32+ på altanen

2009-05-30 - 20:04:25
Hej vänner, hej värmen...

Imorse vid 11 var det 26 grader varmt på altanen, några timmar senare hela 32. Sjukt skönt väder, nästan lite för varmt för att ligga och pressa på bakgården där det inte blåser en sekundmeter. Men lite färg har jag väl unnat mig bleka kropp.

Idag har det varit konfirmation hela eftermiddagen. Detta år var jag dock med som hjälpledare. Denna gång fick jag inte sitta med mina jämngamla konfakompisar och svettas av nervositet i en för stor klänning. Nej, denna gången satt jag vid sidan av och tittade på. Ganska stolt faktiskt, dom skötte sig ju hur bra som hellst och var superfina hela bunten!
Tog inga bilder då jag var fullt upptagen med att filma....



Har lovat mig en sak dessutom...

När jag flyttat ska jag börja videoblogga. Nu när jag skaffat mig en kamera och inte kommer kunna träffa mina vänner varje dag så känns det som att det kan vara något. Eftersom jag vet att det nästan bara är mina närmaste vänner som läser min blogg så är det dom jag vill nå ut till. Jag vill tala om i ljud och bild att jag lever och mår bra. Låter det som en bra idé eller? Att se mig i ett litet videoklipp på bloggen några gånger i veckan?

Skickligt!

2009-05-28 - 17:55:05


Beundransvärt om ni frågar mig. Ett gäng som gjort en cover på Kents Mannen i den vita hatten.. Underbar!

Söndagar suger

2009-05-24 - 23:39:03
Hej vänner...

Min helg har varit smockad, som alltid.
Har även haft besök här torsdag-söndag. Det var kusin Kristoffer med flickvän plus pappa som kom hit. Kristoffers pappa är elektriker och kom för att byta ut vår elcentral. Så nu har vi en nyyy modern aparat, mycket fint!

Ser att klockan är mycket... Har egentligen inte tid att sitta här. Ska nu endast skicka över ett par låtar till min skolmail som Sarah och jag ska ha till photostoryn på NO redovisningen imorgon. Shit...


Livet är inte evigt,
men du & jag är något,
vi borde bli något.
Varför är tiden här snart slut?

IKEA

2009-05-21 - 21:19:07
Idag drog jag till IKEA med päronen, men före det blev det att införskaffa sig en kamera. Åkte nämligen till Expert och kollade om det fanns någon videokamera (examenspresent), lyckades få den redan idag när jag sa att jag behövde den redan på tisdag när vi åker till Grönan med konfan.
Sen vidare till nya, stooora IKEA och mami och papi gjorde en skiss på köket, nu ska det bara beställas!

17 maj

2009-05-17 - 22:08:11
Grattis på norges nationaldag, tydligen typ skitstort där.

Haha, ja det känns lite udda att blogga nu. Sitter nänligen typ aldrig vid datorn nu för tiden. Är i skolan på dagarna och typ efter skolan VARENDA dag så händer det något, och händer det inget speciellt så spelar vi fotboll (jag & alla coola killarna). Och spelar vi inte fotboll så ser vi på film, och om vi inte gör det sitter vi ute i någon lekpark till sena kvällen.
Det började kännas lite för mycket när jag inte träffat min mamma på tre dagar pga. att jag börjat med detta (för mig och min familj) ovanliga beteende. Men roligt är det! Och jag har nog inte sett så mycket filmer på två veckor.

Kan berätta kort om helgen:

I fredags gjorde vi middag hemma hos Jakob (jag, Erik och såklart Jakob). När maten var klar kom Gabbe och Jakobs pappa och åt maten med oss.
Sen såg vi sista halvan av Tears of the sun som vi började titta på förra veckan. Sen såg vi efterlängtade Sweeney Todd (som jag tydligen slumrade till en kort stund i) och sen såg jag början på Lock, Stock and two smoking barries... Efter 20 minuter sov jag som en sten.

I lördags började vi vara sociala med varandra (samma folk) runt två på eftermiddagen i form av fotboll. Då vi även bestämde att vi senare på kvällen skulle ta oss hem till Jakob för att se Edward the scissorhand. Då va vi betydligt fler, det var jag, Jakob (ofc), Erik, Ludde, Lukas och Gabbe, även Martin en liten stund. Fick även se 20 minuter av Disastermovie, sen va klockan mycket, Jakob skulle sova inför sin match på Åland.

Idag hittade jag Martin, Erik, Ludde och Lukas vid fotbollsplanen. Efter en stund tröttnade vi på alla helvettes jävla förbannade mygg och gick hem till L & L och nördade lite. Vid fem gick jag hem och "pluggade" :).

Haft fullt upp i helgen, men inte fått mycket gjort.
Hoppas ni har haft det bra i alla fall.

Puss.

Håll ut.

2009-05-10 - 16:46:42
Kämpa järnet nu P-Å... Bespar mig ledsna och nedstämda släktingar/vänner, bespar världen ett fortsatt liv utan dig... Bespar mig sorgen jag kommer få leva med när jag tänker på hur mycket du älskade livet, din enda dotter och din fru.

Jag får en stenhård klump i magen när jag tänker på dig, varför?
Jag blir rädd när jag tänker att jag aldrig kanske får träffa dig igen, varför?
Jag blir nervös så fort jag får ett sms, rädd för att det ska handla om dig.
Jag tror jag vet varför nu.


Försvinn inte P-Å, världen behöver dig. Anette och din dotter behöver dig ännu mer. Önskar att jag kunde byta plats med dig, för du förtjänar inte att ha det som du har det nu, du är för bra för det.
Jag vill se fram emot att lära känna dig ännu mer.
Snälla låt mig få göra det också?

Jag går nog aldrig vidare.

2009-05-07 - 18:44:25
Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut.
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring.
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut.
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut.
Du säger att du minns och att det känns som igår.
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg.
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt.
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen.
Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen
Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus
Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Jag gav upp för länge sen


Inget annat än otroligt vackert.

2009-05-07 - 15:26:46

Snälla?

2009-05-06 - 21:55:26
Vill bara tillägna ett inlägg till Per-Åke innan jag går och lägger mig...

Hoppas att allting blir bra med dig, har tänkt på dig varje dag sen förra veckan.
Snälla, dö inte... Ingen kommer att klara sig riktigt lika bra som dom gjort hittils utan dig, alla kommer ju sakna en liten bit, en väldigt viktig liten bit.
Vad jag har förstått betyder du mycket för många, och har skapat mig den uppfattningen att du är en genomsnäll människa som förtjänar bättre. Den första, och enda gången, jag träffat dig hittils har påverkat mig väldigt positivt.

Det är konstigt att så hemska saker ska hända dom som verkligen inte förtjänar det, du förtjänar inte det här P-Å. Du som var så aktiv, glad i livet och ÄLSKADE att resa. Jag önskar inget hellre än att du kan återgå till det en dag, även om det kommer krävas mycket, om du över huvud taget tänker vakna igen.


Tänker på dig, väldigt mycket.

Nya hooddddiieen

2009-05-06 - 18:58:21
Hej...

Som bekant har ju Färjestads BK tagit hem årets SM-guld, och jag är då inte sen med att beställa hem en tröja!
Sen är jag där emot med bilderna, va ett bra tag sen jag fick hem tröjan, och desto längre tid tog det innan jag publicerar något här. Men i alla fall...





Stort hjärta
Hårt arbete




Det betyder så himla mycket.

Från Gottsunda...

2009-05-06 - 18:30:04
Inspelning från replokalen, Det sades för år sedan. Lägg märke till Ida och Claras unika sätt att spela på (golvet äger) : )


RSS 2.0