så jävla sliten

2011-04-28 - 17:16:22
Mina lungor gör fantastiskt ont. Jag kan knappt andas och jag hostar ihjäl mig, plus lite feber på det. Jag älskar att ha lov, så man kan passa på att bli lite sjuk. Så himla skönt verkligen..

Pappa kommer hem om typ en halvtimme, och då ska vi åka till Värmland ganska direkt. Jag har inte börjat packa min väska ens. Finns ingen energi, och så fort jag gör något börjar jag hosta som en galning och för dödsont i lungorna. Har inte ätit något hittils idag heller, VARFÖR ÄR INGEN HEMMA OCH TAR HANDOM MIG?!

förkylningen från helvettet

2011-04-28 - 00:23:33
Åhh, jag avlider! Denna förkylning är fan inte rolig. Legat vaken hela natten (igår alltså) och bara sovit några timmar idag på dagen. Hoppas jag får sova inatt, blir tokig på detta!

Maria ringde och väckte mig någon gång på förmiddagen med andan i halsen och skrek "JAG HAR FÅTT LÄGENHETEN BREVID DIG!!". Hon ska alltså bli min nya granne om en månad, samma våning och allt, kan ju knappast bli mer perfekt!

Imorgon ska jag och pappa åka till Värmland, känns både skönt och jobbigt att åka tillbaka. Massor att ta tag i... Tusentals skolarbeten, tvätt tid på måndag och läkaren på onsdag. Men det ska bli gött att komma hem till lägenheten och sova i min sköna säng. Å andra sidan är det jobbigt att åka ifrån familjen...

Ska ta och försöka sova en sväng, gonatt :)

Trodde du var äkta

2011-04-27 - 21:16:29
Jag skiter i allt du är, jag skiter i vem du är nu.
100 vackra ord, men allting dog ut.
Minns du våra stunder när vi bara låg o prata?
Stunderna vi snacka telefon och bara sakna.

Du var en sån, som aldrig glömmde vem jag var,
du såg mitt innersta, nu finns jag fan inte kvar
.





Smärtan är oändlig jag kan inte stanna här

Allt vi hade är borta.

atjhoooo

2011-04-26 - 19:57:57
Ont i halsen och nyser som bara den. Säkert Simon som har smittat mig med den här skiten, ARGHHH!

Idag har jag träffat Jennifer! Gick hem till henne och fikade och snackade en massa (som vi alltid gör). Ska nog ses ikväll också, och hitta på lite bus!

Ligger och kollar på Big Brother repris, kul liv. Vill sova en stund eller något...

Måndag helt enkelt

2011-04-25 - 17:57:00
Varit i stan idag och köpt en stavmixer (ett måste känns det som). Och så köpte jag ett par byxor på Monki.

När vi kom hem så gick jag och spelade fotboll med pojkarna i det perfekta vädret. Och nu taggar jag filmkväll med gänget. Blir väl en tidig kväll eftersom dom ska till skolan imorgon (hihi).

stronger than yesterday

2011-04-24 - 21:58:17







Man lär så länge man lever.

Påsk

2011-04-23 - 23:05:30
Glad påsk på er då. Jag har lyckligtvis sluppit fira den speciellt mycket. Påskmaten åkte jag ifrån (hemma hos farmor och farfar är det tradition), men nu är jag i Uppsala hos mamma och pappa, vi har ätit pizza till lunch och grillat till middag. Love it!

Gårdagen bestod av att åka tåg. Skulle åkt från Karlstad 13:18 men tåget blev 40 minuter försenat så jag satt på stationen och glodde tills dess. Som tur var skulle Niklas också åka med det tåget till Stockholm så jag hade sällskap. När tåget väl gått så blev vi ytterligare nästan en timme försenade efter att bland annat stått stilla i Laxå. Åter igen tur att Niklas var med så man hade någon att prata med, så otroligt tråkigt att åka själv!

Som sagt så har dagen inte bestått speciellt mycket utav påskfirande. Jag, pappa och min bror har fixat hela dagen, städat, tvättat bilarna, fixat med poolen, städad förådet, oljat in altanen. Full rulle hela dagen!

Påsklov!

2011-04-21 - 18:04:36
Fy tusan så underbart att äntligen få påsklov. Det var riktigt kämpigt att gå i skolan till fyra idag. Men direkt när jag kom hem till lägenheten så slängde jag mig i sängen med en påse chips och bara njöt. Ska njuta lite till innna jag börjar packa väskan, för imorgon drar jag till Alunda och stannar till nästa fredag.

Lilla lillebror fyller 8 år idag. Ringde precis och gratulerade honom och jag han inte ens säga grattis förens han hade berättat att han hade fått en ny, STOR cykel! Så himla söt är han, ibland.



Och kan alla bara sluta gnälla över att vi äter godis över påsk eller? Dom säger i typ VARENDA nyhetssändning om hur jävla mycket godis vi äter den här helgen och hur mycket farligt det finns i godiset. Whats the news liksom? Vi har väl ätit massa godis under stora helger i decenier. Och varför är det så himla farligt att äta godis när det är påsk? Det är lika mycket skit i godis nu som annars, och jag äter lika mycket godis nu som jag äter resten av året. Och dom som inte äter godis alls börjar ju inte plötsligt äta det bara för att det är påsk.

Snälla, bara håll käften.

Värmelaandet!

2011-04-18 - 17:23:25
Här i Karlstad (i Vääääärmland) var vi det varmt å gôtt:



Jämfört med Alunda:



Brrrr.. Har ni istid?

Varning?

2011-04-17 - 20:39:11
Var och handlade mat i fredags. Och jag valde då att åka ända ut till Maxi (det tar ca 30 minuter för mig med buss, till skillnad mot att bara åka till Hemköp i stan som tar 5 minuter). Jag kände då att det ringde en liten varningsklocka i huvudet. Jag åker ända ut till Maxi bara för att jag VET att det finns billiga vindruvor och godast godis där.

När jag äntligen tagit mig hem med två supertunga matkassar så är jag åter igen vrång och tar inte hissen. Nej jag går sju trappor istället (har hissfobi) och släpar på mina matkassar. Jag vill aldrig mer handla mat efter detta.

Årets första jordisar!

2011-04-16 - 21:20:19
Hittade jordgubbar när jag var ute och gick idag! Haha, nejdå. Jag promenerade faktiskt till affären idag i solen och hittade jordgubbar i frukthörnan. Blev helt till mig! Dilemmat är ju alltid HUR man ska äta sina gubbar, men jag föredrar att dela dom i mindre bitar och äta med ovispad grädde (och i detta fall liiite socker eftersom dom inte är så söta såhär tidigt).

Sitter och kollar på Körslaget (!!!!!!!!!) trots att jag har något starkt emot det, men det finns inte mycket annat att se. Nu ska jag smaska vidare på mina jordisar! ♥

circle of life

2011-04-16 - 20:29:18
Äntligen är det klart. Och jag är ganska nöjd med resultatet. Men det jag är missnöjd med var att jag inte fick med alla bilder jag ville ha med. Men men, nästan alla fick vara med i alla fall.

tre nya färger

2011-04-16 - 18:01:26
Köpte tre nya nagellack igår. Tre väldigt "snälla" och mjuka färger jämfört med alla pastellfärgade nagellack jag redan har. Vart rastlös igår kväll och målade med alla tre färgerna.

Stort hjärta, hårt arbete

2011-04-15 - 20:57:40






Fotokälla: Jimmy Wixtröm, Aftonbladet.se

Stolta, starka Färjestad. Ni bar hem guldet till Karlstad igen och gjorde det inget annat lag kunde. Ett skakigt grundspel men som ändå blev bättre och bättre och mer stabilt ju längre in i serien vi kom. Det ledde till storspel i slutspelet med endast 2 förluster på 14 matcher. Ni var grymmast den här säsongen, ni är störst, bäst och vackrast och framförallt bäst i Sverige, det kan ingen ta ifrån er.

Ni fortsätter väcka känslor, inget lag är så hatat som Färjestad. Men samtidigt så troget älskat av så många. Och efter ett nionde sm-guld så kommer ni inte bli bättre omtyckta, men vad spelar det egentligen för roll? Tryggheten är Karlstad och era fans bär er vart ni än är. Jag kommer i alla fall aldrig att behöva tvivla på er, Kungarna över isarna ♥


Vår kärlek är tidlös.

Hemmafru

2011-04-14 - 20:02:59
Idag blev det en tvätt- och städdag. Har tvättat en massa och rusar upp och ner för trapporna till tvättstugan (eftersom jag fortfarande inte kommer överende med hissen). Damsugit, diskat och städat badrummet. Till och med plockat fram köttfärs och planerar att LAGA MAT ikväll, har bara använt spisen en gång förut sen jag flyttade hit. Orkar aldrig laga mat, och orkar nästan aldrig äta middag heller.

Hade nationellt prov i svenska B idag, fem timmar hade vi på oss, jag var klar efter knappt tre. Känner mig nöjd i alla fall!

Och nu har nästan alla mina kompisar lämnat mig. Alexandra har åkt till Arlanda för hon ska till Karibien. Maria är på träningsläger i Dalarna och Bodil har dragit till Sälen. Vad ska man själv hitta på då tro?

Nu ska jag återgå till mitt städande och inte minst hockeyn, ikväll kan det bli sm-guld!

longboard-premiär!

2011-04-11 - 21:58:44
Jag och Alex har varit ute och åkt longboard i fina Karlstad idag, i det UNDERBARA vädret. Första turen i år, och den första turen någonsin i Karlstad. Käkade glass och solade vid Sandgrundsudden. Kom till lägenheten vid halv åtta igen, då åt vi nachochips och salsa, men sen tog salsan slut, då åt vi bara chips. Jag är kär i salsa, och nachocips...

Nu håller jag på att tappa upp ett bad, ska även inviga badkaret idag tänkte jag. Längesen jag badade i ett hederligt badkar, synd bara att det tar sån innerligt lång tid att fylla.

money can't buy us happiness

2011-04-09 - 13:15:26


Kil över helgen

2011-04-09 - 12:36:47
Har landat i Kil nu, i mitt förra hem. Två av tre familjemedlemmar här har åkt till Barcelona så det är bara jag och Andreas här, och Patrik.
Inatt sover jag nog hos farmor och farfar, mest för att det bara var sjukt länge sen jag gjorde det.

Har inte så värst mycket vettigt att berätta, så därför blir det punkt här.

Utsikt från min balkong

2011-04-07 - 20:19:47


Jossan fixar!

2011-04-07 - 19:02:28
Snart dags för hockey, sitter redan bänkad och väntar på nedsläpp! Idag tar vi segern i Skellefteå.

Har precis haft två snabba besök. Först av Patrik och Andreas, och precis när dom gick ringde Bodil så kom hon och Maria upp och tittade på lägenheten.
Sen har jag lyckats installera mitt bredband som jag fick låna av han som bodde här före mig. Han är uppbunden på det en månad till, så nu har jag 100 Mbit bredband i en månad, fräscht! Känner mig ändå väldigt duktig, fixat tvn och bredbandet helt själv (eller ah, nästan helt själv). Plus att jag har varit och handlat med Bodil idag efter skolan, ännu mer vuxenpoäng!

Fullt upp!

2011-04-05 - 21:48:05
Det har verkligen gått i ett heeeela helgen med flyttten och allt. Jag låg hemma hela fredagen med världens värsta huvudvärk så då blev det inte mycket gjort. Så var det upp på lördagen klockan åtta och börja flytta och åka och köpa tapeter och börja flytta.  På söndagen var vi uppe vid sju och fixade. Riktigt tuff helg, men riktigt roligt också. Var på IKEA säkert 5 gånger under helgen också.

Igår var jag och Alex på IKEA och köpte lampa till hallen och lite mer saker. Sen hjälpte hon mig att sätta upp den och packa upp dom sista flyttlådorna.

Trivs så sjukt bra här, kan knappt fatta att det är MITT! Det är inte ens läskigt att sova själv, bara otroligt skönt.

RSS 2.0