the fake smile.

2011-03-30 - 22:24:57

Ja ni ser ju att jag ler, ni är ju inte blinda.

Men ni ser inte mer än det. Det kanske är det enda ni väljer att se.

vårdcentralen

2011-03-30 - 18:10:38


Spenderat en timme på vårdcentralen idag (dom tömte mig även på sex rör med blod, hoho).

Kanske hittar en väg ut nu.

ser du vad jag ser?

2011-03-29 - 21:39:25
Rikta blicken emot himmelen och sikta helt fel, ni borde rikta dom ner för jag finns mitt ibland er.
Hör tårarna ta mark men det är väl ingen som ser, min vålnad är stark så det är väl inget problem.
Ett dussin röda rosor för när våren slutar blomma. Musiken den förevigas när fågeln slutar sjunga.
Jag hade allt utan att jag visste om det, förstod det först när jag gick misste om det.
Ödets ironi har väl sitt finger med i spelet. Jag lever imperfekt i presens.
Jag är inte rädd för att dö, jag är rädd för att dö, rädd för döden som berättarens öde.
Det är som dom säger mina sanna ord. Vi kanske dör men vi stannar på denna jord, en dag kanske insikt frälser dig.
Om ni inte saknar mig nu så har ni ändå aldrig älskat mig.



give me something.

2011-03-29 - 21:06:13


Börjar flytta

2011-03-28 - 19:35:34
Har börjat packa lådor här i Kil nu, och det är alltid lika roligt att hitta saker man inte sett på länge. En av dom sakerna är en bild på mig och en fin gammal barndomsvän. Bilden har suttit uppe på väggen sedan jag flyttade hit till Kiln och nu plockade jag ner den och vände på den och såg det här. Den här bilden har alltid varit speciell, och några dagar innan jag flyttade ifrån Alunda låg den bilden i min brevlåda och med den här fina hälsningen på baksidan. Jag blir tårögd. Allt blir så tydligt, för det spelar ingen roll hur långt jag flyttar eller hur många gånger jag gör det, den här bilden kommer följa mig vart jag än beger mig.

Du är bäst.

Speciell tågresa

2011-03-28 - 00:30:12
Det satt en kanske 10-12 årig tjej brevid mig på tåget idag hela vägen ifrån Stockholm till Karlstad. Helt oblyg och pratade lite med mig och jag bara log och nickade typ. När jag tar fram mina fysik-saker och börjar plugga börjar konversationen...

Tjejen: -Vad pluggar du?
Jag: -Fysik...
Tjejen: -Är det kul?
Jag: -Nej.
Tjejen: -Nej jag förstår, det är aldrig roligt att plugga. Men vissa gillar ju att plugga, och det är ju kul för dom.
Jag: -Ja precis.
Tjejen: -Hur gammal är du?
Jag: -Jag är 17.
Tjejen: -Aha, snart 18 då alltså.
Jag: -Mm, precis.
Tjejen: -Undrar vad dina föräldrar kommer ge dig i 18-års present.
Jag: -Jadu det kan man ju undra.

Och notera att jag under hela den här konversationen försöker koncentrera mig på frågan "Hur många lindningsvarv måste en sekundärspole ha för att sekundärspänningen ska bli 12 V?" och jag var inte speciellt intresserad utav att prata med henne, men ändå.

Sedan frågar hon mig vart kiosken finns på tåget och så försvinner hon en stund och kommer tillbaka med en chipspåse, och försöker trösta mig genom att bjuda, men jag tackar nej.

Innan hon ska gå av tåget frågar hon

Tjejen: -Blev du klar med läxorna?
Jag: -Nej...
Tjejen: -Nej det är ju jobbigt att göra allt på en gång.
Jag: -Ja jag försöker nog göra lite i taget.

Och så försvinner hon med sin ryggsäck. En minst sagt annorlunda tågresa, men lite roligt också, helt klart.

Värmland igen

2011-03-27 - 20:39:16
Precis kommit hem från Alunda. Det blev tillslut fem fullproppade flyttlådor + hyllor, fotöljer, bord och tavlor som familjen kommer hit med till helgen. Helt sjukt vad mycket saker man packat på sig genom livet, haha.

När jag kom in till mitt rum här i Kil hade paketet från Fujidirekt kommit, innehållade 67 svartvita fotografier. Jätteprojekt på gång i lägenheten!





Imorgon kan jag sova till typ elva, det känns mer än bra.
(Och Färjestad nollade ut Gnaget i semin idag, nu väntar final ♥)

just ignore the world

2011-03-27 - 00:39:30

Hemma över helgen

2011-03-25 - 21:37:41
Har landat i Alunda, gör ett snabb-besök under helgen för att få ordning på alla saker som ska med till lägenheten nästa vecka. Det ska också införskaffas stekpanna och annat onödigt/nödvändigt.

 

Det blir snart bra.

Jag kommer få chansen.

?

2011-03-24 - 15:06:58
Äntligen blir jag sedd, sedd ifrån den vinkeln. Kanske kan det vara en vändning som jag har väntat på. Jag vill att det ska vara det, jag vill tro att det ska bli bra.

imorgon drar vi av plåstret, igen

2011-03-23 - 22:16:31
Imorgon gäller det. Världens enklaste sak egentligen, hur svårt kan det va?




för mig är det svårt.

wohooo!

2011-03-22 - 22:30:37
Fick reda på att jag fått lägenheten i förmiddags. Gud så kul detta ska bli, spännande och sjukt nervöst samtidigt. Han som har bott i den (men redan flyttat där ifrån) ville att jag skulle flytta dit redan nu i helgen, men det funkar inte riktigt. Så på fredag åker jag till Alunda och packar ihop lite saker som ska med, och nästa helg kommer mamma och pappa till Karlstad med alla saker och hjälper mig med flytten.

Nu ska jag sova, för jag är tröttast i världen.

piss off.

2011-03-21 - 23:17:41

bara måndag....

2011-03-21 - 23:03:29
Sov typ fyra timmar inatt. Inte dåligt trött imorse, haha. Men började dagen helt okej med massage på PL lektionen, soft lunch och sen inte-göra-ett-skit-för-att-det-är-förjävla-tråkigt på svenskan och sedan få en hel del gjort på fysiken. Helt okej dag ändå.

Maria och jag tog oss en tur på stan efter skolan i det tråkiga vädret. Väntade på Alexandra och gick sedan till McDonalds och åt oss dömätta eftersom dom firade 20 år idag, offh.

Till helgen kommer min gamla mentor till Karlstad (hade henne när jag gick första året på Klara, hon bor i Stokholm nu) för att hjälpa mig plugga. Hon är ju helt grym. Snacka om eldsjäl.

äckliga söndagar

2011-03-20 - 21:44:45
Varit ännu en solig och varm dag, sittut ute i linne och druckit kaffe och rökt vattenpipa med Patrik. Men det är fortfarande omöjligt att glömma bort att det är söndag, veckans kanske värsta dag. Men det är ändå lite skönt att det blir måndag eftersom jag förhoppningsvis får veta om jag fått lägenheten eller inte.

Sitter och tittar på Flickan som lekte med elden på ettan och väntar på att jag ska gå och lägga mig i princip. Kommer inte kunna sova inatt, så himla mycket som snurrar i huvudet just nu. Känns som att nån har kört med en jordfräs i min hjärna, allt är i en enda röra.

fysik b

2011-03-20 - 20:03:21
Fyfan vad trött jag blir på fysik B. Jag vill dö.



må-bra-musik

2011-03-20 - 00:17:19

vååååååååååååååååååår?!?

2011-03-19 - 18:27:16
Älskar att våren typ är här för att stanna! Solen har skinit heeeela dagen. Har även varit hos min kusin Therese och hjälp henne att måla lite i huset.

Nu ligger jag här med min Maltesers-hink som jag köpte igår i Charlottenberg. Matchar min fina, röda Klara gymnasium piké!

mysig fredag.

2011-03-19 - 02:10:47
Haft en jättebra och mysig fredag (fast det känns som lördag). Kristoffer ringde och väckte mig klockan nio imorse och frågade om jag ville följa med till Charlottenberg, till ett köpcenter som finns där. Eftersom jag aldrig varit där så tackade jag glatt ja och klädde på mig och gick hem till honom och Sara och åt frukost. Shoppade ett par nya skor och godis (extremt jävla jättestor godisaffär, värre än taxfree) på centret. Åkte hem till Kil vid fem, åt mat med familjen här och sedan gick jag till min faster Helena där Kristoffer och massa människor var. Spelade tv-spel och hade skittrevligt. Var hemma runt halv ett.

Är dyngtrött nu och ska försöka sova. Är så otroligt glad att jag har min släkt som kan få mig på andra tankar så jag bara inte grottar ner mig i allt jobbigt. Verkligen dom bästa som finns!

.

2011-03-17 - 23:10:51
Men du kommer aldrig att behöva ljuga igen och
du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen..
 

Lägenhet?!

2011-03-17 - 23:03:26
Ganska okej torsdag faktiskt, trots lång skoldag. Men efter skolan så drog jag och min moster och kollade på en lägenhet som jag kanske ska flytta in i, om jag får den! Hoppas hoppas. Inte det finaste jag skådat, men ändå något eget. Och när jag kom hem och bekräftade att jag ville ha den så fick jag ångest. Jag? Bo själv? På sjunge våningen? Helt ensam i den trånga lägenheten som inte ens har riktigt kök? Då smsade jag min kusin Kristoffer och kollade vad han gjorde, och då blev jag med hem till hans mamma (min faster) och käkade och spelade xbox och dom fick mig på andra tankar. Tur att dom finns! Känns mycket bättre nu med allt konstigt nog, nu vill jag verkligen ha lägenheten.

Så jag har precis kommit hem, funderar på att lägga mig och titta på en film jag har laddat ner, Till det som är vackert. Jag har längtat efter den filmen! Och jag är dessutom ledig imorgon, huuuuuur skönt?!

w.s

2011-03-15 - 21:25:58
Att inte ha något är att inget kunna förlora.



you get what you see

2011-03-15 - 20:50:39


att ta ett steg i taget, en dag i taget.

2011-03-14 - 22:31:20
Varit hos min kusin Kristoffer och firat hans 22-års dag, träffat massa folk och lille Theo. Kom hem för en halvtimme sen typ.

Det händer inte speciellt mycket annat intressant i mitt liv just nu. Allt handlar om att orka, för orkar man lite i taget så kommer man klara allt. Att lura sig själv ungefär, men den enda chansen att orka. Ta vara på alla känslor, "nu känner jag såhär, och då måste jag gråta" och sedan "nu känner jag såhär, imorgon orkar jag kliva ur sängen".

Men man vill inget hellre än att le, lelelele för att det är de ENDA man är bra på. Att le, det enklaste man kan göra. Var glad för det du har istället för att gråta över det du aldrig får. Ta vara på dom roliga, härliga stunder du haft med personer du gillar, var lycklig för stunden, LEV I NUET! Snälla, lär mig hur man gör. För jag spyr snart på det här, det är inte meningen att jag ska vara glad, det är inte meningen att jag ska vara lycklig. Jag ska stanna där emellan ledsamhet och eufori, må inte för bra men må heller inte för dåligt. Inte riskera för mycket, för spelar man riskerar man att förlora, och förlorar man så är det en jävla process att bygga upp allt igen.

Jag ska sova, jag vill sova resten av mitt liv. Jag vill gömma mig och bli blyga och tysta Josefin igen, aldrig träffa människor, aldrig riskera att bli sårad. Bara vara. Bara ha det enkelt.



Livets motgångar

2011-03-13 - 19:36:34
Jag försöker verkligen göra något bra utav det. Men det är omöjligt, det är mitt mission impossible. Det enda jag vill just nu är att vara hemma med mamma och pappa, se på Solsidan med dom och bara få vara.

Men man kan ju inte fly från verkligheten så fort det blir svårt. Jag borde ha lärt mig det, lärt mig att leva med det men fan, det funkar inte. Jag visste inte att det skulle vara såhär svårt. Jag är liksom tom, jag har inte ens energi till att göra frukost åt mig själv längre, jag orkar inte äta och jag orkar inte sova. Att allt måste vara så förbannart svårt för mig jämt.





I'm trying so hard to keep up my strength.

lördagen

2011-03-13 - 17:42:37
Vart en hyffsad kväll igår också. Drog till en inflyttningsfest på Herrhagen med Niklas och hans kompisar vid tio. När klockan är elva säger dom att musiken måste vara avstängd klockan tolv. Men när klockan blir tolv så tvingas alla lämna lägenheten. Det var sjukt spårat ändå, tjejer som slogs och sån skit, plus sanslöst fulla människor. Jag lyckades ändå stå på fötterna när vi bestämde oss för att gå till stan.

Satte mig på McDonalds med Niklas och Lukas, sen följde dom med mig till Kil 01:15 och sov här. Alla tre i min säng, varmt och otroligt trångt. Men jag hade ändå en sjukt rolig kväll!



Lagomt sleten idag! Deprimerande med söndag också...

Livet förändras vart jag än går, och det kommer kanske inte alltid va vi två

2011-03-13 - 14:47:17
Sen jag flyttade har jag försökt att glömma allt, men minnen vaknar ibland och får mig att önska att jag var där. Hemma med familjen, med mina vänner, har känt det på mig sen jag flyttade ut, livet vänder. Molnen flockades och min himmel blev svart, livet springer iväg och jag har svårt att hinna i kapp. Och ni kan aldrig fatta hur jag känner mig utan mamma, men det blir bättre sen när regnet slutat falla.




fredagen

2011-03-12 - 13:05:12
Blev krogen en stund igår med Bodil, Maria och Niklas. Sedan gick vi vidare till McDonalds och åt mat och satt där hur länge som hellst tills några kompisar till Niklas dök upp, så följde vi med en av dom hem till hans lägenhet. Var där till typ halv två för då skulle Niklas hem och sova och jag, Maria och Bodil gick till Inre Hamn. Där var vi i typ tre minuter för sen kom securitas, festen dog, folk gick och vi med. Men helt klart en godkänd fredagkväll.

Kom hem till Kil för typ två timmar sen (sov hos i stan inatt) och har legat i sängen sen dess. Skittrött, och måste vila ut mig för riktig fest ikväll!

Romeo + Juliet

2011-03-10 - 22:38:23
Har verkligen förälskat mig i Romeo och Julia. Speciellt efter vi hade sett filmen i skolan. Och jag tror inte det är till min fördel, för det finns ingen Romeo på riktigt, och det finns bara en Leonardo DiCaprio. ♥

















De ler åt ärr som aldrig känt något sår.

Gammelgäddan!

2011-03-09 - 21:40:47
Finaste och bästa Maria fyller hela 18 år idag! Stort grattis till dig hjärtat. Nu antar jag att hon förfestar för att dra ut på 100-dagars festen på Tempel i Karlstad. Jag är så jävla avundsjuk!











Seg dag!

2011-03-09 - 21:06:26
Usch, haft huvudvärk all day long och känner mig helt krossad.. Inatt vill jag förfan sova! Ska strax ta och stänga av allt och försöka med det snart.

Annars hade jag tur idag, eftersom vi på två utav fyra lektioner såg på en film, Romeo och Julia. Riktigt bra! Måste erkänna att jag inte var jättepositiv till den i början, men den var mycket bättre än när man läst några scener ur pjäsen. Grät nästan en skvätt, så nu ska den laddas ner! Och Leo DiCaprio är ju bara för snygg för att vara sann..
Efter skolan gick jag med Alexandra till Espresso House och fikade, och så tog jag tåget hem till Kil klockan sex, och sedan dess har jag legat i sängen typ.

Fick reda på att Anette (min moster) och Lennart åker till Barcelona i april, Andreas och jag blev eld och lågor! Jävlar vad fest vi ska ha!



memory

2011-03-08 - 23:05:37
Du har så underbara ord. Du kan le så att jag smälter, du kan ge så jag tar åt mig.
Jag skulle gärna ha ditt mod. Jag skulle gärna ha din kärlek, men jag vänder här, förlåt mig.
Och om du saknar mig ibland så kan du släcka alla lampor för jag finns nånstans i mörkret
.

Du kan väl ringa mig ibland. Jag pratar gärna sönder alla torra, gråa nätter.
Jag är så rädd att komma fram nån annanstans, och jag samlar på tur- och retur-biljetter.
Jag vill ha fria vägar ut. Jag vill ha kakan som jag äter kvar på bordet hela långa livet.
Och jag vet att jag har fel. Och jag vet att du har sett hur jag går ensam genom livet.
Och jag vet det är ett spel, och jag vet att du har kämpat för nåt som jag ta't för givet.

Du kan väl sakna mig ibland, du kan väl stirra upp mot stjärnorna så att vi har nåt gemensamt.

I never thought I wasted so much

2011-03-08 - 22:16:38
Hade för höga förhoppningar på jobbet jag skulle börja på. Det är svårare än man tror, verkligen. Och det krävs så mycket psyke för att kunna hålla andan uppe, och jag tror inte jag kommer ha det psyke, inte just nu. Jag vet inte vad jag vill...

Nu vill jag sova, kan man få göra det nån endaste natt...

finaste dagen på länge

2011-03-08 - 14:17:56
Var i skolan i en halv minut idag, ovärt. Men vädret är underbart och jag har gått i mina Converse och skinjackan idag, kanske kanske kanske är det påväg åt rätt håll nu.
Ikväll är det möte på jobbet om massa viktigt, är nästan mer nervös över detta än jag var för intervjun.



Idag har jag för övrigt ännu mer ont i kroppen.

ooooooont

2011-03-08 - 00:12:20
Ont i hela kroppen efter att ha burit väskorna ifrån helvettet en hel dag. Genom hela jävla Stockholm och sedan hela jävla Karlstad till skolan. Sen hela FÖRBANNADE jävla vägen ifrån skolan busstationen och sedan från busshållplatsen till huset. Hade jag inte ap-armar innan så kommer jag ju få det nu.

Dags att sova kanske, förtjänar lite mer än tre timmars sömn inatt....

piss piss piss piss

2011-03-07 - 11:00:34
Sitter på tåget mot Karlstad, sovit ca tre timmar inatt och ska till skolan för 1½ lektion (varav en är 2 timmar fysik), vad tänker jag med? Varför är jag ens påväg dit?

vill inte

Inget Värmland för mig!

2011-03-06 - 22:17:21
Gick inge vidare för mig imorse, tog mig inte till Värmland utav en del orsaker. Men men... Nya tag imorgon, kommer missa första lektionen men ska vara i Karlstad 12:40.

Åkte med pappa in till stan och köpte en ny dator. En Sony Vaio som GLITTRAR! Det ni, och har en webkamera! Finnesser ska det va!



.

2011-03-05 - 23:26:28
Packar.
Imorgon åker jag till Värmland igen, och det känns jobbigare än någonsin.



Kvartsfinalerna 2011 klara!

2011-03-05 - 21:30:32
Jag har aldrig varit med om en så jävla jämt tabell i toppstrid och bottenstrid i elitseriehockey. För några minuter sedan fick vi veta vilka lag som valt vilka, och fråga mig inte vad som gjorde att HV fick välja kvartsfinalmotståndare före Färjestad, singlade dom slant? Sten sax påse?
Men men, vi fick dom motståndarna vi ville ha, nu kör vi 4-0 i matcher mot Brynäs igen!




Och att AIK fick komma med i slutspelet, det är ju ett jävla under.

Mitt eget Big Brother hus!

2011-03-05 - 01:45:30
Nikolina tipsade mig om en sida där man kunde göra sina egna bb avsnitt. Till att börja med fick man nämna namnet på tre manliga och tre kvinnliga vänner och skriva ner lite annan onödig information (som ett köksredskap till exempel). Sen var det bara att trycka på enter, och vips så hade man detta (ingen får ta illa upp eftersom jag själv inte har styrt över detta):

Dag 1 - Anton erkänner genast att han inte är imponerad utav Alexandras utseende. Han säger att hon ser lesbisk ut. Det framkommer dock snart att Maria är husets enda lesbiska kvinna, även om Jakob senare erkänner att han lite osäker på sin sexuallitet.

2 - Hushållet samlas för att diskutera hur man ska sköta vardagssysslorna. Niklas skapar tryckt stämning när han påstår att kvinnornas plats är i köket. Bodil klappar till honom med en Rivjärn.

3 - Hushållet får sin första uppgift av Big Brother - de måste bygga en modell av Globen utav pizza. Efter övertalning av Niklas, så satsar de 50% av nästa veckas matbudget på att de ska klara uppgiften.

4 - Alla tränar på att bygga Globen. Men kaos uppstrå när Jakob, som snabbt har skaffat sig epistlet 'Den fete jävlen i huset' äter upp hälften av pizzan. Bodil är vansinnig.

5 - Idag är dagen när Globen måste vara färdig. Saker och ting flyter på bra tills Jakob fjärtar och välter Globen med vinddraget. Big Brother anser att uppgiften misslyckades. Alexandra lipar.

6 - Niklas går av misstag in på toan när Alexandra sitter där och trycker. En ganska händelsefattig dag.

7 - Big Brother oroar sig att programmet börjar bli tråkigt, så deltagarna uppmanas att ha en debatt om sex. Efter lite för många öl så medger Alexandra att hon tänder på att få smisk på stjärten av en Rivjärn. Anton säger att han aldrig använder kondom pga. de gör hans pjäs öm och Niklas håller med. Maria börjar skrika om att ingen av de andra någonsin upplevt en äkta orgasm baserat på att de alla är tråkiga trångsynta heterosexuella idioter. Jakob sitter tyst i ett hörn och suktar med blicken på Niklas.

8 - Idag är det den första dagen som någon måste nomineras för att åka ut. Anton smyger runt och fjäskar för alla genom att i enskilda samtal påstå att han verkligen gillar dem och de är den enda han kan känna sig som en äkta vän med. Bodil och Alexandra röstas fram som de två kandidaterna för att lämna huset. Ingen röstar på Anton.

9 - Bodil och Alexandra får höra att de har blivit nominerade och börjar gråta, krama alla och berätta att de älskar dem. Maria sjunger en sång för dem - I just had sex - i ett tappert försök att få bättring på stämmningen.

10 - TV publiken röstar ut Alexandra från huset. Hon spelar oberörd men bryter senare ut i tårar och snyftar upprörd fram att hon aldrig skulle ha medgett att hon gillar att få smisk. Alexandra åker hem.

11 - Stämningen är tryckt i huset när resten försöker komma till termer med Alexandra's försvinnande. Matbudgeten är låg pga. förra veckans misslyckade uppgift. Maria får nöja sig utan gurkan som hon bett om. Bodil är deprimerad och tröstas av Niklas, som försöker tafsa henne på slidan.

12 - Big Brothers psykolog studerar filmen där Niklas tafsar på Bodil's slida oavbrutet. Givet vis i syftet att undersöka denna interessanta psykologiska händelse, inte för att det ger tittarsiffror. Big Brother ger deltagarna uppgiften att springa på ett rullband en sträcka som motsvarar Malmö - Kiruna. De sätter 40% av sin mat budget på att de kommer att slutföra uppgiften.

13 - Märkligt nog så verkar deltagarna vara på väg att slutföra uppgiften, trots att Jakob vägrar att springa 'för att hans pjäs är lite öm'.

14 - Feststämning i huset när veckans uppgift är en succse. Jakob klarar slutgiltligen att springa de sista 10 metrarna och påstår senare att de hade aldrig lyckats utan honom. Bodil kallar Jakob en lat pjäs.

15 - Återigen är det dags att nominera folk. Anton hintar för alla att han tycker Bodil är en hora. Han bjuder också in alla att komma och bo hos honom efter att tävlingen är över så länge de vill. Bodil och Niklas blir nominerade utav hushållet. Ingen röstar på Anton.

16 - Nominationerna avslöjas. Bodil kan inte svälja att hon har blivit nominerad två veckor på raken. Niklas är lika förstummad och vänder sig till Bodil för tröst. Jakob är deprimerad och erkänner för Maria att han har förälskat sig i Niklas. Maria säger att hon inte är intresserad utav någon i huset eftersom de alla är heterosexuella, och hon är ju faktiskt Lesbisk, änna...

17 - TV publiken röstar ut Niklas ifrån huset. Bodil påstår att hon är förtvivlad och skänker t.o.m Niklas lite hår ifrån hennes slida som ett bevis på hur mycket hon bryr sig. Jakob är även han förtvivlad, men håller det för sig själv. Niklas lämnar Big Brother.

18 - Big Brother psykologen visar oavbrutet repriser på när Bodil klipper håret ifrån sin slida. Tydligen är detta en stark psykologisk reaktion. TV publiken håller med verkar det som, eftersom siffrorna når nya höjdpunkter.

19 - Big Brother ger hushållet uppgiften att rapa Mongoliets nationalsång på 60 sekunder. Deltagarna sätter 50% av sin budget på att de klarar uppgiften.

20 - Ingen har minsta aning om hur Mongoliets nationalsång låter men Jakob påstår att den påminner lite om Dancing Queen. Hushållet enas om att det är Anton som har störst chans att klara uppgiften.

21 - Anton triumferar genom att inte bara rapa Mongoliets nationalsång, utan även Digelo-digelej, I just had sex och introt till 99 saker man måste göra innan man dör. Han får hjälte behandlingen, trots att Aftonbladet har avslöjat att 98% av TV publiken vill mörda honom.

22 - Dags att nominera förlorare igen och Anton berättar för alla att han har en villa i södra Frankrike där alla i huset kan semestra gratis hur ofta de vill. Jakob och Maria blir nominerade.

23 - Jakob och Maria tar nyheterna att de är nominerade bra och sätter sig hos Anton och Bodil för att diskutera varför de blev nominerade. Anton håller tyst, men Bodil anklagar Jakob för att vara arrogant, lat och en självisk pjäs innan alla bryter samman och börjar lipa och kramas.

24 - TV publiken röstar ut Maria och ingen bryr sig speciellt mycket över det. Maria lämnar huset.

25 - Anton blir den första i hushållet som avslöjas när han runkar. Film beviset över detta studeras noga av psykologen (och TV publiken) som påstår att äntligen har man fått insikt i Antons sanna personlighet...

26 - Big Brother beordrar de kvarstående tre medlemmarna uppgiften att flytta 5000 ton av Häst skit, endast med hjälp av en Rivjärn. Anton tvekar, men Jakob är stöddig och påstår att han redan har gjort liknande saker när han var yngre. De bestämmer sig för att satsa 50% av matbudgeten på succ´se.

27 - Plötsligt får Jakob ett nervsammanbrott och basunerar gråtandes ut att han vill åka hem. Han påstår att detta beror på att flytta skit uppgiften har väckt upp förträngda plågsamma minnen ifrån en Häst incident när han var barn. Bodil försöker övertala honom att stanna, men Anton sitter tyst i ett hörn och gnuggar sina händer med ett slugt leende på läpparna. Jakob bestämmer sig för att lämna huset.

28 - Med endast två av deltagarna kvar visar sig Häst skiten omöjlig att rubba. De misslyckas ordentligt och drar sig tillbaka för att supa sig stupfulla på grönsaks vin Bodil gjort av några ruttna morötter som hon fann i trädgården.

29 - Sista nominationerna ska utsees. Anton friar till Bodil och hon säger ja. Icke överaskande nominerar sedan Anton Bodil att lämna huset. Vad som dock överaskar är att så gör även Bodil.

30 - När nominationerna utropas reagerar Bodil värdigt och förklarar Anton som den självklara vinnaren. Eftersom de ändå ska gifta sig går hon med på att ge honom ett skjut oxå. Detta sänds live med högtidligt förord läst utav Göran Persson. Personalen på TV5 kan slutgiltligen andas ut när de inser att deras tittarsiffror är högre än de som upplevdes under Stenmarks högtidsperiod. Anton plockar på sig sina 500 000:- och rymmer till Mongoliet. Ingen, inklusive Bodil, hör någonsin av honom igen.

vi är inte sånna som i slutet får varann

2011-03-04 - 22:27:24






Bullar i ugnen!

2011-03-04 - 15:08:27
Så, då har man avklarat tandläkaren också. Tre visdomständer syndes på röntgenbilderna, varav en kommer att "växa ut" eftersom dom andra två krockar med andra tänder så kommer dom förmodligen inte att dyka upp. Hoppas den fjärde och sista inte dyker upp över huvud taget.
Diskuterade även lite om tandställning, sa att jag gärna ville ha det eftersom jag ser förjävlig ut efter alla tänder dom dragit ut på mig. Hon sa att hon skulle kolla det och sen sa hon "annars kan man ju bekosta det själv, ifall man skulle få avslag.. Tror det kostar runt 20 000 kr per käke". Haha, okej, SÅ ful är jag inte i munnen.

Sitter och väntar på att mina scones ska bli klara, det får duga som lunch idag. Jag orkar inget annat. Är sjukt tröt eftersom jag inte somnade förens runt två inatt och vaknade klockan åtta och inte kunde sova mer. Score...

snart är det älskade lovet slut.

2011-03-03 - 23:45:41
Idag har det varit extremt segt att vara jag. Jag orkar inte göra någonting heller, kanske är lika bra det. Men ikväll har jag ägnat mig åt att vara sur på min mentor, och lite på pappa. Han kommer inte följa med mig till Värmland till helgen, det gjorde mig lite pissed.

Men jag fick veta (idag) att jag ska till tandläkaren imorgon klockan 10:40 här i Alunda. Tur att man har sportlov, och tur att man är här, och TUR att tandläkarmottagningen skickar ut påminnelser på sms, för annars hade jag ju aldrig kommit dit. Frågade min mamma flera gånger när jag kom hit "är det SÄKERT att jag inte har fått post?" och hon svarade "nej nej, det har du faktiskt inte". Nehe, men idag när jag sa att jag hade tandläkartid så sa hon "ja nu när du säger det, du hade fått ett brev om det". Åh jag kräks. Imorgon ska jag snickra en egen postlåda där dom kan lägga MIN post.

Föresten är lovet snart slut, och det ger mig ångest. Jag har inte gjort klart något av det jag skulle varit klar med. Men jag känner mig föresten inte speciellt motiverad till det heller så...

all good things comes to an end

2011-03-02 - 23:24:02
Måste nog inse att jag underskattat The Ark under alla dessa år. Och jag antar att dom har varit ett band längre än vad jag har funnits. Jag kan omöjligt säga att jag inte bryr mig om att dom snart splittras, och inte bara för att jag tycker det är jobbigt när saker kommer till ett slut (vill inte ens tänka på den dagen Kent bestämmer sig för att göra samma sak).
Men The Arks uppträdande på Melodifestivalen fick mig att bli tårögd. Det är dom där små detaljerna "åh sådär gjorde alltid Ola", det är helt enormt, och nu tar det slut.

Seg tisdag.. Eller? Nej onsdag menade jag

2011-03-02 - 23:13:37
Varit rätt seg idag.. Gick upp och åt frukost vid elva och somnade sedan om i soffan. Vid halv två kom mamma hem och då gick jag upp och klädde på mig, haha. Men det är faktiskt lov! Känner dock att jag borde ta tag i allt skolarbete som jag har lovat mig själv att göra under lovet.

Träffat Sarah och Anton ikväll, tog oss en liten promenad i vinterlandskapet och snackade en massa. Sedan träffade vi även Kevin och tjötade lite till. Sen begav jag mig hem för att värma alla dom kroppdelar som förfrusit. Åt Ben & Jerrys och kollade på BB. Ungefär så har min dag sett ut.

Hon kunde va nån annan, någon bättre

2011-03-01 - 23:55:56
Varit till stan en snabbis idag igen. Köpte mina Converse, så nu är jag redo att möta våren! Om den vill komma någon gång...
Och som den bokmissbrukare jag är så "var jag och tittade" på bokrean och lyckades få med mig totalt fyra nya böcker. Inte okej. Köpte även ett par nya jeans på Vero Moda, tycker det är så fruktansvärt tråkigt att köpa jeans, men jag kände att jag behövde det. Grymt sköna också dessutom.

Imorgon ska jag förmodligen träffa två gamla klasskamrater ifrån högstadiet (och ännu längre tillbaka). Chillll!

Små saker som gör en glad

2011-03-01 - 00:08:10


Förutom all skit så är jag faktiskt omringad av en hel del bra människor.
Det är sånna här små saker som får en att le,
att kämpa vidare.
RSS 2.0