Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna

2011-07-31 - 23:12:25
Jag skulle vilja säga "Jag är stolt över att jag inte ätit godis och chips", men då skulle jag ljuga, för det har jag gjort.

Svårt att komma på något som jag egentligen är stolt över, jag har inte städat, jag har inte gjort någon god gärning och jag har inte motionerat. Jag har inte ens diskat.

Jag gjorde gelenaglar på mig själv igår innan jag åkte på grillfesten. Det är jag ganska nöjd över, för det är rätt svårt att göra på sig själv ska ni veta! Haha, i-landsproblem. Men jag kom inte på något bättre...

Tandvärk deluxe

2011-07-31 - 23:04:21
Ojojoj, hade en galet rolig och trevlig kväll i Kil igår med massa folk. Grilla massa gott (även fast jag knappt kunde äta pga smärtan i munnen), dricka massa gott rosé och träffa nya, trevliga människor. Blev ganska sent, var inte hemma hos min faster förens bortåt tre. Masade mig upp vid tolv idag och pinade i mig en smörgås och drog till farmor och farfar och beklagade mig för min ömmande tand och blåsa i munnen, fick en alvedon och la mig i sov i nästan tre timmar, haha.

Kom hem till lägenheten för typ tre timmar sen, ätit massa alvedon för att bli av med den värsta smärtan och pratat med mamma om akuttid hos tandläkaren. Hon sa att jag i värsta fall fick ringa 112 om jag inte stod ut, men  vem ringer 112 för lite tandvärk? För mig är det inte lite tandvärk, men dom kommer tro att jag är världens hypokondriker. Men när jag letade efter ett telefonnummer till akuttandläkaren så var det inget annat nummer än 112 som fanns att ringa.

Åh, min mage skriker efter mat. Vad äter man när man har tandvärk? Finns det några bra huskurer emot tandvärk?

Lördag!

2011-07-30 - 11:51:49
Ahhhaaaaj, min mun gör så ont, jag vill dö...

Det kanske vore dags att klä på sig och åka in till stan (igen) och handla det jag glömde igår, det är alltid något. Sen vet jag inte om jag ska ligga ute och sola en stund innan jag gör mig i ordning för att åka till Kil, det är så jäkla fint väder och man vill ju ta vara på det som är kvar liksom. Men det får vi se, börjar med att klä på mig.

Oooooont!

2011-07-29 - 21:10:44
Tog en rejäl sovmorgon idag, var extremt trött imorse, och jag är nästan glad över att det var mulet så jag och min faster inte åkte och badade.

Idag har det varit lungt, tog bussen till stan på eftermiddagen och köpte saker till imorgon då jag ska till min kusin i Kil och grilla med några andra. Ska bli jättemysigt! RixFm sände radio från Stora Torget i Karlstad också, synd att bussen stressade mig annars hade jag säkert stått där och glott ett tag.

Ligger och tittar på DN-galan nu, har så jävla ont i min mun så jag kan knappt äta eller prata. Världens största blåsa långt in på insidan av kinden. Misstänker en visdomstand som börjar titta fram och kanske skaver lite, eftersom jag har brutal tandvärk också. Skiiiiiiiit!

Dag 08 - Mål på kort sikt för denna månad och varför

2011-07-29 - 21:06:04
Mina mål för augusti månad är:

  1. Att komma igång och röra mer på mig än vad jag gör nu. Ta vara på det fina vädret och vara ute och springa/gå.
  2. Att börja höstterminen i skolan med full fokus och inte börja släpa efter med en massa uppgifter direkt.

Dag 07 - en bild på någon / något som har störst inverkan på dig

2011-07-28 - 23:39:00


För typ ett år sen stormade den här bruden in i mitt liv. Eller stormade kanske hon inte gjorde, kanske mer ploppade fram efter en tids frånvaro, men hon dök upp under en av dom svåraste stunderna i mitt liv. Hon har peppat, tröstat, fått mig att skratta och gett mig hopp, gett mig lust att se framåt, hjälpt mig bearbeta. Det finns ingen som Nikolina, snälla, underbara Nikolina. Hon har hjälpt mig genom så mycket svårt, men också tagit del (och delat med sig) av så mycker roliga och positiva saker. Ibland så tänker jag på hur jag hade tagit mig igenom den där skiten om Nikolina inte tagit saker i egna händer och tagit kontakt med mig, jag brukar tänka på hur enormt ensam jag skulle känt mig.

Jag skulle kunna skriva en hel novell om dig Laban. Du har gjort det så jävla mycket lättare att andas när det varit som svårast, du har burit allt det tunga när jag inte orkat. Du har lärt mig så mycket, du är Balo och jag är Mowgli. Jag är den bortsprugna, vilsna mäniskopojken och du är den stora, goa björnen som tar emot en med öppna armar.Du vet att du har varit (och är fortfarande) otroligt viktig för mig. Du är anledningen till att jag är den jag är idag, och att jag kommit så långt med mitt "nya liv". Ingen inspirerar mig som du gör, ingen lyssnar som du, ingen coachar som du. Du är helt enkelt världsbäst. Världens bästa Nikolina 'Laban-Snippsnapparn' Labor:
I love you.


För du är det finaste jag vet.
när allt annat här är falskt och fel.
Och jag går bara ner mig.
För det är så jag säger det
du är det finaste jag vet.



Räddaren i nöden. ♥

Säffle nästa.

2011-07-28 - 11:51:31
Beger mig mot bussen till Säffle för att städa ur kusinens lägenhet. Exotiskt med en timnmes bussresa i hettan...

Dag 06 - 6 sätt att vinna mitt hjärta.

2011-07-27 - 22:37:22
Eftersom jag tyvärr lyckats falla för helt fel person en gång förut så handlar det hela egentligen om att bara vara sig själv från första stund, så att det efter några månader inte dyker upp någon ny sorts personlighet som man inte märkt förut. Det är det värsta jag vet. Men om man nu mot all förmodan skulle vilja vinna mitt hjärta:

♥ Stå för dina åsikter.
♥ Kunna bjuda på dig själv.
♥ H-U-M-O-R! Att kunna få mig att skratta. Jag tänder fan på humor.
♥ Fördomsfri. Jag skulle aldrig klara av att vara tillsammans med en människa som har rasistiska/nedsättande åsikter.
♥ Öppen och social. Inget blygt nervvrak som man ska behöva släpa med sig på diverse släktkalas och tillställningar.
♥ Snäll, givetvis.

Dag 05 - en bild av en plats du varit på

2011-07-26 - 16:23:14
Underbara Egypten.

Så många frågor, inga svar.

2011-07-25 - 17:29:43



Så många stjärnor som har fallit alldeles för unga

Ni kommer alltid leva kvar,
i varje steg vi tar.


Fejd föder folkhat. Fred främjar folkförståelse.

2011-07-25 - 16:40:18
Det är fortfarande HELT obegripligt, det som hänt i Norge, och som inte bara drabbat en hel nation, det har drabbat en hel värld. Men det är samtidigt fint hur alla kan visa samhörighet och finnas där för varandra.

Var i stan förut, och på Stora Torget stod alla flaggor på halvstång. På Torget här i Karlstad finns även ett fredsmonument, en staty som står där som till minne av den fredliga unionsupplösningen mellan Norge och Sverige år 1905. Runt fredsmonumentet fanns idag SSU, och AUF skyltar (den norska motsvarigheten till SSU), och runt statyn fanns ljus och blommor, och massa människor, alla där för att hedra alla offer från sprängningarna i Oslo och skjutningarna på Utöya. På dom två skyltarna som fanns vid statyn och SSU stod det "Om én man mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kaerllighet vi alle kan vise sammen" och "Till minne av de unga som valde att engagera sig för frihet och jämlikhet. De vars engagemang kostade dem livet. Utöya och Oslo 22/7 - 2011". Det är så fruktansvärt, och för mig handlade det om att komma där ifrån så fort som möjligt, även om jag mer än gärna ville stå kvar där. Jag kan inte hantera dom känslorna som blir, den sorgen som inte bara jag känner, utan alla som står där känner. Jag är så medlidande så det känns som att jag sörjer för alla i hela världen ibland, kanske är det en god egenskap, men ingen egenskap jag kan hantera.

På detta fredsmonument står det "Fejd föder folkhat. Fred främjar folkförståelse." och det är så himla sant, och dom kunde inte valt en bättre plats att hedra offren på. Om vi alla försöker acceptera varandra, att kunna leva tillsammans trots våra olika åsikter, leva med varandras fel och brister, då tror jag att hela världen skulle bli en lite bättre plats att leva på. Demokratin ska segra, länge leve jämlikhet och frihet!

Dag 04 - en vana som du önskar att du inte har

2011-07-25 - 14:20:10

Till offren, anhöriga, och hela Norges befolkning.

2011-07-24 - 23:40:06

Jumpsuit

2011-07-24 - 14:53:19
Fick med mig en ny jumpsuit från H&M när jag var i stan och lämnade in telefonen. Inget speciellt, en vanlig svart, axellös (men går att sätta dit axelband).



Dag 03 - en bild av dig och dina vänner

2011-07-24 - 14:20:51






Nyvaken

2011-07-24 - 12:36:02
Står här med frukosten i högsta hugg. Ska bege mig mot stan om några minuter och lämna in min jävla mobiltelefon som inte startar. Hoppas att dom tänker fixa den, min försäkring gick ut för en månad sen men någon sa att Sony Ericsson har två års garanti på sina mobiler, hoppas!

Regnet bara öser ner ute, bara att klä på sig...


Vad vet du om att inte vilja vakna längre?

2011-07-23 - 22:47:38
Det är mitt eget fel, vad som än hände med mitt hjärta.
För jag har alltid vetat att du inte skulle stanna.
Jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan.





Dag 02 - Meningen bakom ditt blogg namn

2011-07-23 - 19:14:58
Det är kort och gott en titel till en Kent-låt. Sundance kid. Mitt älskade Kent, det kändes ganska naturligt att ha en Kentlåt som titel. Det bandet har präglat stor del av mitt liv, dom har räddat mig från det grå så många gånger. ♥

HÄR har ni låten.


Vi visste allt pojkars övermod
Ett farligt vapen var vår blinda tro
Det var en gång i ett annat liv
Ett annat dom mot ett annat vi och jag

Ammunitionen tog slut till sist
Nu kan ni kalla mig the Sundance Kid
Den fria viljan var vår tonårsdröm
Men vi är bara instinkt bara djur och allt är lögn


Äntligen Karlstad!

2011-07-23 - 19:10:12
Idag åkte mamma och pappa hem till Uppsala, dom släppte av mig vid lägenheten i Karlstad. Det var sååå skönt att komma HEM, känns mest hemma här på något vis. Packa upp alla miljoner saker jag har packat på mig under diverse shoppingrundor och från Gotlandsresan som jag bland annat hunnit med under min månad i Uppsala.

Har slängt alla mina blommor som dött, städat balkongen ifrån all skit som grannen kastar ner. Ställt ut mina möbler på balkongen också, hittade dom i morfars föråd i lägenheten så jag tog dom. Har städat ur hans lägenhet och så igår eftersom han har flyttat till ett demensboende och knappt har en tiondel av sina ägodelar med sig dit. Helvette vad grejer en människa kan samla på sig!

Ikväll ska jag bara njuta av att få vara själv, se på tv och äta chips.


All kärlek och värme till grannlandet, till alla som är berörda och till hela nationen, efter allt som hänt. ♥

Dag 01 - En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv

2011-07-21 - 22:22:43


1. Jag är HATAR att åka hiss, pga min klaustrofobi. Kan bli problematiskt ibland när man bor på 7:e våningen...
2. Jag HATAR även att gå på offentliga toaletter, också det pga min klaustrofobi. Klarar inte av att låsa in mig på ett ställe där jag inte är "hemma".
3. Jag kan få "cellskräck" i skor också. Sitter skorna för hårt/för lite utrymme åt tårna klarar jag inte av att sitta still med skorna på mig.
4. Jag är en perfektionist. Jag vill tvätta mina egna kläder, diska min egen disk och städa mitt eget rum så att allt blir rätt.
5. Jag är dödsrädd för ormar (när vi ändå var inne på skräck).
6. Jag har fått IG i två kurser på gymnasiet (än så länge).
7. Jag tror väldigt mycket på ödet.
8. Jag avskyr folk med fördomar.
9. Jag är allergisk mot allt som har päls. </3
10. Jag anser att bandet Kent är det bästa någonsin. ♥
11. Jag har väldigt nära till tårar, både glädje och sorg-tårar hela tiden. Fick anstränga mig för att INTE tårarna skulle rinna på min 8-åriga kusins skolavslutning.
12. Jag bär på väldigt mycket känslor som jag nästan aldrig visar.
13. Jag har väldigt mycket humor och älskar att skratta. Har rätt god "självdistans" eller vad man ska kalla det, jag tål att driva med mig själv och låter andra driva med mig/om mig.
14. Jag har otroligt mycket komlpex över min kropp/hur jag ser ut.
15. Jag anser att jag är en ganska "lätt" person att ha å göra med.

(Ja.. Hur intressant det här nu va, det avgör ni..)

Från och med nu

2011-07-21 - 21:33:38
Dag 01 - En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv
Dag 02 - Meningen bakom ditt blogg namn

Dag 03 - en bild av dig och dina vänner
Dag 04 - en vana som du önskar att du inte har

Dag 05 - en bild av en plats du varit på
Dag 06 - 6 sätt att vinna mitt hjärta.
Dag 07 - en bild på någon / något som har störst inverkan på dig
Dag 08 - Mål på kort sikt för denna månad och varför
Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna
Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad
Dag 11 - Varför började du blogga?
Dag 12 - en bild av ditt rum
Dag 13 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 14 - Planer / drömmar / mål du har
Dag 15 - smeknamn du har, varför har du dem
Dag 16 - en bild av något som gör dig glad
Dag 17 - Vad gör dig annorlunda än alla andra
Dag 18 - Något du längtar efter mycket
Dag 19 - Vad som finns i din väska
Dag 20 - Din favorit tid på året
Dag 21 - Varför gör du en sånhär "utmaning"?

Dag 22 - en bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?
Dag 23 - Vad har du lärt dig denna månad?
Dag 24 - En pinsam bild på dig själv
Dag 25 - Tatueringar/piercingar du vill göra i framtiden.
Dag 26 - Din favoritlåt.

För jag kommer aldrig låta dig få se mig svag

2011-07-21 - 18:35:58
Det finns så mycket jag vill veta. Så mycket jag skulle vilja fråga men jag vet inte varför, varför jag inte frågar. Kanske är det ändå bäst att bara låta det va, det skulle ändå göra så fruktansvärt ont om du tog ett steg bort igen. Och jag orkar inte med att saker måste göra ont längre, jag har fått tillräckligt, och jag förtjänar inte mer utav det onda.

Mot Värmland!

2011-07-20 - 15:37:45
För ett par timmar sedan blev det bestämt att vi åker till Värmland, idag. Det var bara att ställa undan stegen, tvätta penslarna och börja packa. Ska bli skönt att komma dit igen, träffa farmor och farfar som jag inte sett sedan midsommar, och träffa Therese och kanske en liten luden bäbis, och Theo såklart ♥

Ska duscha av mig all den gula färgen (konstigt, känns som jag målar mer på mig själv än på väggen) och sen drar vi!

Till bäbisen:

2011-07-19 - 17:25:23
Snälla söta bäbis i Thereses mage, kan du inte vänta med att komma ut tills jag är i Värmland? Typ en vecka eller så, så jag får se dig när du är precis ny? Tack!

Måndag.

2011-07-18 - 16:23:02
Jag hatar mina dåliga sov-vanor. Jag hade ställt klockan på 10 idag för att jag skulle ringa till ett ställe där dom har telefontid mellan 10-10:30. Minns knappt att jag stängt av alarmet, och ringde gjorde jag ju inte heller...

Har målat några brädor idag i alla fall, pappa håller på att panela om garaget. Fick blåsor i handen efter typ två stycken. Starkt. Ska ta och duscha av mig all gul färg nu, får se vad kvällen har att bjuda på lite senare!

Jag vill inte vara rädd.

2011-07-17 - 22:27:29
Du kan slå mig i bitar, nånting inuti kommer att stå upp ändå.
Du kan slå tills det vita vita hatet är allt som återstår.

Somliga vet att dom är starkare än andra.
Somliga älskar att slå sönder en vit tandrad.
Somliga lever för att pina varandra.
Innerst inne är vi likadana.
Jag tror att människor gör så av gammal vana.

- Kent.

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder.

2011-07-16 - 22:59:28
Jag hoppas du, aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta, så att du alltid kommer för sent.
Och må köttätande myror äta upp dina ögolock så att du alltid är trött, och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar förevigt alltid krasha


Sovbilder

2011-07-16 - 22:51:22
När jag tog ett kort på Simon när han sov på bussen från Visby sa mamma "Du borde ju kunna göra ett helt ablum med bilder på Simon när han sover". Och jag kom på att hon faktiskt hade rätt, det är något med mig och ta kort på folk som sover. I LOVE IT!
















Men det är inte bara min stackars lillebror som råkar ut för smygfotograferingar. INGEN sover säkert när jag är med!
















Hm.. Nej inte ens jag går säker.

Gotland, check!

2011-07-16 - 16:53:31
Då var man på fastlandet igen. Tre härliga dagar på Gotland svischade förbi, hade inte världens bästa väder men det gick fint ändå. Finns rätt mycket att se och göra på Gotland. Åkte med färjan kl 7 imorse så det blev en tidig morgon idag med, dagarna blir så otroligt långa när man går upp så tidigt.

Kanske är dags att ta tag i bloggdesignen nu, kan inte ha det såhär...

Gotland nästa!

2011-07-12 - 21:58:54
Ja då var det kanske dags att sätta igång att packa... Hela förmiddagen sov jag bort, sen åkte jag med mamma in till stan och var inte hemma förens vid halv fem typ. Sen fick jag sms av Jennifer och då drog jag dit, satt där och hade trevligt, sen kom vääärldens största regnskur! Så det blev lite extra tid där eftersom jag inte kände för att cykla i ösregn. Kom väl hem för en halvtimme sen och fick någon akut trötthet så nu orkar jag inte ens packa. Det är väl ändå själva fan att man alltid ska göra allt i sista stund. Halv fyra inatt/morgon ska vi upp och bege oss mot Nynäshamn och Gotland, men det lär bli värt det!

Nu kom jag på att jag måste duscha också, orka.

förändrig!

2011-07-12 - 01:38:58
Håller på att ändrar min header. Det visade sig vara svårare än jag trodde. Först och främst lära sig photoshop, redan där höll jag på att få sammanbrott. Sen när skiten ska passa in i stilmallar och skit, där gick min gräns, i alla fall för idag. Men nu har jag ju ändå börjat, slutför det någon annan dag, när jag orkar (och har tålamod).

Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd. Som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar

2011-07-11 - 23:12:38
Idag vaknade jag halv två, det är inte okej. Känns som att hela dagen har gått, men det har ändå hunnits med en hel del idag!

Jag har bakat (var tvungen att göra något, annars låg jag bara ner), och så har mamma bokat stuga på Gotland. Åker dit på onsdag, tidigt som fan, men det ska bli kul, eftersom jag aldrig varit där...
Sen åkte jag till Jennifer, satt ute och pratade en massa, och skrattade en massa. Det finns inget bättre än bra vänner och sommarkvällar!

Kom hem för någon timme sen, ska väl försöka att sova snart trots att jag vänt ganska mycket på dygnet. Men jag vänder väl tillbaka det på onsdag eftersom vi åker kl 04 här ifrån.

tjingeling!

Jag tror ju på livet före döden

2011-07-10 - 18:34:19
Sega dagarrrr, jag dör av tristess! Idag har det i alla fall varit lite fotboll att se på tv, Sverige-Australien. Men efter det så har det inte funnits något att göra. Jag måste aktivera mig.

Snart kommer Ida och Jakob hit, det vankas nostalgi-kväll! Massa bilder från förr, sentimentalitet på g!

If I could turn back time...

2011-07-09 - 23:47:16
If I could make you mine.





För er som alltid undrat:

2011-07-08 - 23:05:59
Såhär ser ett USB minne ut innuti...

Vila i frid.

2011-07-07 - 00:24:29
Känns fortfarande ganska overkligt... När jag först började se uppdateringar på Facebook att Ryan Dunn hade dött så trodde jag att det bara var ett falskt rykte som gick (det gick ju ett rykte om Weeman för några år sen att han var död, men icke!). Men den här gången var det på riktigt, nu har det gått några veckor, men Jackass-gänget och Bam Margera kommer aldrig bli det dom en gång varit. Att se Bam gråta (Ryans bäste vän) var en väldigt annorlunda upplevelse, jag trodde inte att en människa som han kunde gråta, men det kan vi väl alla egentligen...

Det känns konstigt. Gänget som man i stort sett växt upp med, Jackass-avsnitten man följt, filmer man har KÖPT för att det är värt, och lyckan över att Bam började sin egen show med många av Jackass-medlemmarna, att det är slut nu. Ryan har varit inblandad i allt, och visst hade man hoppats på ett antal Jackassfilmer till, men en sak är säker - När Ryan dog, dog Jackass.

Jag lider så fruktansvärt med hans vänner och familj, han var verkligen en störtskön kille, en ganska ansvarsfull Jackass-kille. Jag FÖRSTÅR inte varför jag läser Bams Twitter och tittar på alla klipp där folk gråter, det är så ledsamt men jag kan inte låta bli, han var ju trots allt en offentlig person, och när hans bästa vän är om möjligt ännu mer offentlig och världskänd så gör det bara saken ännu större.




Vila i frid Ryan.

..

2011-07-05 - 23:56:09
Kärleken räkte nog halvvägs, men vi gick för långt för att vända om.
Ja, jag vet att du vet att den inte finns kvar.
Jag tror dig, jag tror dig, du vet att jag alltid har trott på nån som du.
Jag ber dig ge mig en vit lögn, säg att du tror på mig en gång till,
du får tro vad du vill.


Kent.

Dagarna går...

2011-07-05 - 19:24:44
Ligger och tittar på massa värdelösa tv-program, det är ungefär det enda jag gör resten av dagarna också...

Övningskörde lite med pappa idag, både psykiskt och fysiskt påfrestande, fått typ kramp i benet för att jag trycker ner kopplingen så hårt så jag spricker. Men det gick ganska bra, tycker fortfarande det är ganska läskigt och förstår inte hur (om) jag någonsin tar mig ut på en riktig väg med andra bilar.

Proppat i mig en Treo och väntar på Allsång på skansen, underbara, fina Håkan Hellström är med. Skulle varit där ♥

Ikväll är en sån kväll

2011-07-01 - 23:36:22
En sån kväll där man lyssnar på gamla låtar, tänker på gamla tider och det som varit. Vart befann jag mig för ett år sedan? Slogs av tanken, en tanke som inte nått mig på ganska länge, att jag hade ett ganska annorlunda liv för ett år sen. Ett liv jag definitivt inte vill ha tillbaka, men det var ett liv som jag gillade och tyckte var rätt då. Men fel hade jag, och jag är glad att jag insåg hur fel jag hade såpass fort som jag gjorde, ja jag är nästan stolt över mig själv. Stolt och samtidigt skamsen över mitt livs första kärlek.

RSS 2.0