flyga och fara

2012-05-31 - 21:07:11
Sitter på min säng med tusen fjärilar i magen. Min lägenhet ser ut som Bagdad. Jag har tvätt i tvättstugan. Jag har betalat räkningar. Jag packar min resväska.

Kan inte fatta att vi flyger till Ayia Napa imorgon. 17:40 går flyget från Arlanda, ni kan väl tänka lite på mig då. Jag och Maria åker från Karlstad 07:27, i tron om att vi skulle få mycket marginal vid eventuella förseningar. Känns inte så tryggt att tåget från Karlstad-Stockholm som Marias pappa ska åka med är 2½ timme försenat, och igår var alla tåg Stockholm-Arlada inställda. Det gör mig inte mindre nervös. Mår illa på tanken att vi skulle missa flyget.

Känner mig ändå ganska lugn, har inte lika mycker resfeber som jag hade när jag flög till Egypten 2010. Kanske för att jag vet lite vad det handlar om den här gången. Och att jag ska få åka tid med mina två sköningar gör att det hela känns mycket lättare och MYCKET mer spännande, haha. Vad som helst kan hända!

Jag lovar alla mina släktingar som läser detta att jag ska ta det lugnt. Jag ska inte ställa ifrån mig drinken eller ta emot några drinkar från folk jag inte känner. Jag ska inte gå ensam ute och jag ska inte ligga i solen för mycket. Jag lovar. Och om det skulle hända något så bor vi på hotell Anesis, Ayia Napa.

Och idag har jag stressat så jag fått magsår. Gjort klart ALLT i skolan, är klar med gymnasiet och har tömt skåpet och lämnat in skåpnyckeln. Känns tungt, min separationsångest sätter in som en raket i hjärtat. Jag har så svårt för sånt här...

Detta blir förmodligen mitt sista inlägg innan avfärd. Eventuellt kan jag göra något kort inlägg när vi är på Arlanda. Men om det inte blir så, så får ni ha en grym vecka här uppe i Sverige! Puss och kram, karlstadbarn.

Tjockt äckligt hår

2012-05-28 - 01:13:36

Det här med att tjockt hår ska vara fint. Kan vi prata om det? Varför kan inte mitt pansardörrstjocka hår vara fint? Här har ni frisyren som lever sitt eget liv.

2012

2012-05-27 - 20:57:46
Året då:

- Jag tog studenten.
- Världen skulle gå under.
- Jag reste till Ayia Napa.


Och året Sverige vann Eurovision Song Contest.
Detta året kommer fortsätta vara lika magiskt och annorlunda.

ibland.

2012-05-27 - 19:36:46
jag vill veta vad det handlar om.

allt som händer många ha en mening.
allt man tar sig igenom,
allt man viftar bort,
allt man saknar.

varje steg jag tar är svårt att ta.
jag är rädd att varje steg kan vara ett steg i fel riktning.
jag är rädd att ångra mig.
jag är rädd att bli sårad.
igen.

jag kommer inte stå ut.
jag kommer inte kunna leva mitt liv,
om jag alltid ska ha det så.
om jag alltid ska vara rädd.
om jag alltid ska analysera ödet.
leta efter en mening.

allt som händer måste hända av en anledning.
allt man står ut med måste ge mig något.
jag vill hitta mig själv men vet inte vart jag ska leta.
jag är för långt bort.
och jag springer fortfarande.
rädd att verkligheten kommer ikapp.

good old days

2012-05-22 - 23:24:48


saknar.

Långhelg

2012-05-20 - 10:54:25
Blir helt förvirrad när jag har haft så många lediga dagar. Ledig torsdag-måndag och spenderar all min lediga tid i Kil. Känns liksom bäst så. Känns bäst att vara där jag vet att människorna står kvar, alltid, oavsett.

Har inte gjort så mycket under tiden. I onsdags körde vi en grillkväll hos Therese. Dom drack cider och vi spelade fotboll i kvällssolen. Och till helgen ska jag också dricka alkohol, för första gången på sju månader.

I fredags var jag och sökte jobb på Biltema i Karlstad. Söker överallt just nu för jag måste verkligen få ett jobb, helst NU DIREKT!

Nu ska jag klä på mig och göra något av den här dagen. Eller kanske sova lite, och smälta frukosten?

sun, sex and suspicious parents

2012-05-18 - 23:01:15


6:45 in i videon. Där har ni mig 1 juni när vi landar på Ayia Napa. Stabilt?

jahapp..

2012-05-18 - 00:25:57
Skaffat Tumblr nu också. Är fortfarande i "upplärningsstadiet" men jag gör så gott jag kan. Typ som en blogg, fast kanske lite mer åt twitter-hållet. Jag kommer nog fortsätta här också, med lite längre, vardagliga inlägg. Länk till min Tumblr finns under "Länkar" här på bloggen. Och här: http://jossaj.tumblr.com/

Why must it always feel like this?

2012-05-17 - 11:36:59
Every inch of my skin is crying for your hands, and I wanted so.
You've got me slightly disappointed. Just a bit and, just enough,
to keep me up another night
Waiting for another day.



Stina Nordenstam – Soon After Christmas

Cockpit

2012-05-17 - 02:10:03
Måste bara berätta om en grymt rolig film som jag och Patrik såg på bio förra veckan.

Den heter Cockpit och släppt på bio för allmänheten i mitten på juli, men jag fick möjligheten att haffa två biljetter till den stora förhandsvisningen. Det bjöds på popcorn och läsk och en speciell hälsning till oss från skådisarna och regissören.

Bland annat Jonas Karlsson och Björn Gustavsson är med, och det är helt ärligt en av dom roligaste filmerna jag har sett. Skrattade så jag tjöt! Gå och se den här filmen när den kommer i sommar!





min lördag - 50 dagars festen

2012-05-15 - 23:39:16
Tänkte skriva några rader om min och Bodils lördag. Men så hittade jag den här videon från skumpartyt, och inga ord behövs. Hade så barnsligt jävla kul så det är ingen idé att skriva något om det. Har aldrig varit med om så bra drag och så roliga människor. Skumkriget var ett faktum. Kolla in videon och gå på ett skumparty när du får chansen. Det är värt alla blöta skor och kläder och en iskall promenad hem.


ingen energi

2012-05-12 - 17:32:23
skulle berätta om veckan som varit. men jag ångrade mig. vet inte vad det är med mig. kanske bryr jag mig alldeles för mycket. kanske vet jag mer än jag egentligen bordre veta. kanske lägger jag ner mer energi än vad som är bra för mig.

ska ut ikväll. studentfest. men jag tror jag går och lägger mig istället.

idag ligger känslorna på ytan och skaver. dom vill ut

2012-05-10 - 00:22:38
ligger och lyssnar på min bästa spellista. "det bästa av dom bästa". när låten "Utan dina andetag" kommer, och jag är inte redo. brister ut i total gråt. vad är felet? hej känslor jag inte trodde jag bar på.

isis & bast

2012-05-10 - 00:09:53


Jag lämnade min hemstad som en ertappad tjuv.
De kallar mig galen älskling men hämnden är ljuv.
Man måste vara frisk för att bli sjuk.
Mitt liv är ett sjöslag, alla blundar och ber.
Jag vill inte lida för något som du inte vet.


Kent – Isis & Bast

regnig onsdag

2012-05-09 - 22:19:19
Haft två samhällslektioner idag. Det har regnat. Jag har inte gjort någonting speciellt. Finns inte mycket att berätta om dagen. Fick inbjudningskorten till min och Tobias student som vi ska adressera och skicka iväg imorgon. Ska vara detektiver och leta adresser till alla släktingar.

Sitter och tittar på hockeyn, Sverige-Tyskland. Imorgon är jag ledig. Hoppas det regnar så jag inte behöver gå ut. Känner mig rätt omotiverad till det mesta just nu, av någon konstig anledning. Fick ju faktiskt hem taxfree-katalogen på posten idag. 23 dagar kvar tills vi drar till Ayia Napa. ♥

slappa dagar

2012-05-07 - 23:00:31
Gud va skönt det är med såhär slapp skola. Varit ledig idag men gjort en hel del. Bland annat tvättat och gjort några ärenden i stan, bland annat sökt jobb. Så ringde jag hudmottagningen i Uppsala eftersom jag skulle boka en tid för återbesök eftersom det är dags att avsluta min behandling med roaccutan nu i slutet på maj. Men givetvis fanns det ingen tid förens den 14 juni, vilket är dagen jag tar studenten. Blev ganska irriterad. Hade planerat att avsluta behandligen en vecka innan jag åker till Cypern och kanske bli lite mer "redo" att möta solen, men nu har jag ingen aning om när jag ska sluta. Fick en telefontid 31 maj, så jag vet inte om jag bara ska lägga av att äta medicinen runt den 25:e eller vänta till den 31 maj och se vad läkaren säger. Känns sådär att äta medicin dagen innan jag åker till Cypern eftersom jag redan är känslig för solen i Sverige och har bränt sönder ansiktet en gång. Såååå jävla enormt problem det här är, ni förstår nog inte. Men jag hade planerat allt så jävla väl.

Imorgon drar "vardagen" igång igen. Dags att ta tag i matten nu, så jag hinner klart innan vi drar på studentresa. Bara 25 dagar kvar nu, känns helt sjukt!

Precis kollat klart på Sverige-Danmark och ska nu ta och äta något, för det har jag inte hunnit med idag. Sedan sova.

Ha det fint!

känslor.

2012-05-07 - 01:07:11
vill skriva något om igår, om inatt.

men jag vet inte vad. vet inte vad jag ska känna, hur jag ska känna. vill egentligen inte känna men gör det nog ändå, även om jag vet att det inte är bra, att det kanske rent utav vore fel.

jag vill inte känna det jag gör. men din varma kropp mot min kalla, din arm runt mig och mina fingrar i ditt tjocka, lockiga hår. det är något mer. det är omöjligt att inte känna, och kanske är det bara jag som känner samhörighet.

kanske är det bara mig det är fel på.

En sån kväll.

2012-05-04 - 22:26:27

Jag vill inte träffa honom mer. Jag är rädd. Rädd för att drunkna i dom där förbannat fina ögonen. Rädd för att ge bort mig till någon som missbrukar det. Rädd för att bli kär. Rädd för att bli sårad. Jag har inte tid med det. Inte nu. Den här tiden, innan studenten, ska vara den lyckligaste i mitt liv. Inget jag vill riskera att förlora, eller förstöra. Jag har inte lust att slänga mig ut för ett stup, utan att veta säkert att någon tar emot mig. Jag har ingen lust att bli ledsen och må dåligt över något jag kunnat undvika.

Men jag tänker inte stå vid sidan av föralltid. Jag vill ha huvudrollen i någons liv, någon gång. Men just nu får jag nöja mig med statistrollen. Den trygga vägen. Inte riskera. Inte satsa. Inte nu.

Valborg

2012-05-02 - 00:25:40
Haft en helt okej valborg. Gjorde inget speciellt förutom att jag, Alex, Maria och Bodil var på Nöjes och såg Maskinen. Så grymt jävla bra var det. Har aldrig varit så svettig i hela mitt liv, slutsålt och 2700 pers tog ut sin rätt, det var verkligen en bastu. Samtidigt som jag är otroligt glad att jag fick se Maskinen igen så hade det varit roligt att vara i Uppsala på valborg (skvalborg, kvalborg och finalborg) men det blir liksom inte samma sak när man inte får dricka alkohol. Men snart så, inte många veckor kvar nu.

Fick veta att jag och Felicia blivit antagna till Putte i Parkens Hot team (funktionär fast snäppet bättre, bara 100 pers som får jobba i hot team). Ser verkligen fram emot det. Blivit antagen till Peace and Love också, som funktionär, men om Alexandra inte kan ta ledigt från sitt jobb kommer jag ändå inte åka dit, vill verkligen inte dit själv.

Imorgon ska jag tillbaka till Kil för att passa katter hos min faster. Ska bli skönt att sova i hennes vattensäng, älskar vattensäng, även om jag kanske får ännu ondare i ryggen av den.

Patrik är här och gör mig sällskap ikväll. Jag är trött som en gris efter gårdagen, sov inte speciellt mycket inatt och Maskinen tog på krafterna. Godnatt!





RSS 2.0