There's no time.

2009-09-26 - 23:15:16

Jag är i Alunda nu. Tog halv fem tåget ifrån Karlstad så jag var i Uppsala vid nio. Då träffade jag Mattsson vid bussen som jag inte sett sen skolavslutningen liksom! Han gled vidare på fest den jäkeln.
Åkte med pappa hem som också befann sig i stan. Mycket Alunda folk gick på bussen eftersom det är oktoberfest i stan, lite pinsamt är det kanske att en massa 95or går på. Men vad vet jag, dom kanske har haft annat för sig.


Och igår natt (25/9) kom Therese's och Mats lilla THEO till världen. Fick en bild på honom när jag satt på tåget. Det sötaste i bebisväg kan jag lova er! Och lik Mats så det bara skriker om det, enligt mig.
Ska träffa dom SÅ FORT jag kommer hem. Har till och med planerat att åka hem en dag tidigare än planerat bara för att få se underverkret. Och tretton dagar för tidigt var han, det lilla trollet. Han hade bråttom ut, och var nödvändigtvis tvungen att ploppa ut samma helg som jag skulle åka bort!

Ska försöka hitta på något att roa mig med nu en stund.
Ses vi i stan som Gud glömde, eller?
Pusshej.



Ps. Karl-Petter vann Kändisdjugeln. Inte för att jag följer det, men Karl-Petter är ändå min idol <3

Det är inte lätt när det är svårt...

2009-09-25 - 21:56:43
Idag är det fredag. Denna fredag var nog en av dom bättre i mitt liv, åkte till skolan med 9:20 bussen, och åkte hem med 12:15 bussen pga att äckel spanskan var inställd. Skulle egentligen hem till Therese efter skolan men det blev inte av.
Så jag åkte till farmor och farfar (ja jag måste faktiskt hälsa på dom ibland nu när jag bor så nära) istället och fick lunch och fika. Och pengar för att jag har namnsdag nästa tisdag (tillsammans med Jennifer).

Skulle egentligen åka hem imorgon förmiddag, planen var att jag skulle åka med ett tåg som går från Karlstad 10:25. Men även det blev ändrat. Nu har jag istället inte ens bokat någon biljett, men har preliminärt bokat en i mina tankar som går runt fyra. Får se hur jag gör, och om det finns platser. I värsta fall får jag väl åka på söndag morgon. Eftersom jag är ledig måndag-tisdag och för övrigt har planerat och bokat en återträff med mina gamla lärare på Olandsskolan.



Usch jag sitter faktiskt här och har en stor sten i magen,
egentligen borde jag inte ha det. Men jag vet inte varför jag har de...
Egentligen borde jag vara lycklig.
Egentligen borde jag sluta tycka synd om mig själv...
För egentligen har jag det bra,
jag är frisk,
jag har inte speciellt många tunga problem.
Och jag älskar och tänker otroligt mycket på min äldsta kusin. <3

Underbart.

2009-09-23 - 19:11:03


Im just more, Im just more, Im just more
Im just more, Im just more, Im just more
Its too late to look beyond
Its too late to darn my socks
I left my shoes left you behind
Ran barefooted through the crowd yeah
Theres another word for love
Theres another word of course
Im just more than you can see obviously

Lost and insecure You found me, you found me Lyin' on the floor Surrounded, surrounded Why'd you have to wait? Where were you? Where were you? Just a little late You found me, you found me

2009-09-22 - 20:09:39
Det mesta går rätt bra nu för tiden. Förutom att jag kanske är sveriges mest korkade naturare så försöker jag i alla fall låtsas om att allt går jättebra. Och imorgon har vi onsdag, den värsta dagen på veckan, men direkt efter den värsta kommer den bästa dagen, torsdag.
Och på torsdag ska jag med Bodil och Maria hem (dom har lägenhet i Karlstad) och vi ska beställa hem pizza och bara chilla (som man säger i N3 och N2).

På torsdag ska jag till Expert och hämta ut 50 färsk, framkallade bilder från Taizé oxh skolavslutningen från Idas kamera.
Och till helgen kommer jag hem! Ska försöka komma med ett tåg på lördag förmiddag, så stannar jag till tisdag.

Detta blev ett "hattigt" inlägg. Men jag var jämt tvungen att skriva av mig lite. (Man säger jämt jämt här i Värmland vettni).

Pusshej

Skit

2009-09-20 - 19:30:25
Det är söndag.
Bara en sån sak.....


Åkte SJÄLV till IKEA idag för att köpa en ram till min lilla pojke (nej jag har inte köpt ett barn, det är e planch med en liten kille på).
Kånkade på denna stora ram 50x70 cm genom hela stan, på stadsbussar och sen hem. Regnade gjorde det också.
När jag sedan ska göra mig till och rama in min pojke TROR NI INTE GLASET TILL RAMDJÄVULEN SPRICKER? Jo, det är klart att allt ska gå åt helvette. Allt kan ju inte gå för bra.

Ska in och försöka byta mig till en ny, eftersom jag inte ens ansträngde mig för att ha sönder skiten. Men då ska jag fan inte åka buss med det stora helvettet.


Over and out.

Klara gymnasium

2009-09-18 - 12:53:09

Sitter i skolan och väntar på veckans tråkigaste lektion, som stavas spanska. Min lärare är störtskön men jag hatar språk, asså om jag tycker engelsk grammatik är jobbig att få in så ska vi ju inte tala om att börja nöta in något helt nytt.
Slutar halv tre idag, har lovat Bodil att åka samma stadsbuss som henne, även om jag ska gå av typ huundra stationer före henne.

Vi har haft sermoni på skolan idag. För på söndag byter Infokomp officiellt namn till Klara gymnasium. Så vi har käkat massa tårta och druckigt cider (läs äppeldryck med ciderkaraktär) sprängt ballonger och roffat åt oss nya nyckelband. Idag lämnar jag skolan som infokompare, och kommer hit som klaragymnasiumare (svåra ord som säkert inte ens finns) på måndag.

Och efter att vi har slutat idag ska jag till Expert och framkalla lite bilder ifrån Idas kamera från skolavslutningen och Taizé.


Igår firade vi Anette som fyllde år, käkade massa tårta även då och träffade kusin Caroline som jag fick en försenad födelsedagspresent av. Två krämer från Decleor, en ansiktsmask och en man har på före make-up, trevligt trevligt.


Åh, nu är det mindre än två timmar kvar till helg. Då ska jag bara göra ingenting. Kolla på Män som hatar kvinnor och bara softa (som det ser ut nu, höh).

Borat on freerun

2009-09-16 - 18:14:18



Hahah. Tino (i grön Borat bikini) går i N3 på min skola. Förjävla skön människa!

16 år

2009-09-12 - 22:00:42
Använder pappas dator nu, tog inte med mig min. Vilket visade sig vara ett smart drag eftersom något stolpskott har pajjat det trådlösa bredbandet här hemma...

Har träffat Ida och Clara idag. En nostalgikväll som heter duga. En febersjuk Ida och god mat, massa minnen och skratt. Jag älskar det. Och det läskiga är att det kändes precis som vanligt. Ni har inte förändrats ett enda dugg och jag är så otroligt glad för att ni fortfarande är ni. <3
Men Alunda känns som det brukar. Är rädd för att springa på folk som jag känner igen men som jag inte vet om jag ska hälsa på eller inte, som kanske vet att jag flyttat men som kanske inte är den som bör fråga hur jag har det.
Men större stunder har det varit bra, och jag längtar hem. Till Kil.

Fått mina presenter idag också. Mucho trevligt. Om jag hämtar ut objektivet till kameran imorgon på vägen hem kanske jag kan fota det när jag är hemma sen :).


Ha de gött.

11 september

2009-09-11 - 08:40:45

Vaknade en timme tidigare än jag behövde idag, och kunde inte somna om. Svarade på två grattis sms och skickade sedan ett grattis sms till Ida, och två sekunder senare ringer hon. Underbart att höra hennes röst igen. Och sjuk har hon blivit stackaren. Måste ligga inne på sin födelsedag och allt. Krya på dej älskling <3.

Ja jag fyller faktiskt 16 år idag, och på min 16 årsdag är jag äntligen tillbaka på min födelseort. Känns nostalgiskt men ändå inte eftersom jag inte minns ett skit. Åker hem idag, till Alunda. Det känns fel och jobbigt, men ska bli skönt att träffa alla igen!
Ska bli kul att se hur många i klassen som minns att jag sa att jag fyller år 11 september :)




8 år sen. Minns dagen inte bara som min födelsedag, utan också som dödsdag för tusentals oskyldiga människor.
Nyhetsmorgon och alla sånna jävla program kommer präglas av den 8 år gammla tragedin.

I'll cut my hair, I'll find a job. I'll do anything to conceal my scrubs. But I can't believe it, it isn't me. I don't know who I'm trying to be

2009-09-09 - 18:28:46
Idag när jag vaknade förberedde jag mig på två saker.
1. Skolkort
2. Veckans längsta och värsta dag

Skolkortet gick bra, mina kära naturare bestämde att klassen skulle ha ett musiktema på gruppbilden. Ja trots att vi är naturare så är vi ganska estetiska också. Några som spelar musik, många som tecknar och som gör det sjukt bra, några som gillar teater osv. En härlig blandning individer.

Dagen blev inte så lång som vi befarat. På dagens näst sista lektion som var matte med Ulla så sa hon att Narcisa har blivit sjuk. Alla bara vrålade av lycka. Att få komma hem med en tidigare buss. Och några var glada för att få vara hemma FÖRE klockan åtta (eftersom vissa har väldigt långt att åka).

Så dagen har varit helt okej. Gick upp ovanligt tidigt idag, så jag är helt slut. Det känns framförallt i ögonen, har väl fått tooo muuch intryck idag xP.
Och ikväll (eller om 6 minuter) börjar sändningen till Sverige-Malta matchen. Tror jag ska försöka se hela matchen idag, och sen lägga mig och somna till Efterlyst som äntligen har börjat igen!
Några andra bottenskrap som också har börjat i samma veva är Idol och Andra Avenyn (som jag sjääääälvklart kollar på, hahah).

Nej, nu ska jag göra något åt mitt liv. Är så jävla trött så jag skulle kunna somna på fläcken.
Aktivera mig, eller något. Kanske läsa novellen jag valde till ett svenska A - arbete för typ femte gången. Sjukt bra är den. Spöket Milton, av Jonas Hassen Khemiri.. Nån som har läst?

Förväntan men något du ska veta är att inget blir som man tänkt

2009-09-08 - 18:42:32

Oj, här var den länge sen man var...
Men jag måste säga att jag fått sån bra rutin på mitt liv nu, dator har inte varit prio ett. Nej nu går faktiskt mina egna känslor om hur jag mår först. För jag är otroligt rädd att typ snubbla ner i nått tråkigt mönster och enbart längta hem. Vilket jag gör, men det är också blandat med många roliga och glada stunder.

Skolan går bra, känns som att våran lilla klass har kommit igång bra i processen att lära känna varandra. Och i morgon är det dags för vårt första skolfoto ihop. Maria ville bestämt att vi skulle ha något tema på gruppfotot, och vi beslutade oss för att gestalta olika musikstilar. Men hur fan gestaltar man Kent?
Tror det blir min kavaj i alla fall, och så tror jag mina glasögon åker på. Måste bli bättre på att använda dom. Och så ska jag nog ha mina nya thigts som jag köpte i stan idag med Therese.


Pappa var här i helgen. Var väl helt okej att träffa honom.. I lördags åkte vi + Anette & co ut till Lennarts barndomshem i Östmarka. Fiskade och lite sånt där. Jag har upptäckt hur mycket jag älskar att kliva ur bilen på Sveriges mest fridfulla, tysta och vackra plats, och stoppa i fötterna i tre storlekar förstora gummistövlar och bara vara. Det är så tyst så att det nästan gör ont. Det enda som hörs är människorna som befinner sig i just DIN närhet, och i Östmarka är det aldrig speciellt många. Mitt ute i ingenstans. Jag mår bra där.
Bort från anklagande blickar till höga, tysta tallar. Ett blankt tjärn och en hund som ligger på verandan till ett rött hos med... vita knutar.

Och på lördags kvällen blev det en kräftskiva med fem kilo kräftor och ännu mer sällskap. Lundin m. familj kom över. Riktigt länge sen jag träffade dom, och M.
Gött vare, och jag åt mer än jag behövde....

Och på fredag kommer jag hem. Hur vill ni ha det där hemma? Vilken dag passar det att träffas?

Jag får liksom ingen ordning på mig liv..

2009-09-02 - 18:55:39

Nannanana, nanananaa.. Jävlar va jag nynnar på den låten dessa dagar.

Har egentligen inget att skriva.....
Veckans tuffaste dag har nu passerat. Imorgon väntas den bästa dagen på veckan, börjar 10:40, slutar 14:00.

Imorgon kväll eller på fredag kommer pappa! Har inte träffat honom på tre veckor nu. Och om det är uppehåll så åker vi eventuellt med Andreas, Anette och Lennart till Östmarka och fiskar och lite sånt. Älskar det stället!


Ah just det. Boda borg igår. Var med Asker, Miriam och Sabina. Och det var ju trevligt att umgås med dom osv, men det var väldigt irriterade när det inte gick bra. Det hela gick ut på att få så många stämplar som möjligt, som man skulle få om man klarade ett "rum". Och gick man in i ett rum och klarade det, så var det två rum kvar som man va tvungen att klara för att få stämpeln. Och vi klarade aldrig alla tre rum, för om man misslyckas så tänds en röd lampa och man är tvungen att gå ut och börja om från rum ett. Lite krånligt att förstå kanske. Klassen var uppdelat i tre lag, ETT lag fick EN stämpel. Jag skulle väl kunna tänka mig att åka dit igen, fast med någon som varit där förut, eftersom man inte får någon som hellst introduktion om vad man ska göra i rummen, man får liksom gissa.


Andreas ligger här brevid och kollar på Day after tomorrow (nej det har inte fixats något trådlöst bredband än, så jag använder datorn i Andreas rum).
Och jag är hungrig som ett jävla as.

Pusshej.

Jonas Bane?

2009-09-01 - 19:23:35

Höll på att vrida nacken av mig igår när jag åkte förbi en busshållplats mitt i Karlstad.
Var det verkligen Jonas Bane? Den finaste pôjken i Andra avenyn? 
 
Kolla; Andra avenyn tittare vet ju även vem Maya Rung är, hon som spelar Liv. Hon är ifrån Värmland (om jag inte minns helt fel ifrån Karlstad). Och var gör Jonas Bane här om han inte skulle vara och hälsa på Maya kanske? Är det lite love på gång eller?

Hahah, gud va löjlig jag är. Men det var det första som kom upp i skallen på mig. Eftersom dom har spelat "par" i serien så varför inte liksom? Ni vet huvudpersonerna i High school musical? DOM är faktiskt tillsammans (och dom spelar också par i filmerna).
Men ändå, en liten gullig tanke ju.

RSS 2.0