Är livet underbart?

2009-03-31 - 18:41:40
Hej vänner.

Vill först be om ursäkt för dom hårda orden i förra inlägget. T dök tillslut upp, söndag kväll vid åtta, haha, bättre än inte alls i alla fall.

Dagen började lite snett eftersom det var dags för dom att åka hem idag, min faster + två kusiner, alltid lika surt.
Men en god nyhet är i alla fall att jag har kommit in preliminärt på natur på Info Komp i Karlstad, min framtid är räddad! Typ...
Och denna dagen blev bara bättre, när jag bestämde mig för att åka till Therese på fredag. Och ÄNNU bättre kunde det faktiskt bli, ska inte säga för mycket.. Oktober 2009 säger jag bara. Shit vad jag längtar <3.


Imorgon:
Jomenvisst, då är det GRAND för hela slaten som gäller. BE THERE. Indie Crackers börjar spela i Grand Café kl 19:00, Trädgårdsgatan, mitt emot Regina Teatern, OCH DOM HAR JÄÄTTTEE GOD KLADDKAKA DÄR! Om ni inte hittar dit är det bara att slå en pling :)



puss

Helgen sög.

2009-03-29 - 11:49:44
Hej vänner.

Söndag idag, jag älskar (hatar)! Orkar inte idrott måndag morgon, och jag MÅSTE vara pepp på rep för att allt ska funka tills på onsdag. Har inte gjort klart mitt svenska häfte heller, men jag fattar inte ett jävla skiiiit så det får va, slår vad om att inte ens Ingrid kan svaren eftersom hon typ vägrar hjälpa oss med skiten.

Ja, helgen har väl varit ganska kass. Det enda som va bra var typ i fredags, när vi hade ABBA-mys hemma hos Ida. Hade också en trevlig stund hemma hos Jennifer igår, och helt okej när min faster kom, men det blev värre ett par timmar senare. Orkar inte med allas (hennes) fördomar.
Också besviken på T som lovar så jävla mycket jämt. Jag pallar inte dig, och när du lovar mig saker som du ändå inte håller gång på gång så gör det ont. Allt är alltid på dina villkor känns det som.

Tänker inte göra er mer deprimerade med min skit, som knappt är skit utan bara gnäll.


Och livet går inte vidare
för livet har inga ben.

Underbar

2009-03-29 - 11:06:10
Nyupptäckt, Erik Hassle, underbar!

(Jag kan ännu inte lägga in en hel Youtube ruta i ett inlägg, jag är efter).

Vårjacka!

2009-03-26 - 17:57:25
Nu mina vänner, har jag skaffat mig en vårjacka, nu är det vara liiite mer vårvärme som behövs, speciellt på mornarna när jag går till skolan, då det är för kallt för vårjacka.



Ja, och som sagt är jag Idas lilla copycat. Blev helt in love när hon köpte sin, och jag tänkte att jag kunde ju köpa en lika dan, fast i mörkblå. Men på Vero Moda på Gränby fanns den inte i mörkblå i min storlek. Så nu har jag precis lika jacka som Ida - lika färg och lika storlek. Förlåt mig Ida, du vet att du är min idol och inspirationskälla!! <3

14/3

2009-03-18 - 18:19:26
Här var det ett stycke 20-års kalas.

 
Mats (i egen hög person) - Kristoffer med sin nya fina NASA-väckarklocka 


Nästan hela Jansson släktet skulle jag tro!

   
Mer släkt - Kristoffer och helvettespresenten - Fina Nicolina och lite mindre fina jag.


Gullungar. Jäklar va Krille städade sen.


Och i denna helvettespresent (som tog 35 minuter att öppna, med all tejp) så fanns ett kikarsitke. Grattis Kristoffer.

  
Städning - Pappa och "han med den förlorade frisyren" aka Robin - Pappa och M.

Ammunitionen tog slut till sist.

2009-03-17 - 16:10:59
Hej vänner.

Kan väl inte säga att starten på den här veckan inte har varit överdrivet bra. Som vanligt kan jag inte sätta fingret precis på vad det är, och när jag väl vet vad det är, och berättar det för någon får jag bara simpla lösningar till svar "gör såhär och såhär så går det över". Klandrar inte er som vill mig väl, men om jag mår skit, eller har en dålig dag eller två så kan ni oftast inte hjälpa mig och det är bara mitt eget fel. Förlåt om jag har sårat någon.

I lördags var det ju 20-års kalas, vilket betyder att jag har varit i Kil i helgen, underbart! Lägger ut bilder från lördagen lite senare.
Och min moster + hennes sambo + kusin träffade jag för första gången efter att dom kommit hem från Thailand. Bruna som få, och riktigt nöjda med sin resa. Nästa gång S-K-A jag med, det bara är så.

På fredag är vi leeeeediga, på lördag blir det klockarbacken hela dagen, och söndag då?
Nästa helg kommer faster Helena, och kusinerna Tobias och Hannah hit, veeerrryy funny.

Pusshej.

Från Musik Direkt

2009-03-12 - 19:23:33
Videon från Joar Blå den 1/3 mina damer och herrar. Missa för guds skull inte när Christoffer sjunger Mamma mia och Pp-p-p-pp-pppokeerfeejjs, och hela Ludde & gänget ofc.

(Och NEJ Ida, jag klarade inte av att lägga in hela "videorutan" på min blogg, det blev bara en massa text, jag är sämst, jag vet).
Använd er av länken istället :)

Chinos

2009-03-07 - 23:11:54
Här har ni dom nyinförskaffade chinosen från Vila (vet att ni älskar kamerakvaliten). Dom är i alla fall ljusblå och perfa till sommaren!!






Och idag har jag sett alldeles jätte festlig ut (hahah). Mina jenaslegging med en fiifig dragkedja i ändan från Vila, som jag köpte med Jennifer på invigningen av nya delen av Gränby centrum. Ett vitt, förbaskat enkelt, linne från gina och en one size kofta från H&M.

Har fått över fler bilder från Musik direkt (och the night before) men det kommer imorgon, annars blir det så många inlägg idag.
Hoppas ni har haft en bra lördag anyways.
Puss på er.

MD bilder!!

2009-03-07 - 22:10:49
Fotografens bilder från Musik Direkt















Jag vet, jag är Fröken Fuckface på dom bilder där jag är med, han tog två bilder "bara" på mig när jag spelade, haha, dom lägger jag inte ens upp här, fyfan. Tur att mina band-mates har fått den fina förmågan att alltid bli vackra på kort.

Underbara Ludde & gänget får en plats i min blogg med, fräänast i stan eller vad? Haha..

Shopaholic

2009-03-07 - 19:26:23
Hej vänner..


Jo men visst, vart till Gränby idag eftersom pappa skulle till Uppsala och köpa en diskmaskin.
Köpte mina efterlängtade chinos på Vila (bild kommer), mineralpuder och två böcker på Åhlens.





Härligt med lite nya böcker... Till min bokhylla som ändå är överfull.

Pölsa, 32 år från bruket

2009-03-03 - 15:52:29
Haaha, ja.. Lilla älskade Pölsa, slutar aldrig skratta åt dig. "Ah, tjena jag är en rätt frän kille på... Eller, ah, inte så frän heller egentligen" Och denna älskade värmländskan!

Denna är speciellt till dig Ida, Pölsa forever! HÄR är videon, eftersom jag inte kan lägga upp själva video "rutan" på bloggen så får jag länka istället :) Se och njut.

Puss på Pölsa.



Hittade ännu mer sköjj.. Peter från Big Brother 2002. "PETER! Förfan u pissar ju på mattan fattar du väl?" "Peter? Du är äcklig."
Haha, fetaste ångesten han har dagen efter när han får höra skiten, hahahaha.

Går bara omkring och mår allmänt bra

2009-03-02 - 19:32:17
Hej vänner.

Nu är det över, detta vi har fruktat i månader! Jag trodde aldrig dagen skulle komma, men nu är det gjort. Vi har spelat på Joar Blå i Enköping, deltävling fyra i Musik Direkt. Och det är över nu, på gott och ont.

Jag kan inte beskriva min nervositet som hade satt sig i mig på bussen påväg till Enköping, och stressen när vi inte hittade till Joar Blå ska vi inte tala om.
Well, vi kom fram i alla fall, och fega som vi är så vågar vi inte gå in på scen (man va tvungen att gå upp på scen för att komma ut till läktaren) där det hölls en massa information och vi var redan tio minuter sena. När vi tillslut blivit en kvart sena smäller det i ytterdörren och vi upptäcker att vi inte är dom enda som är sena. Vi möter Ludde & gänget, som skulle komma att bli våra logemates kvällen till ära. Tvärt emot oss så är dom modiga, och går ut på scen och vi tätt där efter, och smyger ner i en varsin stol.
Så började den dagen, lyckat.

Nervositeten höll i sig, band efter band körde soundcheck och vi började mer och mer tvivla på oss. Alla va ju helt otroligt bra!
Men efter lunch var det Indie Crackers soundcheck, och det var ungefär där allt släppte, efter soundchecken var det en skön känsla, en behaglig nervositet gjord av att jag taggat som fan.
Kvällen kom ju, den kvällen jag aldrig trodde skulle komma. Och vissa var mer nervösa än andra, Ludde & gänget bestämde vilka låtar dom skulle spela ca 30 minuter innan start, härliga grabbar! En annan låg på golvet bakom scen och försökte lugna ner sig, alla satt tillslut runt honom och han menade att han kände sig som en lägereld, haha, sött. Måste bara nämna att han var med och spelade i en av dom band som gick vidare, det va han värd!

När det sedan blev vår tur att inta scen så mådde jag oförskämt bra. Jag var stadig som fan och peppad till tusen, jag ville bara köra och göra allt perfekt! Och vi kunde inte ha gjort den spelningen bättre. Vi är nöjda, och vi hade inte ens räknat med att gå vidare.
All ära till TITS, BreakAway och The crazy leftovers gift som gick vidare till länsfinalen!

Som sagt, kvällen tog slut på gott och ont. Det va otroligt skönt att åka där ifrån med en bra show i bagaget, men jag har träffat så otroligt mycket nytt och trevligt folk, så det var nästan tragiskt att lämna dom. Våra logehomies, vår pakt, jag saknar det redan! Tänker inte ens försöka att beskriva alla härliga kommentarer och konstaternade oss band emellan, för det går inte.

Nu blir det drygt för er, BARA tex och INGA bilder, som Jennifer brukar tjata om. Men så fort jag fått över mina bilder till datorn, som för övrigt är kassa, och fått lite bilder från Clara så ska jag publicera!

Pussss.
RSS 2.0