Lämnar allting kvar, inget tar jag med mig. Lämnar allt jag har, för en timme vackert väder. Släpp mig jag vill ut, det känns som om jag har feber. Släpp mig, släpp mig nu, du har sönder mina kläder.

2009-08-31 - 18:34:19

Haft en helt underbart rolig dag i skolan idag. Maria är rolig som vanligt, hon fick mig att gråta på kemin. Och på engelskan fick hon en banan av läraren, eftersom hon knappt ätit någon frukost kurrade hennes mage jättehögt, så ingen kunde koncentrera sig på att läsa tyst för sig själv. Har även sprungigt tre kilometer på idrotten, i regnet. Fuck.
Svenskan va bra idag också (lektionen asså, höhö) läste nr två på listan av Världens bästa noveller (troligen framröstade av svenska folket) Ett halvt ark papper av Strindberg. Helt underbar. Skulle kunna skriva en lång och djup recenssion om den här, men det berör er ändå inte.

Och imorgon ska vi till Boda Borg med klassen, grymt!


 

Just det; var ju på treårs kalas i lördags, underbara twinsen fyllde år. Och vem träffar jag inte där då? Jo, den där jävla idioten som jag hoppades att jag skulle få slippa se mer.
Jag tror aldrig att jag på allvar önskat livet ur någon, men det är nästan så att jag gör det nu.

Visst har ni färgat era ögon ändrat läpparna med kniv. Hur kan du va så skuren skalad men ändå va vid liv?

2009-08-30 - 20:09:22
Fått ganska mycket gjort idag faktiskt. Åkte med Anette in till stan för att köpa nya springskor till idrotten i skolan (ska springa tre kilometer imorgon, yeey) sen åkte vi till min kusin och Anettes dotter Caroline och började städa ur hennes lägenhet. Städade fan nästan hela köket.

Imorgon är det plugg igen, börjar nästan redan tröttna, men det talar jag inte högt om. Jag låssas att det älskar det. Jag ljuger för mamma och pappa och säger att det är bra, faktiskt. Men jag pallar inte att dom ska behöva lägga ner massa extra energi på mig.

Jag har fått överdrivet mycket pengar, och när jag har pengar blir jag snålare än snålast. Vill ha en miljard saker (viktiga saker, typ strumpor och stuff) men jag känner mig så fri när jag väl har pengar. Fast å andra sidan, kommer va 360 kronor fattigare imorgon redan, då jag har köpt mitt busskort.

Nu ska jag socialisera mig.
Love. ♥

Goaste dagen på veckan

2009-08-27 - 18:53:09
Började 10:40 idag, hade egelska och sen kemi efter lunch. Och Maria underhåller som vanligt. Gud, spelar ingen roll vad hon gör typ, det räcker med att hon skrattar, då skrattar jag också.
Och Sabina kanske ska byta skola, då är vi bara 10 kvar i klassen. STANNA MED OSS SABINA!
Jag slutade klockan två och gick ner till stan för att köpa ett par skor, va tvungen att ha ett par eftersom mina läcker in vatten. Ska snart inhandla mina Converse med, men nog om det.
Jo föresten, gjorde ett kontoutdrag idag, och insåg att jag har mer pengar än jag borde ha denna tiden i månaden. Ringde till mamma och frågade men hon visste inte hur hela 400 kronor har hamnat på mitt konto. Hon hade satt in pengar, men före hennes insättning var det en 400 kronors överföring. Shit asså, vem ska man tacka? Haha.

Idag är det tomt här hemma. Lennart är iväg nånstans, Anette är i Stockholm och Andreas på golftävling.




Fått sällskap i alla fall. Lotta ligger brevid där det strömmar ut varm luft ur datorn. Ligger och stirrar på mina fingrar.


Oh, imorgon är det också sovmorgon till 10:40, slutar 14:30. Då är det direkt hem och fixa lite och sen vid fem kommer Therese och hämtar mig, så blir det KRÄFTSKIVA i Boda. Chill.

hare gött.

Skolaan

2009-08-26 - 19:48:51
Idag hade jag min första spanskalektion med Fransisco. Sen hade min klass den första matte A och engelska A lektionen. Och på engelskan fick Maria och Bodil mig att gråta av glädje, hahah.
Och så skulle vi presentera oss för våran lärare Narcisa och Danne berättade att han typ va född i Florida och hans pappa va amerikan, och Emelie berättade om att hennes pappa va från Kosovo. Och Maria ba "jag bor i Sunne, jag har svenska föräldrar så därför är jag dålig på engelska". Det va så klockrent, alla hade värsta storyn.
Och så har dom berättat att Niklas (som skulle gått i vår klass, men han är i USA och ska va där i ett år, men inget vet typ något om han kommer) hade kallat Bobil för Bodil Sopbil, för att tyckte det rimma.. Men seriöst, säg det högt för er själva en gång, hur dumt låter det inte? Hahhaha.
Ja, min klass är faktiskt för jävla rolig.

Sen åkte jag med 16:10 bussen hem, smockat. La mig i sängen och frös som tusan och kollade på Scrubs.
Nu håller Andreas på att montera ihop Carolins gamla köksbord som hon inte kunde ha till nya lägenheten, så det får stå här istället.

Imorgon har jag sovmorron till 10:40, samma på fredag, GÔTT!

Värmlandsbilder,

2009-08-25 - 18:01:08
Två bilder på mitt rum på Nyponstigen i Kil







Och en dålig men ack så viktig (hum?) bild på min fina Klara gymnasium väska som vi fick i torsdags. Ganska praktiskt, för många på buss/tåg på mornarna har dessa, då vet man liksom ;D



inget mer behöver sägas för stunden

2009-08-25 - 17:30:15

Lördag

2009-08-22 - 14:33:17
Hunnit med lite idag.. Även fast jag sovit rätt dåligt inatt, vaknat varannan timme av massa konstiga drömmar. Det jag kommer ihåg var bla. en kille som hade fobi för Röda Korset, och så drömde jag att Therese och Mats tog reda på vilket kön det blir på bäbisen.

Följde med Anette in till stan som skulle köpa skor, och sen till Carolines jobb (hennes dotter, min kusin) där hon skulle ha någon ny id-rouge och dagkräm.
Kom hem för en timme sen, och det är faktiskt fint väder och varmt här för en gång skull! Inte stekhett, utan sådär lagom varmt.

Andreas och jag blir aloone ikväll. Anette och Lennart ska iväg på någons 50-års firande. Så det blir väl en pizza eller något ikväll skulle jag tro.
Och idag har jag mega ont i rumpan, träningsverk, plus i "bowlingarmen". Helt otroligt vad otränad man kan vara när man inte ens tål en timmes bowlande. Pinsamt.

Ska ut och njuta lite av solen, faktiskt.
Tjo.

MEGASNABBTOCHDÅLIGTINLÄGG

2009-08-21 - 21:45:35
Stress skriver nu, friidrott är very viktigt, speciellt när Liiinus Töörnblad hoppar.

Idag var vi och bowlade med klassen, riktigt trevligt faktiskt, fick träffa min gulliga kemi och alltiallo lärare Fredrik idag, eller lilla F, som kan kallas (finns tre Fredrik på skolan; fet-Fredrik som är min rektor, jumpafröken Fredrik, och lilla Fredrik).
Har riktigt ont i röva nu, antar att det beror på bowlingen. Gött med helg nu i alla fall, och så börjar jag 10:30 på måndag, GÔTT MOS.


Hare gött.





En sak till; jag stör mig en aning på folk som inte är sig själva. det gör mig faktiskt ledsen.

NMB-1

2009-08-20 - 16:40:31
Jag dog inte.
Första dagen i gymnasiet är avklarad. Nu är jag officiellt NMB-1 : a eller NV-1 : a.
Det värsta idag var nog den tystnaden som alltid (!) råder i vårat klassrum. Precis som på informationskvällen i början på året. Haha, och när ingen annan säger något vågar ju inte jag heller lägga in någon rolig kommentar. Kristin (min mentor bland annat) och Ulla (Matte och fysiklärare) försökte vara lite skojjiga och pressa ur oss lite prat, inte så lyckat.
Vi fick en varsin röd väska som det stog Klara gymnasium på, med en massa saker i.. Pennor, sudd, block och information.

Vi åt lunch tillsammans och fick sluta runt halv tolv, satte då speed till tåget för att hinna hem och se lite friidrott.
Nu är jag ensam, Andreas tränar och Anette och Lennart jobbar. Måste ladda lite mentalt och göra mig redo på hundra frågor när dom kommer hem.

Mot min förvåning gick det bra att komma upp i morse med, sov som en gud i min nya säng som vi monterade igår. Min bäddmadrass är kärlek.
Börjar känna mig "tung i huvudet" nu, med all rätt. Har inte gått upp så här tidigt på länge, tror det har hänt typ en gång under sommarlovet (och ett par gånger gick jag upp klockan sju i Frankrike).

Well well. Drar nog till Therese efter skolan imorgon en stund, tänkte att jag kunde åka med Anette hem från jobbet. Och jag slutar troligtvis rätt tidigt imorgon med.
Och imorgon börjar Andreas också skolan, mhah. Gött för'n.

Hur går det för er andra?

Sooool

2009-08-19 - 12:15:57
Goddagens.. Fint väder har vi fått också, inte dåligt. Dock inte speciellt varmt, men hilmen är klarblå och solen steker på, jag tror jag är redo för höst nu!
Något som jag där emot INTE är redo för är skolan som börjar imorgon. Är rädd. Och jag slår vad om att vi kommer få göra sånna där jävlans "lära känna varandra" lekar som jag verkligen hatar med hela mitt hjärta. Finns inget värre, känns påtvingat och selt. Aja, mamma ringde nyss och jag berättade att jag typ tänkte sitta och vägra vara med, hon sa att om jag skolkar så får jag flytta hem, jag bara skrattade.. Om jag är där men inte aktiv är det väl inte skolk, eller? ;D

Dagens planer lyder FRIIDROTT för hela slanten, det håller på till två, och efter det ska jag gå ner på Kil och köpa två frimärken och posta brev till Ida, sen ska jag gå och köpa två glas för mitt presentkort. Och har jag tur har Anette med sig min underbara bäddmadrass hem! <3

Yo.

I´m in.

2009-08-18 - 19:18:51
Jaaaa.. Idag är det många som har börjat skolan, vissa har det gått bra för, andra lite sämre.. Usch, jag pallar inte tänka på min egen skolstart.

Idag blev jag väckt av Therese (kusin) som skickade sms klockan tio, hon ville att jag skulle åka med till farmor och äta, och visst blev det så. Stuvade makaroner och köttbullar (jag vet, min farmor är avancerad), och så fikade vi och åt ihjäl oss på plommon.
Sen vidare till Helena (faster) en snabbis, checkade hur det går med renoveringen. Gud det känns så konstigt att jag kan GÅ och hälsa på mina släktingar när jag vill, när jag annars bara träffade dom ett par gånger om året.

Anette är på golftävling och Lennart på gymmet. (Anette är min moster och Lennart hennes sambo, det är hos dom jag bor, och Andreas, deras son, såklart).
Och imorgon så måste jag komma ihåg och skicka brevet till Ida, och så ska jag ner på Kil och köpa ett par glas på en affär som upphör i september.

Ska lägga mig framför tvn och glo på friidrott nu, observera att jag fortfarande inte har tillgång till något trådlöst bredband än, därav dålig uppdatering.
Ha det gött i skolan imööra.

Puss.

Nytt liv

2009-08-17 - 20:44:38
Nu är jag officiellt (eller nästan) värmlänning igen. Känns både bra och dåligt, men jag antar att det snart bara kommer kännas bra.
Har kommit in väldigt bra i vardagen här, fått min egen garderob, börjat inreda i mitt rum och kommer snart få en EGEN hylla i badrummet. Det känns som att jag räknas (vilket jag var rädd för att jag inte skulle göra).

Dom flesta där hemma börjar skolan imorgon, säger lycka till åt er! Och såklart till alla er andra som börjar på onsdag, eller torsdag eller nån annan jävlaaa dag! ;P

Har ännu inte lyckats fixa till det trådlösa bredbandet här, men det kommer såsmåningom! Sitter inne på Andreas dator nu, han är snäll.
Btw har det hänt något konstigt med min underläpp, helt svullen (och det syns ganska tydligt) vet inte riktigt vad det kan bero på, har ett sår på utsidan.. Får se vad det kan vara, bara det går ner lite tills skolstarten, tänker inte börja mina tre år genom att visa mig med en JÄTTELÄPP...


Älskar er. Och saknar er ännu mer.
XOXO

Slutet som blir en början

2009-08-13 - 23:33:47
Nu har jag skilts från resten av mina "andra halvor". Och när jag kramade Clara när hon skulle gå på bussen va tårarna nära, när jag kramade Daniel som skulle in och sova var tårarna också nära. Och när jag slutligen kramade Ida så fick jag anstränga mig för att inte gråta. "Ses vi inte imorgon, så ses vi i övermorgon" var det sista jag sa till henne.

Det känns inte lika vemodigt som det gjorde för ett par dagar sen. Jag känner att jag har stöd från folk, att dom faktiskt också tänker anstränga sig för att behålla kontakten, vilket känns tryggt.
Jag har inte packat klart på lååååånga vägar, och imorgon klockan tio ska jag vara klar för start. Detta är slutet, till en början.
Detta är det svåraste jag någonsin gjort, men även det bästa.. (Och flytten kommer resultera i en viss bloggtorka, men ni har mitt nummer).

Och en sak som är säker - är att jag ALDRIG mer kommer flytta. För nu vet jag vad det innebär, det tär otroligt mycket psykiskt.

J&B has just left the buildning

2009-08-13 - 15:15:49
Haft finfrämmade i en timme nu, Jennifer och Beccis. Vi har sett ett ur-gammalt avsnitt av Fångarna på fortet (minns ni det?). Men... Nu har dom åkt, och jag fick inte säga "vi ses i september", utan "vi ses imorgon eller något".

Sitter nu och kollar på Vänner som dom har börjat sända på femman igen! Lycka! Så att jag inte deppar ihop totalt här. I pausen ska jag sätta igång en tvättmaskin och packa vidare. Mindre än 24 timmar kvar nu.

Dagen

2009-08-13 - 01:03:40
Idag har jag lyckats vädligt bra på social-fronten. Vid fyra drog jag hem till Beccis och träffade henne och Jenni, och katterna. Blev svinigt allergisk som vanligt, thansk god for the bricanyl!

Efter sju nån gång så befann jag mig nere på baren och käkade massaaa god pizza med dunder människor. Ida, Clara, Daniel, Jakob och Gabbe. Synd att inte Sarah kunde komma bara, sista chansen att träffa henne innan flytten...
Hade allmänt roligt, gött återseende med Jakob och Gabbe som jag inte sett på en månad.


Bareeeen jaoo.



En Jakob med ett sår på knogen, och en Gabriel-frisyr.


En fin Clara.


En söt Ida hos en Daniel.

Gaaalet dålig på att ta bilder, suck.




Och såhär har man sett ut, citerar Daniel "en klassisk egobild där man inte ser ansiktet".
Imorgon är det Jennifer och Beccis som gäller först, fram till kl fyra på Jenni ska klippa sig. Så då drar jag hem och mobiliserar en filmkväll at my p-p-place för resten av folket jag umgicks med ikväll. Chill.
Nu måste jag verkligen sova, eller försöka heter det.
Natti.


P.s Besöksrekord, oooops.

Nattblogg

2009-08-12 - 00:32:49
Nu ska jag krypa ner i ryggläge tänkte jag. Som jag skrev i föregående inlägg så har Oliver blivit kräk-sjuk. Och så fort någon annan kräks så blir jag också "illamående" eller jag typ går och känner efter jätte noooooga så jag nästan också mår lite illa, hahah.. Det bor nog en liten hypokondriker i mig med.

Imorgon är det först Jennifer och Beccis som gäller, och imorgon kväll är det pizza-dejt på baren med trevligt folk. Och på torsdag blir det Jennifer och Beccis åter igen.. Ja, sen är det ju fredag.. Hum.

Sov gott ♥

Varning

2009-08-12 - 00:02:21
Bror min är sjuk, troligtvis magsjuk.. Om inte förgiftat på något vis, mat- eller mag förgiftning eller vad det heter. Och krääket kom överallt förutom där det skulle typ, så nu luktar det klorin på hela nedervåningen.
Men nej, han kan ju inte hjälpa att han blivit sjuk, lillpojken.

Så kom inte hit om ni inte måste, om ni inte vill riskera magsjuka dvs :)

Glöm inte bort hur viktiga ni är för framtiden!

2009-08-11 - 21:24:33
Jag är inte rädd. Jag är jävligt rädd.
Rädd för att det inte kommer bli så bra som jag alltid trott i mitt eget huvud, rädd för att förlora den viktiga kontakten med människorna här hemma, rädd för att kanske inte hitta några nya människor att knyta band med. Rädd för att Alunda och Uppsala ska glömma mig, och att jag kommer återvända hit som en främling. Att ingen kommer känna igen mig, att ingen kommer heja på mig, att alla hittar nya vänskaper som är snäppet vassare.

Nu är det tre dagar kvar, och jag kan inte ljuga och säga att det känns bra. Men det känns inte dåligt heller, men det är värst på nätterna. För på nätterna sover jag inte längre, jag tänker. Vrider och vänder, tänker, kanske gråter jag någon gång. Kanske läser jag men har tankarna på helt annat håll. Eller så är jag uppe och vandrar, går fram och tillbaka i mitt flytt-stökiga rum, tittar ut gemom mitt fönster, på min gata som jag gått på alldeles för många gånger.
Det är först nu jag inser hur nära det är.

Jag vet att jag kommer få det bra. Jag kommer få den frid jag behöver, som jag kanske inte har på samma sätt här hemma. Jag kommer kunna träffa mitt efterlängtade lilla kusinbarn som kommer i oktober varenda dag om jag vill. Och jag kommer få chansen att börja om på ruta ett, utan falska rykten och förutfattade meningar. En ny chans att göra intryck på folk. Jag har tre år på mig nu, tre år som kan bestämma hela min framtid.

Det är inte utan tårar i ögonen jag skriver i detta nu, och tittar ut över mitt bombnedslag till rum, skrattar för mig själv för att jag inser hur kass jag är på ordning och reda, haha. Finns det någon sån kurs på gymnasiet kanske?
Vet inte vad som egentligen gör så ont. Känner mig patetisk när jag sitter här och gråter floder över att min dröm har blivit sann. Otacksamt, jag vet.

Livet är ett kort ögonblick mellan två evigheter, ta vara på det där korta ögonblicket! Gör något med det, använd det. Fundera över svårigheter kan ni göra i nästa evighet, ni är mitt i livet, glöm inte det! Ni är viktiga!
Och snälla, glöm mig inte för allt i världen.
Jag kommer inte glömma någon, ingen här kommer lämna mig oberörd.

Fiiiilm

2009-08-11 - 18:00:25
Sett på film idag. Skotten i Knutby - Vägen hem, en mycket bra film, ett drama med inslag av dokumentär.
Vet inte om det är den bästa filmen jag har sett rent scenmässigt osv, men helt klart full pott för att vara en helt faktabaserad film. Man förstår bakrunden i det som för några år sen var väldigt hemligt och slutet.

H&M leverans

2009-08-11 - 16:46:47
Igår kom paketet från H&M. Tröjan va perfekt, bikiniunderdelen också, men överdelen skickade jag tillbaka idag, för att få en större storlek.



Detta är tunikan från Gina ifrån helgen i Karlstad. Tog inte kort på mina jeansleggings (också från Gina, exakt likadana som jag hade förut, men fick köpa nya eftersom mina spraaack) och dom knälånga shortsen från Monki.



Nu äre käk.
Ha de bra!

11/8

2009-08-11 - 00:16:13
Tiden har inte riktigt räckt till idag. Det blev en sen natt igår eftersom jag pratade i telefon till klockan två, somnade inte föräns tre.

Back on track imorgon!

Längesen

2009-08-09 - 23:44:48
Haha, minns du denna killen Jennifer? Var det inte du och jag som såg detta? Jag vart tok-kär i honom! Hahahaha, 6 år sen...


Hemma

2009-08-09 - 21:13:35
Hej!

Är hemma i Alunda nu, för sista gången på nästan en månad, känns lite konstigt.
Tänkte egentligen fota lite stuffs jag har shoppat i K-stad, men jag blev så jädrans illamående och kräktes så jag gör det imorgon istället.

Imorgon ska jag ju träffa några av mina soulmates också. Ska chilla hemma hos Ida vid poolen och "vara nostalgiska och gråta en skvätt" som hon sa. Men jag vill inte göra en big deal av det, låtsas som att det är vilken dag som hellst, och att vi snart kommer ses igen. Ni kanske inte vet att jag har svårt för att säga hejdå, och säger "men vi ses ju snart" även om jag vet att jag inte menar det. Dels för att jag hatar att se andra människor ledsna, och dels för att jag själv får en sten i magen. Let it flow liksom.

Bloggtorka

2009-08-08 - 19:24:54
Nu har det varit bloggtorka ett tag (haha, typ två dagar) men det beror på att jag är i Värmland, och det finns knappt bredband här! Nej, Värmland är inte efterblivet, men farmor och farfar har en dator med modem = 100 års väntan, min mosters barn (min kusin) har EN dator hemma med bredband eftersom den trådlösa routern är paj, och det är ju hans dator, sen har jag inte varit där speciellt mycket.
Men nu har jag landat ute hos min faster ute på landet. Massa folk här.. Farmor, farfar, Therese, Mats, Oliver, pappa och jag. Och så min faster + man då såklart. Och två lätt överviktiga katter.

Igår va vi hos moster Anette hela kvällen. Och idag har vi varit på stan, skulle egentligen gjort en liten impulsiv grej som pappa kom på, men det gick inte så vi ska nog göra det nästa helg istället när vi kommer hit igen.
Sen fick pappa årets värsta migränanfall, fick lägga sig ner på en jävla gräsmatta och jag fick springa och köpa vatten. Han blev typ helt yr och vart helt väck. Blev faktiskt rädd skrämd eftersom pappa aldrig visat så starka symptom på migrän förr. Sen kände han sig lite bättre, yrseln gick över och han kunde gå. Men sen kom det tillbaka så vi raskade på till Apoteket och köpte ta mig fan dom starkaste migräntabletterna som fanns (2 tabletter för nästan hundra spänn!!) sen klarade han inte av att åka tåg hem så vi fick ringa efter farfar som kom och hämtade oss. Pappa, jag och Oliver satt i skuggan på en gräsplätt vid stationen, eller pappa låg, han somnade. Fick knappt kontakt med honom sen när farfar väl kommit.

Usch det va rätt läskigt att va helt själv med sin egen pappa och minsta lillebror, och pappa bara blir helt borta. Han är bättre nu, dundertablettet värkade på 3 timmar och nu sitter han med här, haha.

Imorgon kommer vi hem till Alunda igen! Sista "hemresan" på  typ en månad. För på fredag åker jag igen, och kommer inte hem föräns september.
Ha de gött i värmen, värmland hälsar ♥

Nostalgi

2009-08-06 - 21:37:54
En liten nostalgitripp såhär en torsdag kväll skulle väl sitta fint? Hahaha, faktum är att min packning är så gott som klar, och jag sitter inne på youtube och töntar mig. Hittade några gamla goda reklamer, minns ni dessa?






Skorna

2009-08-06 - 18:36:14
Här har ni mina nya drömmar.

Bullfrog

2009-08-06 - 17:29:34
Är inget stort fan av Family Guy. Men den här är fan lite komiskt.


Hallåå

2009-08-06 - 17:12:43
Nyss hemkomen ifrån Thuns.
Hittade äntligen ett par gladiatorsandaler! Har letat som en galning men hittar inga fina som INTE är på en platå och 10 cm klack. Jag gillar att ha fötterna på jorden :)
Köpte även nya lakan + örngott till nya rummet, lite undekläder blev det köpt med. Nu saknas bara ett par vita Converse i den nya "tjej" modellen, sen är nog mitt liv fulländat! (Ett tag i alla fall, haha).

Som vanligt skapas problem när jag ska fota prylarna. Lånade broderns kamera men då hittar jag inet bildöverförnings-sladden. GUUUD! Så jag får vänta tills Simon har gått ifrån sin egen dator, där man kan stoppa in minneskortet direkt i datorn.

Nu borde jag packa, men jag orkar inte!

Dina sånger har jag sjungit, dina drömmar har jag drömt. Min sans har jag förnekat och min hemstad har jag glömt. Jag har låtit dig förstöra mig, jag har stampat i din takt men nu möter jag alla ord som jag har sagt

2009-08-06 - 00:02:16
Jag har seglat på ett stormande hav
och tro mig, jag har velat stävja vinden
Det är kyligt här i natt,
när Stockholm kysser mig på kinden


- Åh, Lasse <3


Ja, filmen var en riktig besvikelse, bara så ni vet. Visst, Sverige har en vacker skärgård och franskan va väl graciös som vanligt och blablabla. Men storyn va ruggigt kass och slutet ännu sämre. Skådespelarna var enligt mig för bra för den här typen av film.
Den hade kunnat vara hur bra som hellst! Miljön är bara lovley. Men nej. Menmen, lite söta skådespelare har man väl fått se. Och antigen så är det jag som är trög som inte ser något dolt budskap, eller så är det så dålig den verkligen är. Kommer säkert se den igen, kanske är en bra "sov" film? Vad vet jag...

Nu är klockan natten, ska se lite mer på Big Brother (hahahahaha) innan jag lägger mig. Det tar ändå två timmar för mig att somna. Igår låg jag och lyssnade på Barnen i bullerbyn på cd.. Jag hade provat ALLT, gått på toa, gått omring och försöka bli trött, stått, legat, stått, legat. Sett på tv, läst lite mer, stått, legat, druckigt vatten... Tillslut hittar jag Barnen i bullerbyn cdn, sätter igång den och efter 20 minuter som jag som en sten. Hahah, undrar om det är positivt eller negativt.

Imorgon är det packa och Thuns som gäller.
Sov gott änglar små.

Film!

2009-08-05 - 21:31:19
Har faktiskt varit ganska produktiv idag, men nu står jag inte ut med den här tristessen.
Tänkte därför kolla på en ny film (eller ny och ny, jag har aldrig sett den förr, kom väl ut 2008). Les Grandes Personnes, eller De Vuxna som det på svenska. Det är en fransk-svensk film som verkar mysig. Bland annat Lia Boysen och Björn Gustavsson är med. Och Anastasios Soulis, grymt söt! (Det är han som var "Daniel" i Emma och Daniel mötet, Jennifer), även med i Underbara Älskade.


SOOL

2009-08-05 - 14:59:01
Solen verkar ha kommit för att stanna - ett tag i alla fall. Stora feta moln är det ute just nu, men dom kommer och går och solen verkar hitta fram i något hål mest hela tiden.

Har legat ute och solat lite idag, ätit smultron och läst och badat! UNDERBART! Det är såhär sommaren ska vara.
Imorgon ska jag nog packa en lätt bäääg och monterna ner keyboarden, åker till Karlstad på en snabbvisit över helgen, pappa ska till ysterit (ost fabriken) och på något möte i Karlstad så jag hänger med. Och tar med lite saker till nya rummet. Så får det bli.

Nu ska jag gå ner och äta lite paj som blev över från igår, jag äger på att baka säger jag bara (y).

Ha det fint!

Nu ska jag förklara för er alla varför jag är den tråkiga människa jag är ibland.

2009-08-04 - 21:41:15
Har upptäkt att många reagear på när jag säger ifrån. När jag säger att jag inte orkar saker, att jag inte vill och att jag sover helt kasst om nätterna (detta är ingen form av uppläxning, vill bara att ni ska veta hur det ligger till, mest för min egen skull).

Såhär ligger det till.
Jag lider av separationsångest (en av alla miljoner som gör det). Och jag trodde aldrig det här med min flytt skulle bli på riktigt, nu är det typ 10 dagar tills jag flyttar och jag börjar seriöst bli lite "deprimerad" över att jag kommer lämna allt jag byggt upp här, det känns på riktigt nu. Jag är en av dom lyckligaste som fått som jag velat när det gäller val av gymnasium, och att jag får flytta hem till dom trakterna där folk ser mer än bara utsidan, folk som förstår mig på ett annat vis. Sen jag förlorade min mormor och min mamma blev sjuk direkt efter det har jag känt att ingen riktigt förstått min ångest, min rädsla för att förlora ännu en människa. Ska inte gå speciellt mycket djupare in på det nu, men personerna som står mig nära i släkten jag har i Värmland känner mig utan och innan, och ser på tex. min hållning att något kan vara fel.

Dom senaste dagarna har jag insett att jag nästan aldrig mer kommer ligga i mitt eget rum och försöka sova, i min egen säng mellan mina egna lakan. Jag kommer inte titta ut genom mitt fönster som jag alltid brukar göra. Jag kommer mer sällan stå och titta mig i min egen spegel och inse att mitt hår har ett eget liv. Jag kommer förmodligen aldrig mer spela fotboll vid lekparken, eftersom jag betett mig som ett svin mot dom jag brukade spela med.
Förstår ni ungefär vart jag vill komma? Ja, att jag så gärna vill ta till vara tiden jag har kvar, och i en mer stillsam process försöka lämna alla minnen.

Men självklart vill jag umgås med dom vänner jag har här, och det gör det svårt. Att jag vill vara hemma hos min jobbiga familj som jag knappt kommer träffa, men jag vill ändå vara ute och träffa mina underbara vänner som jag kommer träffa ännu mer sällan. Och då blir det ofta "nej, jag orkar inte" eller "nej, jag sov så dåligt".

Och att jag sover dåligt vet ingen vad det egentligen beror på. Och mina migrän-liknande huvudvärksattacker jag får är det ingen läkare som riktigt orkar bry sig om.

Jag är hemskt ledsen att jag nästan aldrig har någon energi, för jag vet knappt själv varför. Det är inte pga. er som jag nästan alltid drar mig ur, utan pga. mig själv. Och jag önskar jag kunde hantera separationsångest och sorg, men jag har inte lärt mig det än.

Förlåt.
Jag älskar er, och det vet ni ♥

H&M

2009-08-03 - 23:55:15
Beställt några saker från H&M idag. En ny bikini (eller, en bikini överdel, sen tog jag bara en random underdel som passade) och en söt cardigan som jag sett förut i en "real shop" så att säga. Men då fanns den tyvärr bara i grönt. Leverans v. 33 i alla fall, får se om jag hunnit flytta.





 Nu ska jag försöka sova..
Sov gott♥

Och vad vet du om kärleken Förrän du förgäves hatat den? Och vad vet du om när hjärtat kan bränna För kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva

2009-08-03 - 14:08:40
Hon kommer aldrig tillbaka
Hon kommer aldrig tillbaka


Håkan <3



Ja, efter en natt med många kontisga drömmar så sitter jag nu ute på altanen i SOL OCH VÄRME! Äntligen är det tillbaks, vänder det nu? Jag pallar inte med lågtryck som knappt är lågtryck eftersom det inte regnar utan bara är allmänt mulet.

Eftersom jag blev så glad och lycklig av ljuset så bestämde jag mig för att baka, nu när vi fått in ugnen i köket. Jag checkade så allt fanns innan jag började, det är så surt när man upptäcker att något inte finns.
Så jag börjar smälta smör och plocka fram bär, sen när jag ska ha mjöl, ja då finns inte det. Mjöl liksom? Om det är någon torr ingrediens som ALLTID finns i typ ALLA hushåll är är det väl mjöl? Men nej, inte här.

Idag hade jag tänkt att jag skulle göra mig en sallad till lunch, en liknande som jag åt på Cupido i lördags, med räkor och keso. Men jag orkar faktiskt inte gå upp till affären och bara köpa keso, så när mamma kommer hem får hon åka och handla så jag kan äta lunch imorgon, och baka min förbannade blåbärspaj.

Nu kommer solen igen, STEK!

Hur tråkig kan en söndagkväll bli?

2009-08-02 - 22:34:55
Har mixat ihop lite störtsköna klipp från (ja man skulle nog kunna kalla det mina idoler) Erik Ekstrand och Mackan Edlund! Here you go.












Gårdagen

2009-08-02 - 16:46:12
Här har ni gårdagen i bild + inköpen.



I väntan på att Jennifer skulle bli klar i provhytten. Dagens outfit.



Jennifer tog med mig till Cupido, underbart gott. Äckligt mätt efteråt.



Cheep Monday brillorna. Weekday.


Och lite krimskrams. Det hör till.

Just nu utanför fönstret

2009-08-02 - 16:30:17
Dagen började väldigt fint med sol, sen moln, sen regn.. Och under tiden sol. Haha, men det va rätt fint.. Här stämmer inte "efter regn kommer solsken" här är det "UNDER regn, kommer solsken".


Jennifer på besök

2009-08-02 - 00:47:56
Ja, nu har Jennifer åkt.. Blev en lång kväll, men det var faktiskt dom sista timmarna vi va som piggast. Vi satt och gäspade ikapp på bussen till stan i morse, ingen sa knappt något på hemvägen för vi va helt slut.. När vi sedan satt hos mig vid en varsin dator och va typ helt inne i det var och en gjorde blev inte heller många ord sagda. Sen kom vi igång med nån form av gissningslek där jag håller i ipoden och Jennifer har hörlurarna. Innan hade hon någon annan verision där hon stog och mimade låtar och jag skulle gissa, och det behöver vi inte ens prata om.

Klockan är rätt mycket, med tanke på hur tidigt jag gick upp i morse. Så bilder från idag får vi se här imorgon istället.
Sov gott ♥

Mekonomen i Falun är ökänd

2009-08-01 - 23:09:25


Killen bryter ju ihop totalt.

6 timmar gång

2009-08-01 - 18:59:50
Hejsan.

Nu är vi hemkomna från stan, jag och Jennifer. Efter att ha vandrat omkring i sex timmar, in i varenda jävla liten butik eftersom jag letade gladiatorsandaler och Jennifer efter en blazer. Hon hittade sitt, men inte jag. Jo jag fick tag i mina solisar, men jag lägger ut bilder på inköpen sen.
Blev btw inte mycket inhandlat, blev så sur när jag först inte hittade något, sen blev jag sur för att jag hittade något men vart för snål istället. Jaja, i-landsproblem!

Håller på att röjja lite i mitt rum nu eftersom Jennifer kommer förbi senare, då kan det inte se ut som helvettet, haha. Verkar inte vara något vidare utbud på tv ikväll så vi sitter väl som vanligt och tjattrar om allt och inget.

Ha det bra!
RSS 2.0