhär nästan hela veckan. Jag svär det påverkar ens koncentrationsförmåga i skolan så det bara skriker om det. Satt som ett frågetecken på fysiken idag, bra att jag var såhär borta idag när vi gick igenom det viktigaste i hela fysik A. Newtons lagar.




Sitter och lyssnar på gammal nostalgi musik, Sofijah och skit. Tycker allmänt synd om mig själv. Om jag kunde skulle jag äta godiset jag har brevid mig, men det äcklar mig. Jag mår illa..

Dödstrött

2010-02-17 - 19:31:14
Hemma igen, efter en natt hos Therese, Mats och lilla Theo. Helt otroligt vad stor han har blivit. Smilar gör han nu med, när han inte gråter så ler han nästan hela tiden. Och han måste nog vara den sösaste bäbisen som finns när han ler. Otroligt egentligen vad glad man blir av glada barn.
Vi käkade i alla fall soppa när Mats kom hem, sen åt vi semlor och drack te och hade allmänt roligt. Efter det fick dom spö i Buzz, men i andra omgången blev jag sist...
Har faktiskt fått sova riktigt mycket inatt, Theo har inte stört mig en enda gång. Vilket jag såklart hade räknat med när jag bestämde mig för att sova över eftersom små barn faktiskt blir griniga några gånger per natt.


Skoldagen har gått riktigt fort. På spanskan fick vi veta att lektionen är inställd på fredag. Vilket bara va bra för min del eftersom jag ska åka till Alunda på fredag med Anette och Andreas. Vi hade tänkt att åka efter lunch någon gång. Då slipper jag dessutom få frånvaro.
Matten gick också bra och den 1 tim & 50 min långa lektionen har aldrig gått så fort som idag! Guuud vad roligt allt blir när man kan!

Nu ska jag ladda inför skidorna, kanske går och lägger mig och somnar innan istället jag och Maria har tränat idag, jag är sjuuukt trött.

Glömt bort bloggen..

2010-02-15 - 21:25:35
Mi maaadreeee vad trött jag är. Sitter fan och sover framför datorn, illa..
Har faktiskt varit en tung dag eftersom vi på idrotten hade vårat gympass, och sen tränade jag och Maria typ 40 minuter på gymmet efter skolan också. Så jag kan väl räkna med saftig träningsvärk imorgon eftersom jag aldrig hinner stretcha.

Har varit och grattulerat min halvkusin (eller något åt det hållet) på 30 års dagen idag också. Träffade min kusin Caroline också, det var trevligt. Inte ofta man ser henne, även om jag bor hemma hos hennes föräldrar, haha. Fikade en massa där.
Vid åtta var vi hemma och maten klar (alldeles för sent och fel rutiner för mig, gooosh) sen har jag hunnit bli klar med fysik labbrapporten och skrivit en lathund till spanskan som jag skulle gjort i fredags.


Nu ska jag ta och packa min väska, för jag ska sova hos Therese och Theo imorgon. Hoppas trollungen är snäll och sover under natten så jag inte är helt död på onsdag (då jag och Maria ska träna igen).. Haha, men i och för sig gör det inget, för han är söt ändå. Och ingen har dött av trötthet.
Så det kanske inte blir något bloggande imorgon, om jag inte får för mig att slänga in ett inlägg i skolan. Vilket jag knappast tror att jag kommer ha tid med. Imorgon ska jag plugga kemi A tills jag dör.


Ha de gött!

Svenska Rallyt

2010-02-14 - 18:28:09

Förmiddag, ungefär när vi kom runt 09:45, inte så mycket folk..





Niklas och Andreas.





Flott..



Colin's Crest.



Riktiga veteraner, haha..







Typ klockan tre.. Folket och norrmännen börjar strömma in.


Jävlar va feeet.



Kôrv.

MMS man blir glad utav!

2010-02-14 - 17:27:59
Fick precis den här bilden från Therese. Usch vad jag skäms över att jag aldrig är där och hälsar på längre! Det känns verkligen att skolan börjar ta för mycket av min fritid.
Theo gjorde i alla fall min alla ♥-ans dag.. Även fast det är en aning överskattat.


Min goding ♥

Bildbomb

2010-02-14 - 17:10:12
Har lagt över lite bilder från mobilen, och eftersom ni är så intresserade får ni ta del av dom..



Snön som hängde ner från taket på uterummet.


Från Porrfesten förra veckan, när Bodil och jag satt i inträdet.


Full koncentration. Smygfotade på matten.

Fullspeckad dag igen..

2010-02-14 - 10:41:51
Good morning sunshines.

Blev en tidig kväll igår, orkarde inte ens titta klart på tjejernas skidskytte, och hockeyn gick ju bra så jag kollade inte färdigt på det heller.
Försökte ligga och titta på en film på femman, men eftersom jag har en ny tendens att må illa när jag är riktigt trött och försöker vara vaken ändå så var det bara att vända sig om och blunda. Vaknade dessutom till rösterna av Vänner eftersom jag inte stängde av tvn.


Idag är det tänkt att jag ska plugga. Ska bara äta frukost sen skulle vi (jag och Anette) typ sätta oss direkt med Kemin som jag ligger jätte efter med. Om jag hinner ska jag göra klart fysikuppgiften också, men det är inget som är jättebrottom. Har dessutom volleyboll träning idag i två timmar, vet inte om vi skulle vara med på hela men en timme kan vi ju träna i alla fall.

Får se vad som hinns med idag, först och främst ska jag äta frukost. Sen tänker jag nog duscha för jag luktar otroligt mycket rök från igår.

Ska fatta mig kort...

2010-02-13 - 19:07:32
Friluftsliv tar otroligt mycket energi, även fast man inte tror det. Det var väl det sista jag kunde tänka mig när jag satt där, i en snödriva i solen med mina Cheep monday solglajjor på mig och tittade/väntade på Rally. Att det kan suga musten ur en så otroligt.
Men det har varit en underbar dag, och som vanligt så orkar jag inte lägga upp bilder direkt. Är dötrött, inte van att gå upp kl sju på en lördag. Det är mot mina principer egentligen.. Men vad gör man?

Nya kläder

2010-02-12 - 22:28:27



Väst från Gina Tricot.


Tröja från BikBok. Samma "modell" som västen, utan en ren slump faktiskt.


Leggings från Gina, med små knappar nedtill. Färg Okänd. Typ mullvad/grönaktig.


Nya, mysiga vantar till Svenska Rallyt imorgon. Från Stadium.




AA-klänningen. Vette tusan om jag passar i den här typen av klänning. Men fin var den, och passade bra i storlek.

Anledningen till att inte sporta..

2010-02-12 - 19:10:41
..är smärtan man kan utsättas för.

Eftersom jag tydligen tränade lite för mycket servar på volleybollen igår så blev min handled helt svullen och lila-prickig. Kunde inte ens skriva fysik när jag kom hem eftersom handen bara skakade.
Fick gå till skolsyster idag och få den lindad eftersom jag inte kunde lägga handleden mot skrivbordet (eftersom jag styr datamusen med höger). Mysigt blåmärke jag kommer få där alltså.

Maya Rung's plagg har kommit!

2010-02-12 - 14:57:27
Fick paketet på posten idag. Mamma fick skicka hit det eftersom jag hade lämnat adressen till Alunda och inte till Kil. Det här gjorde min dag, helt klart. Plus att jag har shoppat idag också (bilder på det kommer sen).







Denna klänning/linnet ska alltså Maya Rung burit i Andra Avenyn. Nån som direkt känner igen det? Det känns som "Liv's stil" helt klart men måste nog kolla igenom serien en gång innan jag hittar den.
Hon har storlek 36 så jag kan använda den också!

Dagen som varit..

2010-02-11 - 16:52:06
Helluu.. Precis satt min iskalla röv framför datorn nu. Även fast jag bara har typ fyra minuter från bussen och hem så hinner man ju frysa arslet av sig. Bort med vintern snart, eller?

Dagen har varit jättebra, trots allt. Hade sista delen på engelska A nationella första timmen, prat-delen med Bodil. Gick väl sådär. Men skönt att allt är över.
Sen hade vi matte, fick faktiskt en massa gjort där. Eftersom vi precis lärt oss polynom så förväntar jag mig inte att allt ska gå jättefort för mig. Men det gick bra, trots omständigheterna.
Efter lunch hade vi naturkunskap utan lärare, men eftersom internet valde att lägga av efter typ 10 minuter in på våran lektion gick det hela åt skogen eftersom våran uppgift var att leta fakta till ett projekt på nätet.
Sist två timmar fysik. Som också gick jättebra. Gjorde en labb med en tempograf som jag dock gjorde fel på, men jag fattar liksom allt! Hur gött som hellst. Plus att vi fick sluta 20 minuter tidigare.

Nu ska jag fixa lite med fysiken, äta, byta om och sen åka till volleybollen med Anette. Ska hämta två tjejoor också som inte har någon skjuts (eftersom vi tränar i Tolita).

Imorgon är det fredag.
Imorgon börjar OS (omgomgomg).
Igår kom mitt paket från SVT (AA-plagget) men till fel brevlåda. Så mamma skickade det till mig idag.
Förhoppningsvis får jag mitt plagg imorgon.

Except we always woke up. Never thought not having you here now. Would hurt so much

2010-02-10 - 19:29:16


Tonight I've fallen and I can't get up
I need your loving hands to come and pick me up
And every night I miss you, I can just look up
And know the stars are
Holding you, holding you, holding you
Tonight

Hejhej bloggeen! (bara för att Alex vill att jag ska säga sååå)

2010-02-10 - 16:57:30
Precis kommit hem från skolan. Ska ladda upp med nått gött att äta för jag är (jämt, alltid, oavsett) hungrig, och se på AA avsnittet som har lagts ut nu. Har blivit värsta freaket av det nu när det händer så mycket, och jag skämms faktiskt lite över att jag tittar på avsnitten i förväg. Men en av anledningarna är att jag inte har ettan på tvn i mitt rum, eftersom jag gärna går och lägger mig vid nio och tittar på tv.

Snart är det helg! Vilket innebär:
  • Fredag: Behöver inte gå på spanskan, så jag äter lunch sen drar jag mig mot city och shoppar lite snabbt. Sen tar jag 7an upp till Herrhagen till min efterlängtade Theo och Therese.
  • Lördag: Svenska Rallyt! Tror vi ska till Sunne på nån sträcka och Colin crest.
  • Söndag: Alla hjärtans dag. Tycker nog fortfarande att den dagen är lite överskattad, men ändå lite mysig ibland.

Förkyld igen?

2010-02-10 - 07:32:02
Gud vad jag är trött på tidiga mornar nu.. Måste hålla ut två veckor till.
Varit uppe en timme redan, har duschat och ätit frukost hittils. Ska väl klä på mig snart och ta på mig min nyyya fina klocka, blåsa håret och sminka mig.

Tror jag är påväg att bli förkyld IGEN. Trött på den skiten också. Men det är väl för att den här jävla snön och kylan aldrig försvinner. Har ont i halsen/örat.. Usch vad synd det är om mig.

Vad har vi att se fram emot idag då? Spanska, engelska, matte och biologi... En heldag, helt okej dag med tanke på blandningen av ämnen (eftersom vi gör samma uppsatts på svenskan, naturkunskapen och biologin).

Nu ska jag ta tag i den här morgonen!
Ha de gött idag.

Nya klockan!

2010-02-09 - 17:48:45
Eftersom vi hade nationella prov sista timmen idag så lyckades jag komma iväg lite tidigare från skolan, och då fick jag för mig att gå in och kolla efter en klocka på Ur&Penn. Eftersom dom hade rea också (som dom föresten har typ jämt) så lyckades jag till och med göra ett fynd!

Min pappa är smart

2010-02-09 - 16:46:40
Skickade min Kemi examination till pappa förut idag, bara för att jag hade gjort den super-pedagogisk så att en årskurs 9 skulle förstå. Tänkte att pappa kanske kunde förstå då. Det handlade lite om hur mycket koldioxid en bil släppte ut på ett visst antal mil och hur stor volym den koldioxiden tog upp osv. Detta svaret fick jag:

JAG VANN!

2010-02-08 - 17:00:52
Jag som aldrig vinner något. Läste precis på Andra Avenyn's blogg att jag vunnit ett plagg som Liv haft på sig i serien för att jag var med och gjorde ett quiz. Gud vad spännande det ska bli, och se vad jag får!

Bilder från igår.

2010-02-06 - 19:01:09
Som sagt så tog jag inga bilder på festen igår...



Food, i Marias och Bodils lägenhet i Karlstad.


Alex.


Jag älskar min vågtång.


Alexandras mästervärk, med Karlstad i bakrunden.


Min fina Maria.


Alexandroo.


Titta noga. För jag åker inte hiss ofta.




Mer bilder finns på Facebook..

Fest på bond-vischan

2010-02-06 - 13:48:06
Jag är så-jävla-trött


Hade roligt i Östra Ämtervik igår. Massa med folk (och folk som inte skulle varit där), och faktiskt väldigt få som var otrevliga.
Som sagt var jag där och jobbade, satt vid inträdet och i kiosken och snackade med fullisar. Rätt roligt, eftersom det var många som tyckte synd om oss för att vi va tvugna att sitta nyktra och titta på alla fulla människor. Men ändå ganska äckligt att dom första började däcka vid tio, dom spydde, däckade, vaknade, drack lite mer.. Och så gick det runt. Fattar inte hur folk tänker.
Vid två så var det meningen att vi skulle åka hem, eftersom efterfesten började då och folk började försvinna. Men vi satt kvar en stund till, och pratade med någon som kunde härma ALLA dialekter samt norska, danska och finlandssvenska. Han hade en nykter, suuuuupersöt kompis med dig, hur trevlig som hellst. Fan att man inte skrev ner ett telefonnr alltså!

Två random norskar kom in också, som hade "vägarna förbi". En av dom sa att han kallades för Ole Puh (Nalle Puh) och han spelade "hard to get" men ändå så sa han till mig, Maria och säkert många andra tjejer till att "Du ÄR söt, och det är Ole Puh också". Han ville inte ha en massa tjejer efter sig, utan han ville ha EN. "Smart!!" sa jag då, "Eller, kanske två" svarade han.


Kom hem strax före tolv idag med tåget. Har varit med Anette in till stan och köpt lamellgardiner till uterummet, och jag har noll lust att hjälpa till. För jag ska sova lite nu. Inte speciellt mycket sömn inatt.
Bilder kommer sen! Dock inga från festen eftersom Maria inte tyckte att jag skulle ta med mig min kamera in dit.

Östra Ämtervik heere we comeeee

2010-02-05 - 08:09:33
Godmorgon!

Innan jag skriver om någonting annat så ska jag bara informera er att min mage två inlägg ner INTE innehåller någon junoir. Utan bara tarmar som bråkar med mig, "obalans i tarmfloran" kan det kallas. Ett litet roligt aprilskämt såhär i feburari som några gick på i alla fall.



Idag ska jag, Alex, Bodil och Maria vara med och typ ta inträde på en fest i Östra Ämtervik med tema Porr. Det är Marias bror som fixat festen för hela sin skola.
Så när vi slutar så ska vi dra hem till Marias och Bodils lägenhet och fixa oss och äta familjepizza. Sen ta tåget till Sunne där Marias bror hämtar oss. Ska bli intressant och se vad folk har på sig, om dom har på sig något över huvud taget.

Tur att det blir en lugn dag i alla fall. Fredagar innehåller bara svenska och spanska.
Ska åka in till stan med ett tåg så jag är där lite tidigare, för vi ska gå och titta på skor tills ikväll. Vadå sista minuten?

Blir nog inga fler inlägg för idag. Ni får bilder imorgon!
Pöss.

Spännande!

2010-02-04 - 21:14:28
Jag postade ett paket idag, undrar till vem?! Håll er nära brevlådorna, för på måndag räknar jag med att det ska ha landat.

Ni kanske inte visste....

2010-02-03 - 20:30:58
But we're waiting for you, junior. ♥



7+2

9 timmar !!!!

2010-02-03 - 07:25:52
Bara tanken på att man har fått sova 9 timmar i två nätter på rad är helt underbar, även om man vaknar en sväng runt ett och inte kan somna om. Men sanningen är den att jag faktiskt inte känner mig speciellt mycket piggare än om jag sover 6 timmar.
Men det fina med en 9 timmars sömn är alla fina drömmar, och idag ville jag verkligen inte vakna mer!

Det har snöat här inatt, plogbilen är ute på vårat kvarter, gissar att det är min kusin Kristoffer som är ute och kör. Ser ut som han.
Idag väntar spanska, engelska, matte och biologi. Kan nog bli något utav den här dagen om min sömn kan visa sig leda till någon form av plugg-lust.


Nu ska jag äta klart min frukost, sen klä på mig, sminka mig osv.
Ha de gött!

Ont överallt och ingentstans

2010-02-02 - 20:54:59
Idag har jag:
  1. Fått ett sammanbrott på kemin och min lärare har nästan sett mig gråta. Ovärt.
  2. Tränat BodyPump (överträffar verkligen mig själv ibland).
  3. Bastat med Maria EFTER BodyPumpen (brukar ske ungefär en gång per millenium).
  4. Ätit semeltårta och druckigt festis (min mentor bjussa).
  5. Bråkat med Alex på fb.
  6. Haft engelska nationella.

Kom hem strax före åtta ikväll, jag är helt slut efter dagens träning. Först tränade vi en timme på gymmet också, så vi har varit riktigt duktiga.
Igårkväll gick jag och la mig sjukt tidigt, det är nog den enda medicinen som finns mot mitt idiot-huvud. No more pills for me.

Alexandra är söt, men också lite dum i huvudet. Om ni går in på min Facebook profil förstår ni.


Nu ska jag gå och dö i min säng,
för att imorgon kl 07:00 återuppstå med världens träningsverk.

Jag får gåshud på HELA kroppen. Helt otroligt vad lite jag minns från den här dagen, egentligen.

2010-02-01 - 18:18:44


Typ 05:02,
fan va söta vi var.

negativ.se

2010-02-01 - 17:32:48
Jag gnäller verkligen HELA TIDEN, och jag stör mig på det som tusan. Men jag får lära mig att leva med min schitzo-halva.
Dagen har bestått av huvudvärk, huvudvärk och uppsatts. Börjar tröttna på huvudvärken nu, på riktigt, haft den i en vecka. Inget hjälper, jag borde plugga men pluggandet består av att läsa = mina ögon går ihop och jag somnar, vilket inte får hända. Vilket betyder att det inte är någon idé för mig att gå och vila, för jag somnar på två röda.


Jag tycker i alla fall om mina klasskompisar. För dom är roliga, och fina.
Snart ska jag äta fiskpinnar och potatismos, och jag skiter i vad ni tycker om det för jag har alltid älskat just fiskpinnar och potatismos.

Uppe i ottan.

2010-02-01 - 07:51:29
Godmorgon.

Ny vecka igen då, gud vad jag hatar att tänka så. Men snart är det fredag igen, förhoppningsvis.
Ätit frukost precis, packat idrottskläder och väntar på att klockan ska bli typ 08:10 så jag kan gå till bussen.
Idag har vi våran dubbellektion i svenska, fyra timmar uppsatts skrivning är nästan lite mycket.


Ha de gött!
(Herregud, jag har Jimmy Jansson på min Spotify. Borde kanske tänka över min exsistens.)
RSS 2.0