saknar.

2011-05-30 - 20:32:27
Saknar en av dom som stod mig närmast.
Som alltid lyssnade.
Som visste vem jag var.

Jag antar att jag aldrig får tillbaka det.
Just det, den personen. Den du var. Den personen vill jag ha i mitt liv. Alltid.




Working hard to get my fill,
Everybody wants a thrill
Payin' anything to roll the dice,
Just one more time
Some will win, some will lose

ny granne!

2011-05-29 - 22:42:44
Har varit hos min nya granne Maria ikväll och installerat alla kanaler på hennes tv, och tittade på Big Brother. Min nya granne är även en av mina bästa kompisar och klasskompis. Hur kul som hellst att ha henne så nära, på samma våning. Tittar jag ut i mitt titthål i dörren ser jag hennes dörr, haha!

Nu äter jag kvällsmat och ska snart gå och lägga mig. Gött liv!

Jag har lurat mig själv för många gånger nu

2011-05-28 - 23:57:37


A walk to remember

2011-05-28 - 23:38:40
Nu har jag grinat så in i helvette igen. Ännu en film som jag kan gråta floder till. Jättefina, underbara filmen A walk to remember med söta Mandy Moore och Shane West. Well, dom är inte lika söta nu som dom var då, men otroligt sevärd film. I JUST LOVE IT på ett sätt, och på ett annat sätt så vill jag aldrig någonsin bli kär längre... Men det går väl över nån gång antar jag. Nicholas Sparks är rent ut sagt en jävel på kärlekshistorier, A walk to remember är en av alla hans historier.












Lördag

2011-05-28 - 19:12:41
Daniel Adams Ray igår var helt galet grymt och bra. Det gjorde inget att vi inte fick komma in. Han spelade utomhus och vi såg scenen och Daniel minst lika bra som dom därinne. När han kom ut på scen var det ett ögonblick av andnöd och gråt för min och Alex del. Det var galet stort. Bäst bäst bäst.

Sov över hos Alex, och åkte med hennes pojkvän till Kil vid ett, så tog jag bussen till stan. Uträttade massa ärenden i stan, hämtade ut ett paket, lämnade in min mobil på reparation. Och så handlade jag och gick hela vägen hem.

Mycket bra start på helgen, och jag är väldigt nöjd med lördagen. Maria var här nyss med sin mamma, hon börjar flytta in i sin lägenhet brevid min idag!



Den här lilla telefonen fick jag som ersättningsmobil nu. Kunde ta upp till fyra veckor på reparationen sa han. Hur ska jag orka?

Nu måste jag återgå till mina pannkakor. Jag har faktiskt lärt mig att vända dom i luften. Det är rena cirkusen här.

baddax

2011-05-26 - 21:30:13
Helt sjukt stel i rygg och nacke fortfarande. Har nog inte en enda avslappnad muskel i min kropp längre. Känner att det kanske vore välgörande med en simtur i mitt enorma badkar. Lägga mig och koka där i ett tag nu känner jag verkligen för.

Haft studiekväll på skolan idag. Kom hem för en timme sen ungefär. Fick lite gjort där i alla fall. Ska väl träna lite på mitt engelskatal nu när jag ändå ligger och latar mig i badkaret.

Imorgon är det mycket som händer. Tur är väl det, så jag slipper tänka så mycket på talet och bli nervös. Först och främst har sovmorgonen blivit indragen pga att Maria och Bodil ska ha sitt ledarskaps-pass med våran klass. Sedan ska jag till läkaren, och så tillbaka till skolan och hålla talet och ha idrott. Sen åker med Alexandra till Arvika efter skolan. Ska ut och äta mat på Olssons brygga och om vi har tur får vi se Daniel Adams-Ray också (18-års gräns, sug).

maat

2011-05-25 - 00:24:30
Älskar att kunna äta igen. Så länge det finns mat borde man inte ha några sorger.

måste få klaga....

2011-05-24 - 22:14:03
Det senaste dygnet har jag inte haft så mycket val, annat än ligga ner och helst ligga så still som möjligt. Det har resulterat i att jag har blivit skitstel i typ hela kroppen, speciellt nacken. Vill bara hoppa från ballkongen...

Apropå ballkongen så kommer jag knappt ut på den. Det stormar något så in i helvette här så jag får ta i om jag ska lyckas få upp ballkongdörren. Och när jag väl tagit mig ut så blåser kläderna nästan av. Det tjuter i hela trapphuset pga blåsten. Jag är förvånad över att huset fortfarande står.

på bättringsvägen

2011-05-24 - 18:22:15
Är nog påväg åt rätt håll, varit hemma från skolan idag i alla fall eftersom man inte får gå dit förens det gått typ 48 timmar sedan sista gången man kräktes.

Det enda jag har ätit idag är frukost, men jag är så glad att jag fått behålla det i magen den här gången så jag har inte vågat äta mer. Tog bussen in till ICA Viken förut och köpte glass och cola, ska bädda ner mig i sängen och mysa med Skilda Världar nu. Kommer nog inte få gå till skolan imorgon heller även om jag känner mig frisk. Är så otroligt glad över att det inte blev värre än såhär.

mår inte bra

2011-05-23 - 21:02:54
KÄFTEN JÄVLA GRANNJÄVel INNAN JAG SKJUTER DIG OCH ALLA DINA JÄVLA KOMPISAR, JAG ORKAR INTE HÖRA PÅ ER, SPECIELLT INTE NU.

Alexandra och jag åt på McDonalds idag efer skolan, typ vid klockan fem. Hade ont i magen innan, och mådde illa efteråt. Kryper hem och lägger mig i sängen och tre timmar senare kräks jag som om jag aldrig gjort annat i mitt liv. Mår så jävla dåligt så jag kan inte förklara. Jag vill inte vara matförgiftad.

sega dagar i ensamhet...

2011-05-22 - 22:30:46
Söndag idag, otroligt seg dag, som alla andra söndagar. Gick inte ur sängen förens klockan två.

Men jag städade lägenheten ordentligt idag i all fall, och så gick jag och handlade lite saker till pannkakor som jag åt förut. Håller på att styra om min kost lite, inte bara äta köttbullar och makaroner (trots att det är typ jättejätte gott).

Annars har det inte hänt ett enda dugg idag. Grannarna har varit lugna, lite sex på övervåningen på eftermiddagen annars har det varit tyst. Haha, det är ju genant egentligen...

matdax

2011-05-22 - 19:20:58

Don't tell me not to leave, right before I go

2011-05-22 - 01:17:51
Was looking for a place to hide away. Instead I lost the heart I gave away.
Tell me how could love stand a chance again

I must admit that I been feeling so alone. It's what I am, It's what I've been, what I've become.

Don't push it we both know, I'm falling everytime.
You look at me like you did when you were mine.


Va fan?

2011-05-22 - 00:03:47
Blev väldigt illa till mods precis. Jag har tre grannar som jag bor vägg-i-vägg med. En till höger, en till vänster och en ovanför. Jag tror att det var grannen ovanför som precis hade ganska vilt sex (hans/hennes säng knarrar väldigt mycket, och denna gången hörde jag även när han "var klar" så att säga).

Kort där efter hör jag att en annan granne gråter som bara fan. Kunde inte lista ut om ljudet kom ovanifrån eller till höger ifrån men tillslut kommer det ut en kille och trycker upp hissen på min våning. Han gråter så han knappt kan andas, han har en tjej med sig också som kramar honom och säger "det löser sig..". Blev helt chockad. Ville bara gå ut dit och krama om honom också. Har aldrig hört en kille gråta så mycket.

Trodde först att grannen ovanför hade haft sex och sedan börjat gråta. Trodde för en stund att något olagligt hänt på övervåningen. Men det visade sig vara två olika grannar som har väldigt mycket känslor samtidigt.

<3

2011-05-21 - 00:23:42
What are words when you really don't mean them when you say them?

Anyone who says sunshine brings happiness has never danced in the rain

2011-05-20 - 23:48:11
Överlevde tre kilometer i löp-spåret idag. Fy-fan säger jag bara. Glad över att det var sista gången, snart är den här jävla kursen avslutad, och faktiskt den enda kursen jag inte ligger efter i, idrott och hälsa A.

Åkte till Bergvik efter skolan, lite senare kom även Patrik dit och vi åt glass, kollade kläder och köpte mat. Han följde med hem till lägenheten och duschade medans jag lagade mat till oss. Runt åtta drog han och då dök jag ner i sängen och kände hur huvudvärken började smyga sig på. Får ALLTID ont i huvudet efter att ha sprungit i det där jävla spåret.

Imorgon ska jag sanera lägenheten, sedan åker jag nog till kusin Therese i Kil en sväng.

What are words

2011-05-19 - 21:09:57
På fysiklektionen i eftermiddags grät jag som ett litet barn. Alexandra visade mig musikvideon till Chris Medinas låt What are words. För er som inte vet så sökte Chris till årets (tror jag) American Idol och slog då igenom. Han har tillägnat den här låten till sin fru. Hon skadades svårt i en olycka två månader före bröllopet och blev svårt handikappad och kan inte längre gå eller klä sig själv.

Det är så otroligt fint det han gör för henne. Han är verkligen one of a kind. Jag blir så rörd, jag gråter som ett barn. Jag finner inga ord.

Lyssna och beskåda, noga, med hjärtat. ♥

homesick

2011-05-19 - 21:03:57
Idag när jag kom hem till lägenheten efter skolan kom jag på att jag har jättemycket hemlängtan till mamma och pappa, och allt i Alunda. Känns som en evighet bort, en evighet tills jag får komma hem igen.

Nikolina Laban Labor

2011-05-18 - 23:09:19
Mitt absolut största fan, Nikolina Labor, förtjänar att få sitt namn skrivet i min enormt stora och välkända blogg, hon följer min blogg SLAVISKT!

Hon har en egen blogg också, en norgeblogg med massa roliga videoklipp (ja, med henne själv faktiskt). Se världens mest lättroade människa här.

Bra dag!

2011-05-18 - 23:05:12
Idag har det trots allt varit en bra dag. Gjorde muntliga nationella i engelska B på förmiddagen, sedan hade vi håltimme + lunchrast och då åkte jag med Patrik och åt lunch och fikade. Sedan tillbaka till skolan för att ha svenska B och kommunikation. Gjorde ett HELT arbete på kommunikationen som innehöll typ 2000 ord, jävligt bra för att vara jag på mindre än två timmar.

Sen åkte jag till lägenheten och drog på mig kläder för att ge mig ut och springa lite (håller på att förbereda mig, både mentalt och fysiskt för 3 km rundan på idrotten på fredag). Gick väl sådär men kändes ändå bra att göra det, och det är något jag egentligen borde göra oftare.

Vid sju kom Patrik hit och åt mat, sen drog han vidare mot Kronoparken och jag satte mig och plattade mitt hår. Jävla lejonman, blir inte alls lika bra som hos frisören. SUG! Och så har jag diskat, fan vad jag är bra idag. Kommer sova som en gud inatt plus att jag har sovmorgon imorgon. Ibland är livet för bra för att vara sant.

tänker.

2011-05-17 - 22:01:47
Jag hade allt utan att jag visste om det, förstod det först när jag gick miste om det. Ödets ironi har väl sitt finger med i spelet, jag lever imperfekt i presens.



Man behöver inte veta vart man ska, man behöver bara veta att man ska komma dit.

Nej?

2011-05-17 - 21:17:52
Jag tror att skodesign har nått sin gräns nu faktiskt. Jag brukar vara lite skeptisk till alla trender i början men det här är något utav dom få saker jag aldrig skulle bära.



Åska!

2011-05-17 - 20:50:36
Jag har aldrig varit speciellt rädd för åska. Jag var det såklart när jag var mindre, men vem var inte det liksom? Men på senare tid har jag faktiskt gillat åska, det är mysigt på något vis.

Men JÄ-VLAR i HELVETTE vad jag blev rädd när det small till så otroligt högt när i Karlstad nyss. Jag la märke till blixten och stängde av ljudet på tvn och några sekunder senare kommer världens smäll och muller som håller på i säkert en halv minut. Det seriöst skakade i hela min lägenhet och jag fick gåshud på hela kroppen. Det jag vill få fram är att jag nu är tillbaka på barn-stadiet när det gäller åsk-skräck. Det är fan inte roligt att bo på sjunde våningen, ensam i en liten lägenhet när det åskar så jävligt som det gör nu. Smsade Bodil som bor några hundra meter här ifrån, också ensam i en etta. Hon var precis lika rädd som jag!

Har tänt alla värmeljus jag har och dragit ut alla sladdar, man vet ju aldrig.



Åska - Bara mysigt när man är två.

Hungrig!?

2011-05-17 - 18:56:47
Kom hem för en timme sen ungefär. Slutade egentligen skolan klockan 15 men jag och Bodil satt kvar och (försökte i alla fall) jobba lite med alla tusentals arbeten vi har kvar. Men det blev inte så jättemycket gjort på två timmar som jag hade tänkt mig.

Slog mig ner vid datorn när jag kom hem och kom på att jag hade ett helt paket riskakor i skafferiet. Går och hämtar en och går tillbaka till datorn, men blir sugen på en till och hämtar ytterligare en. Tredje gången jag går dit tog jag med mig hela paketet. Så nu sitter vi här, jag och mina riskakor. Funderar på vad jag ska laga för middag.... Riskakor?

pain

2011-05-16 - 18:37:03
Vill bara sova, gärna resten av mitt liv. Varenda rörelse är smärtsam just nu. Jag hatar det här.

Och vem vet hur länge vi har varandra

2011-05-15 - 21:48:15






I en nedlagd hamnstad full av misstro och ohållbarhe mötte jag min kärlek

IKEAgrow

2011-05-15 - 19:10:39
Kunde inte låta bli. En burk med mynta, och en burk med koriander. Jord och frön fanns i burken, bara att planterna, i burken. Väntar som ett litet barn på att det ska börja gro! Även om jag aldrig använder kryddor (i alla fall inte dessa sorter) så ska det bli roligt att få något att pyssla om. Men dom dör väl på en kick som mina blommor.

Gud vad jag är bra

2011-05-15 - 17:08:12
Jag klarade det! Helt själv utan att skada mig själv eller något annat i lägenheten. Har även fyllt den med massa saker, känns gött att få lite ordning. Jag älskar att bo själv, kunna bestämma själv och endast behöva ha hänsyn för mina egna åsikter.

Dagens utmaning

2011-05-15 - 15:04:29
Att montera cd/dvd hyllan Benno. Ensam.



mysig helg

2011-05-15 - 13:17:46
Ja mina kära vänner, uppdateringen dog under lördagen. Trodde nästan att jag skulle klara av att göra åtminstone ett inlägg om dagen nu när jag är på "semester" men icke.

Igår så var vi på IKEA. Jag köpte en hylla till alla miljontals dvd filmer och cd skivor jag har. Fick även med mig lite andra småsaker som jag ska pynta lägenheten med när jag kommer dit senare idag. Jag längtar faktiskt dit nu!
Efter IKEA så åkte jag till farmor och farfar och grillade och såg början på Eurovision song contest där, sedan gick jag tillbaka hit till min moster och såg slutet. Otroligt spännande! Jag har aldrig upplevt det så nära för Sverige att vinna (eftersom jag inte levde på typ Carolas och Charlotte Perellis storhetstid).

Nu ska jag försökta ta tag i en idrottuppgift som skulle varit klar för flera veckor sen. Suck.

ännu ett paket!

2011-05-14 - 00:33:32
Idag när jag skulle dra till Kil gick jag förbi och kollade brevlådan innan jag stack. Hittade då ett paket ifrån Norge i brevlådan, alltid lika kul att få paket där ifrån ska ni veta! Det var från min kusin Robin. Sist jag fick ett paket var det ett armband ifrån Bryssel, denna gången en t-shirt ifrån Prag!





I'm watching you!

Chill i Kil

2011-05-14 - 00:14:12
Har nu hamnat i Kil, hos familjen som jag bodde hos under 1,5 år när jag flyttade ifrån Alunda. Känns skönt att vara här igen, fått RIKTIG mat och vitt vin. Underbart.

Tog mig även tiden att gå till frisören när jag ändå är här. Jag älskar mitt hår när jag har varit och klippt mig, man vill liksom aldrig duscha ur alla sköna produkter och frisyren. Men när man väl gör det så känns håret precis som det gjorde innan man klippte sig. FY-FAN för det. Varje gång jag är där tänker jag att jag ska införskaffa en riktig plattång, men det blir ju aldrig av.





Snälla, rara frisyr... Stanna såhär föralltid. Jag kommer alltid älska dig då.

The best i've ever had

2011-05-12 - 23:31:48


Nya berlockerna på halsbadet. Värt alla pengar i världen. ♥

Twear.se

2011-05-12 - 22:59:44
I paketet (som var ifrån Twear.se) fanns denna söta t-shirt med Sheldons vaggivsa. Ni som har sett serien The big band theory vet vad jag snackar om. Fastnade för den direkt :)




Paket!

2011-05-12 - 17:54:56
Tjena tjena!

Fullt upp nu. Håller på och tvättar och när jag tömde brevlådan så hade jag fått min post avi. Ska ta longboarden till Ica och hämta ut det nu tänkte jag. (Hoppas det finns pengar på kortet bara, ehhh).

Arghhh

2011-05-11 - 21:21:08
Fyfan vad sur jag blir. Nu kan jag inte lyssna på Spotify längre. Dags att skaffa Unlimited/Premium. Sug.

Muntliga i nationtella Svenska B - Check!

2011-05-11 - 19:37:23
Har genom lidit det kanske jobbigaste som finns i skolan - hålla tal inför en grupp. Och nu gällde det även det nationella provet i svenska B så det var bara att bita sig i tungan och göra sitt bästa. 5 minuter hade man på sig, jag tjötade i 10 minuter. Haha, vafan. Men jag är nöjd ändå. Hade inte förväntat mig något annat betyg än det jag fick heller.

Har varit jättevarmt ute idag också. Passade då på att inviga min nya byxdress. Älskar den!

byxdress

2011-05-10 - 21:26:45
Tog en tur på stan idag med kusinen Therese och sötaste kusinbarnet Theo i solskenet. Theo fick nya shorts och jag beställde ett smycke som jag ska hämta ut på måndag, spännandeeee!

Köpte även den här ursöta byxdressen på Lindex (jag blir faktiskt förvånad varje gång jag går in där, har aldrig gillat Lindex, känts som en "tantaffär" but hell no! Lindex är fashion).


Sedan passade jag på att köpa nån gel att tvätta mina Converse med, det har varit välbehövligt ett tag, så ikväll har det skrubbats!

macaronisarnaa!

2011-05-10 - 00:13:01
Kom på att jag hade glömt skriva om macaronisarna jag köpte i fredags. Smakade väl sådär. Känner en viss Jennifer som är ganska galen i marräng som jag tror skulle gilla dessa. Eftersom dom i princip bara smakar ägg. I alla fall den lila, den var långt ifrån god. Men den vita var helt okej faktiskt. Det negativa är att det tar typ en halv sekund att äta en, eller så är det kanske jag som är glupsk. Jaja, anyways.. Värt att prova tycker jag!





Kom ihåg:
<-- Vita, mums!
Lila, uhh, rysningar! -->

monkibody

2011-05-07 - 16:43:34
Skitkass bild.




Osymetriskt body ifrån Monki. Underskattade mig själv när jag köpte storlek S utan att pröva innan. Jaja, den töjer sig! (Typ mitt nya motto, vägrar inse att jag längre inte är en Small)

bara sover...

2011-05-07 - 13:31:13
Usch, jag blir så sjukt seg när jag är själv i lägenheten. Skulle utan problem kunna sova bort hela dagen. Ändå har jag reda sovit i tolv timmar. Försöker intala mig att det är biverkningar på dom nya medicinerna jag har fått men jag vet inte... Chansen finns ju ändå, och då kanske det vore mer okej att gå och lägga sig och sova några timmar till? Dock har jag planer på att göra en hel del nytta idag, typ plugga och städa lägenheten. Vi får helt enkelt se hur det blir!

fortsättningen ingen vill se

2011-05-06 - 22:06:00
Det är så vidrigt att jag varit en av dina hundratals flickvänner. Jag var bara en liten del av ditt enorma spel som ditt liv verkar gå ut på. Det har varit långt ifrån lätt att bearbeta dig, att komma över dig. Men att du fortsätter i samma stil som förut får mig att bara vilja skrika. Du ger dig själv dåligt rykte, jag hoppas du är medveten om det, och att det inte kommer som en överaskning den dagen du får höra vilken kille du är.. "Aha, DEN killen...".

På ett år lyckades du ha tre förhållanden med tre olika tjejer (som jag känner till), och är det inte lite skrämmande? En kille över 20 år leker omkring som om han fortfarande gick i mellanstadiet och frågade chans på alla söta tjejer.  Och nu var det visst dags för årets (så vitt jag vet) första förhållande, och jag kan inte säga "Grattis! Hoppas du blir lycklig!" för du blir aldrig lycklig, du hinner aldrig fästa dig förens din flickvän inser vad du är för något. Och jag tror inte på alla dina historier om du är den som alltid blir sårad, för så är det inte, det kan inte vara så. Så många tjejer som du har träffat, sån otur har knappast någon, att du träffar 10 tjejer och blir sårad av alla 10. Ser du mönstret? Förstår du att det kan bero på dig?

Jag känner mig så äckligt lättlurad, jag var bara en av hundra... En du lyckades charma och jag fattar inte hur jag kunde tillåta mig själv att falla för dig. Jag vill tala om för hela världen vad du är för en människa, men ingen skulle lyssna. Du malipulerar folk till din egen fördel och ALLA väljer att ge dig en chans, så gjorde även jag. Jag blev varnad av min bästa vän, men jag valde att ge dig en chans. Jag trotsade min bästa vän för att ge dig en äcklig jävla chans som förstörde så jävla mycket för mig. Jag ångrar mig, det räcker knappt att säga det, men jag ångrar mig så jävla djupt att jag någonsin träffade dig.





Mina ord räcker inte till. Jag bär på så mycket frustration som jag inte får ner på mina tangenter. Om jag ändå kunde förklara för någon hur det känns.

macarons

2011-05-06 - 17:33:01
Dessa små sötnosar har nydligen börjat säljas här i Karlstad. Kunde inte låta bli att köpa ett par stycken, en vanilj och en skogsbär. Ska bli spännanade att se hur det smakar, har undrat väldigt länge!



Har shoppat lite annat också, skriver mer om det senare!

sjuk!

2011-05-05 - 21:30:45
Legat hemma i sängen i två dagar nu, förkyldningen som inte vill släppa taget. Det är så extremt tråkigt att ligga och vara sjuk, ensam på 30 kvm. Rastlösheten är enorm och jag sover bara i princip, världelöst. Ska nog släpa mig till skolan imorgon, oavsett hur jag mår. Behöver träffa folk!

Ska gå och duscha nu så jag hinner se Big Brother innan jag somnar.

Diskborsten emot bröstcancer

2011-05-03 - 18:25:16


Sooooo-super-duper-cute.
Man kan stötta bröstcancer forskningen på många sätt, den här diskborsten är ett sätt!

lång helg!

2011-05-01 - 21:12:22
Det har varit en lång helg med kalas hit och dit. Varit förkyld mitt i det hela och nu har jag inte ens någon röst kvar.

Sista dagen på påsklovet, jag har inte gjort ett enda jävla skolarbete som jag har lovat mig själv att göra. Känns ju sådär att gå tillbaka till skolan imorgon. Snart bara en månad kvar till sommarlov, och jag måste ärligt säga att jag inte ens längtar dit. Jag har alldeles för mycket att göra på för kort tid.

Ligger och tittar på Humorgalan/Big Brother och äter chips och dricker cola. Bakisdagen tar aldrig slut....
RSS 2.0